Emirates.com

Emirates.com kortingscodes

Emirates is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en selecteren welke vliegt in meer dan 160 steden in meer dan 80 verschillende landen. De belangrijkste hub is in Dubai, de stad heeft meer dan 3600 vluchten per week. Prijzen zijn concurrerend en kan zelfs een extra korting te krijgen bij gebruik van een kortingscode. Daarnaast kunnen alle passagiers online geboekt worden op de website van het Emirates accommodatie en de bestemming auto's in steden tot 25% korting.

1 Coupons en aanbiedingen

Online betalen van een ticket gekocht op de site kan worden gedaan als Emirates.com:

1. Debet of credit: accepteren alle belangrijke credit cards VISA, Mastercard of American Express uitgegeven door een bank in Nederland of in het buitenland. Dit is de eenvoudigste manier van betalen en ontvangt e-mail bevestiging en de afgifte van het ticket onmiddellijk.

2. Local Bank Transfer: transfer of geld kan rechtstreeks worden gestort op uw rekening echivaletul in euro, bij de balie van een onderneming ING bankrekening betalingen, Global Collect BV. In dit geval betaling dient te geschieden binnen 48 uur na het maken van de reservering en bevestig uw ticket en e-mail te ontvangen binnen 6 dagen na betaling.

 

Coupons Laatste update: Vandaag
18 oktober 2019

Vergelijkbare Andere Winkels

Hoe maak je een voucher Emirates toe te passen?

Als u de nieuwe site een kortingscode Emirates.com koos en wilt toepassen op het kopen van een ticket, hier is een eenvoudige gids te gebruiken:

1. Carry ticket te zoeken, waar het zegt "vlucht" en kiezen waar u wilt uw reis uit te voeren.

2. Vul de passagiersgegevens en kies vliegtuigstoelen beschikbaar.

3. Op de volgende pagina, waar staat Log in om toegang te krijgen tot uw opgeslagen, sparen de kaart naar uw account of betalen met contant geld + Miles voor vluchten om te klikken op Log in om Emirates Skywards en Business Rewards waar je moet aanmelden met uw ADRET emailadres en wachtwoord.

4. Als u bent ingelogd op uw account online op Emirates.com verschijnt, waar u kunt vragen of complete voucher korting punten "Miles".

5. Zodra overeenkomstige vermindering van de "Miles" of kortingsbonnen kan de betaalmethode te selecteren en voltooi de uitgifte vluchten naar uw bestemming.