Otel.com

otel.com kortingscodes

Otel.com is een online reserveringssysteem met meer dan 250.000 eenheden van de accommodatie (hotel, pension, appartement, motel, villa, etc.) die de laagste prijs heeft, omdat het kan worden gebruikt om de online boeking veel een kortingscode. Gemiddeld een voucher voor staal biedt 6% korting bovenop de reeds weergegeven vanaf de zoektocht accommodaties prijzen. De prijzen op de site worden weergegeven in euro's, maar kunnen er ook voor kiezen om te worden weergegeven in Amerikaanse dollars of een andere valuta beroemd.

1 Coupons en aanbiedingen

Betaling van de reserveringen gemaakt op Otel.com kan dit doen:

1. Online het moment van boeking met een creditcard of betaalpas, VISA, MasterCard of American Express

2. Direct het hotel wanneer je aankomt, in welk geval de prijs iets hoger kunnen zijn als u kiest voor deze optie moet de 'Betalen bij Hotel "controleren voordat het finaliseren van uw reservering.

In beide varianten van betaling, binnen enkele minuten van het voltooien van uw reservering ontvangt u een e-mail bevestiging ontvangen en reserveringsgegevens maakte hen. Het is nuttig om deze e-mail af te drukken en te presenteren aan het hotel wanneer je aankomt.

 

Coupons Laatste update: Vandaag
18 oktober 2019

Vergelijkbare Andere Winkels

Hoe maak je een kortingsbon otel.com gebruiken?

Als u een coupon Steel koos voor de nieuwe sites moeten de volgende stappen:

1. Zoeken op basis van bestemming, het aantal personen en de periode dat u wilt accommodatie.

2. Kies hotel (of andere accommodatie) u wenst te verblijven. De prijzen zijn voor een nacht.

3. Nadat u hebt gekozen voor het hotel, in foto's met hem, kunt u een aantal eetgelegenheden te selecteren, annulering van de reservering of betalen Alleen als hotel en vervolgens de optie om de aard van de kamer die u wilt kiezen niet weergegeven.

4. Nadat alle opties favoriet gekozen AUI worden geklikt boek nu naar de pagina te gaan waar je achternaam, e-mailadres en mobiele telefoon persoon boeking en betaling data (credit card nummer, naam op de kaart, card vervaldatum en CVV2 code).

5. Nadat de gegevens op de kaart worden geschreven, de rechterkant van de site onder Prijs Reserveren tekst is geschreven in kleine letters, heb ik een promo-code.

6. Klik op de tekst heb ik een promo code om de doos waar je moet gekozen voucher code gaan bij ons op de site dan je hebt geklikt op Verzenden om onmiddellijk in te schakelen deze kortingsbon gerelateerd Otel.com openen

7. Om de reservering te voltooien, met de reductie die deze promotiecode, moet u de naam te geven Klik COMPLETE RESERVEREN na eerder gecontroleerd atii u akkoord met de algemene voorwaarden van de site Otel.com