DressLink.com

DressLink.com kortingscodes

Nieuwste coupons promotie voor de kledingwinkel DressLink.com voucher, kortingscodes, aanbiedingen en promoties. Dit is een online winkel voor de vrouwen die over de hele wereld kleding, tassen, schoenen, accessoires, producten voor de schoonheid en de geleverde zorg.

10 Coupons en aanbiedingen

Deze online winkel is een van de meest gebruikt door vrouwen in Nederlands als je wilt om kleding online te bestellen tegen zeer goede prijs en ook de kwaliteit zeer goed.

De betaling van bestelde producten op DressLink kan worden gedaan door:

1. Paypal (de veiligste en aanbevolen methode van betaling voor een site)

2. pinpas of creditcard, kunt u een bankpas gebruiken van een bank in English (vrijwel alle kaarten VISA, MasterCard, American Express en Visa Electron werkt te betalen op het internet)

3. Bank Transfer - is de duurste variant van de uitkering omdat het geld van Europa naar HSBC Bank Hong Kong moeten worden ingediend en betalingen in USD uitoefenen in Europa hebben een vergoeding nog steeds erg hoog.

Levering van de bestelde producten uit Dress link naar Nederlands kan worden gedaan door verschillende methoden:

1. Standard Shipping (het pakket wordt geleverd door de Mail) en het duurt ongeveer 15-25 werkdagen (zeer zelden kan zelfs tot 60 dagen te laat)

2. Verzending: alle door het Nederlands bericht wordt geleverd met het pakket, maar in het algemeen iets sneller dan met de vorige methode komen.

3. Express Shipiping is het door dat het pakket aankomt per koerier (DHL, FedEx en TNT) is de snelste variant (3 tot 6 werkdagen) en het wordt aanbevolen dat nadat u kiest voor deze optie om contact op met de winkel e-mailadres dienst @ dresslink.com en te vragen wat is de waarde van de DressLink koerier aangegeven producten (meestal, invoerrechten betalen lagere mogelijk in Nederlands, de online winkels in China en Hong Kong verklaren bedragen veel, veel lager dan de werkelijke waarde). Dus, vele malen, om uit te kiezen verzending per koerier zonder bericht kan betekenen verminderen in plaats van de kosten met de douane vergoedingen.

 

Coupons Laatste update: Vandaag
18 oktober 2019

Vergelijkbare Andere Winkels

Hoe maak je een DressLink.com kortingscode gebruiken?

Om een ​​waardebon code gebruiken voor online modewinkel DressLink moet u de volgende stappen uit te voeren:

1. bekijk uw winkelwagentje en de knop kassa. Als u al account DressLink.com voer de gebruikersnaam en het wachtwoord, als je nog geen account op de site heb je nodig hebt om te registreren om te kunnen plaatsen van de bestelling en het gebruik van de voucher.

2. Nadat u uw afleveradres hebt voltooid moet u de verzendmethode kiezen (Verzending, Verzending of Express Shipping)

3. Kies de methode waarmee u wenst te betalen (PayPal, creditcard, Lokale Payment of Wire Tranfer).

4. Wanneer het zegt Select Coupon controleren Voer de Coupon en indroduceti de coupon korting die je krijgt van ons op de site

5. Druk op de knop Toepassen om de reductie die deze promotiecode te hebben.

U moet weten dat in het algemeen, de producten die al verdisconteerd kun je niet een kortingscode toe te passen. Echter, zelfs als het normaal kan niet van toepassing, adviseer ik u om een ​​aantal promotionele codes proberen omdat ze soms echt werkt, zelfs als ze niet op de gehele bestelling, maar slechts ten dele, de producten die nog niet in andere aanbiedingen en promoties DressLink zijn. Veel succes!