MiniInTheBox.com

MiniInTheBox.com kortingscodes

MiniInTheBox is een van de sites met zeer lage prijzen (vandaar de naam "mini") die naast Electronic heeft producten uit de categorieën sieraden, horloges, sportartikelen en hobby kleding en schoeisel, enz. De producten waarop het succes kan worden geïmplementeerd een van de nieuwste kortingscodes MiniInTheBox.com. Aanbiedingen, promoties en kortingsbonnen MiniInTheBox hieronder worden uitsluitend aangeboden in Nederland onze site.

6 Coupons en aanbiedingen

Vervoer naar Nederland bestelde producten uit deze online winkel wordt gemaakt door:

A. Posta, als ze ervoor kiezen Global Postal Service-No Tracking en is gratis bij bestellingen boven de $ 30 en duurt ongeveer 10-20 dagen;

B. Post, als je ervoor kiest om "volgen het pakket" - Global Postal Service - Tracking kost slechts tussen de 1 en $ 3, maar heeft als voordeel dat je altijd kunt zien waar uw pakket is, de lengte is slechts ongeveer 10-20 dagen

C. Post, maar de variant Global Versnelde Postal sneller te bereiken tussen de 5 en 12 dagen (EMS) en wordt aanbevolen om te worden gebruikt voor pakketten waarvan de waarde hoger is dan 60 USD.

D. Courier, via Global Express Versnelde, die duurt tussen de 3 en 4 dagen, kost USD 10-15 sinds de prijsstijgingen afhankelijk van het gewicht

E. Lokale Standard Shipping - de snelste optie, maar is momenteel niet beschikbaar in Nederland.

De betaling in opdracht van de Mini In The Box kan worden gemaakt door een creditcard of bankpas VISA, MasterCard, Maestro, Visa Electron of American Express of PayPal.

 

Coupons Laatste update: Vandaag
18 oktober 2019

Vergelijkbare Andere Winkels

Hoe maak je een kortingsbon te gebruiken voor MiniInTheBox.com?

Om een ​​kortingscode Mini gebruiken In de doos dienen de stappen te volgen:

1. in het winkelmandje nadat je alle producten, klik op Doorgaan naar afrekenen.

2. Als u al een account hebt uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op de knop Aanmelden en als je nog geen account hebt, maak een account en klik op de knop Registreren.

3. Voer uw naam en adres, waar het pakket aan te komen, kiezen voor de wijze waarop u het pakket moet worden verzonden, of als u wilt kiezen behoudt u de BTW en invoerrechten, of als u de scheepvaart verzekering te controleren, kies een betaalmethode tekst verschijnt in blauw Apply Coupon Code.

4. Nadat u op Apply Coupon Code opent een nieuw venster te schrijven Vul uw couponcode: en waar u de code in die u per se hebben geleerd van ons op de site te zetten en klik op de knop Toepassen.

5. Als de code geldig is en werken moeten al zien de verlaging in verband met deze voucher korting toegepast. Als je niet werkt kunt u een andere korting code uit onze lijst te kiezen.