Chinavasion.com

Chinavasion.com kortingscodes

Chinavasion is, zoals de naam al zegt, een online winkel in China met de internationale levering alleen met elektronische producten, mobiele telefoons, klokken, slim en diverse gadgets. Als een van de grootste deposito's in China elektronica, de prijzen zijn zeer goed voor alle producten, en bovendien, maakt het gebruik van de voucher korting voor een extra korting.

2 Coupons en aanbiedingen

De betaling van de bestelde producten uit Nederlands op deze site is gemaakt door de volgende manieren:

1. PayPal is de wijze van betaling overeengekomen door de site en aanbevolen voor alle aankoop, kunnen producten worden betaald met zowel de bestaande krediet in PayPal en met een bankkaart aan de PayPal-rekening.

2. Card Bank uitgegeven door een bank in het Nederlands of uit het buitenland, VISA, Mastercard of American Express.

3. Bank Transfer: de betaling wordt gedaan naar een bankrekening in Hong Kong. Als gevolg van de vergoeding grote transfer van Nederlands naar Hong Kong, is deze betaalmethode aanbevolen voor bestellingen waarvan de waarde is hoog.

De levering van de producten Chinavasion in Europa wordt gemaakt door de volgende manieren:

1. Prioritaire Line: het pakket ontvangen per post binnen een periode variërend tussen de 7 en 25 dagen.

2. Air Mail, allemaal via de e-mailservice en ontvang het pakket tussen de 7 en 25 dagen.

3. Courier (DHL, FedEx of UPS) de zending aankomt in Nederlands in een periode die ligt tussen 3 en 15 dagen, afhankelijk van de gekozen koeriersbedrijf

 

Coupons Laatste update: Vandaag
18 oktober 2019

Vergelijkbare Andere Winkels

Hoe maak je een voucher Chinavasion discount code toe te voegen?

Als u hebt gekozen uit onze website een Chinavasion couponcode en u wilt profiteren van de verlaging in verband met hem, moet u de volgende stappen:

1. producten toevoegen op de kredietmarkten winkel dan gaat het in de rechter bovenhoek, waar is het symbool van de kar om het te bekijken.

2. In het winkelwagentje (Shopping Cart), nadat u de bestelde producten te bekijken, klikt u op Doorgaan naar afrekenen.

3. In het geval dat u al een account op de website is het nodig om in te loggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord, voor het geval je nog steeds niet degene die je nodig hebt om te registreren hebben.

4. Nadat u zich aanmeldt bij uw account we het adres van de levering van de producten zijn toegevoegd om te kunnen om de prijs van de scheepvaart te berekenen.

5. Kies de wijze van levering en betaling en vervolgens onder de producten gekozen, waar het zegt promotie code code kortingsbon en, om de bestelling te voltooien, klikt u op de plaats bestelling.