Alamo Coupons en promotiecodes

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponBespaar tot USD25 promotiecode bij Alamo.com29 december
CouponAlamo.com 15% promotiecode06 december
CouponCoupon code voor Alamo.com : 5% korting29 oktober
CouponPromotiecode voor Alamo.com: 15% korting19 november

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat verkoopt ALAMO Nederland

ALAMO werd opgericht in 1974, met als doel het bieden van kwaliteitsservice aan zijn klanten, evenals unieke en ongecompliceerde ervaringen, met lage tarieven op het moment van autoverhuur, waardoor een vlotte planning van reizen voor familie, zaken of plezier wordt vergemakkelijkt.

Dankzij zijn traject is ALAMO vandaag aanwezig in verschillende landen, waardoor het zijn doelstellingen kan bereiken en bereiken om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen en te voldoen. Enkele van de landen waarin het aanwezig is, zijn de Verenigde Staten, Canada, Nederland, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, Azië en de Pacifische kust.
Op ALAMO kun je merken krijgen zoals Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Mitsubishi, Tesla, Toyota, Nissan, Maserati, Mazda, Dodge, Fiat, Ford, Chrysler,

Onder de auto's die u kunt huren bij ALAMO zijn auto's, vrachtwagens, luxe auto's, prestige auto's, sportauto's, vrachtwagens, bestelwagens, die standaard, Premium, speciaal kunnen zijn, allemaal beschikbaar naar de behoefte, smaak en voorkeur van de klant .
 

Hoe maak ik een reservering bij ALAMO?

In ALAMO vindt de levering van de auto plaats op het tijdstip en de plaats die de klant aangeeft bij het huren ervan.

Welke kortingen biedt ALAMO Nederland?

ALAMO heeft momenteel een breed scala aan kortingen beschikbaar voor zijn klanten, waaronder 10% tot 15% beschikbaar op sommige van zijn auto's.

Betaalmethoden bij ALAMO Nederland

Bij ALAMO kunt u voor uw diensten betalen met creditcards zoals Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners Club.
  

Hoe lang duurt het voordat de op ALAMO gemaakte reservering arriveert?

In ALAMO is de levertijd van de autoverhuur beschikbaar naar de beschikking die de klant nodig heeft op het moment van het uitvoeren van het huurproces, dat wil zeggen, de tijd wordt door de klant geregeld.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij ALAMO Nederland

Sommige ALAMO-promotieaanbiedingen en kortingsbonnen zijn momenteel beschikbaar:

5% kortingscode bij inschrijving op de ALAMO nieuwsbrief
Promotie: tot 25% korting op autohuur ALAMO
10% ALAMO coupon voor het Caribisch gebied en Latijns-Amerika
$ 10 promocode ALAMO
Betaal nu en krijg 5% korting met deze promotiecode van ALAMO

ALAMO Nederland Klantenservice

Om contact op te nemen met de klantenservice van ALAMO, is een van de mogelijkheden om het telefoonnummer 8443575138 te bellen van 7.00 tot 19.00 uur.

Voordelen van het gebruik van een ALAMO coupon in Nederland

Door zijn kortingsbonnen aan zijn klanten aan te bieden, hebben ALAMO het voordeel dat ze kunnen sparen terwijl ze worden toegepast op het moment dat ze voor hun diensten betalen.

Kan ik mijn ALAMO-reservering annuleren of wijzigen?

Annulering in ALAMO is een eenvoudige stap om uit te voeren en voor dit proces krijgt de klant een periode van 24 uur voordat hij de auto ophaalt, deze annulering moet worden gedaan vanuit uw account op de online pagina, het is essentieel om te weten dat de klant een vergoeding van $ 50 moet betalen als de annulering binnen 24 uur voorafgaand aan de huur wordt gedaan, indien gedaan vóór 24 uur, hoeven ze geen kosten te annuleren.

Exclusieve coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Nieuwe ALAMO-klanten kunnen profiteren van een kortingsbon van 5%, verkregen door zich te abonneren op de nieuwsbrief.

ALAMO Nederland in sociale netwerken

Hier bieden we u een lijst met de meest populaire sociale netwerken waar u informatie kunt vinden over ALAMO

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door ALAMO voor kopers in Nederland

Door gebruik te maken van de autoverhuurservice van ALAMO kunt u 25% besparen.

Coupon van ALAMO Nederland voor nieuwsbriefabonnement

Voor nieuwe abonnees heeft ALAMO een geschenk van 5% bij het abonneren, ze kunnen ook genieten van hun informatiebulletins van hun speciale aanbiedingen en nieuws.

Online reserveringsportals vergelijkbaar met ALAMO

Er zijn enkele winkels die erg op ALAMO lijken, waar u vergelijkbare producten kunt krijgen en waar u hun beschikbare aanbiedingen en kortingen kunt bekijken en vergelijken. Sommige van deze winkels die u kunt bezoeken zijn Rentalcars.com, Rentcars.com, ALAMO,
                                                          

ALAMO Coupons Nederland voor BLACK FRIDAY

Voor ALAMO tijdens de Black Friday-uitverkoop kun je megakortingen krijgen die je niet mag missen, want ze kunnen oplopen tot 65%, daarnaast kun je coupons krijgen tot 10%.

Coupon voor ALAMO Nederland voor 11.11

Tijdens de vrijgezellendag heeft ALAMO zeer goede promoties beschikbaar, evenals exclusieve kortingen voor de dag, die u kunt vinden tot 33%.

ALAMO Nederland promotiecoupons voor Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​Monday-kortingen zijn erg druk dankzij de verscheidenheid aan speciale aanbiedingen en beschikbare kortingen, van deze kortingen kunt u genieten tot 70%.
 

ALAMO Nederland Coupons voor Kerstmis

Voor ALAMO in de maand december kun je hun kerstkortingen krijgen, en tijdens deze maand worden speciale aanbiedingen en kortingen geleverd, evenals kortingen die kunnen oplopen tot 50%.

ALAMO mobiele applicatie voor iPhone en Android

ALAMO heeft een mobiele applicatie-download beschikbaar voor iPhone en Android waarmee u snel, gemakkelijk en eenvoudig kunt reserveren, en u kunt ook 5% korting krijgen op hun tarieven.

Wat zijn de populaire bestemmingen die door ALAMO worden gepromoot?

Enkele van de merken die ALAMO beschikbaar heeft voor autoverhuur aan haar klanten zijn Mitsubishi, Ford, Nissan, Dodge, BMW, Volkswagen, Chrysler, Toyota, Maserati, Fiat, Mazda, Tesla, Mercedes Benz.

 

 

Biedt ALAMO gratis reserveringen aan?

Voor ALAMO.COM komt de levering van de gehuurde auto overeen met gratis aangezien ze worden afgeleverd op het tijdstip, de datum en de ruimte die zijn overeengekomen tussen de klant en ALAMO.

Kan ik bij ALAMO betalen met PayPal?

Momenteel wordt de betalingsmethode niet geaccepteerd via de digitale PayPal-rekening in ALAMO.

Waar moet ik de kortingsbon schrijven bij ALAMO?

Bij ALAMO is het schrijven van een kortingsbon een eenvoudige en snelle stap, aangezien deze kan worden toegevoegd op het moment dat de gegevens voor de reservering worden verwerkt.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
21 juli 2024
Alamo kortingscodes

Promoties en speciale coupons bij ALAMO Nederland

ALAMO promotionele aanbiedingen en coupons veranderen regelmatig. Hier, in de onderste rijen, heb je een lijst met de nieuwste promotiecodes die je een extra korting geven op het ALAMO-portaal om te profiteren van de beste prijs voor vervoer per trein, bus, vliegtuig of veerboot:

5% kortingscode bij inschrijving op de ALAMO nieuwsbrief
Promotie: tot 25% korting op autohuur ALAMO
10% ALAMO coupon voor het Caribisch gebied en Latijns-Amerika
$ 10 promocode ALAMO
Betaal nu en krijg 5% korting met deze promotiecode van ALAMO

Alamo Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels