AbeBooks Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponAbeBooks.com gratis verzending coupon code27 mei
CouponAbeBooks.com promo code: 10% korting op de hele site06 juni
CouponPromo code op AbeBooks.com: 15% korting16 mei
CouponAbeBooks.com promo code: 10% korting14 juli

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat verkoopt ABEBOOKS Nederland

ABEBOOKS werd opgericht in 1995 en is een pionier op het gebied van het online handelsplatform voor e-books, en tegelijkertijd zijn we een add-on voor Amazon.

ABEBOOKS heeft als hoofddoel dat zijn gebruikers door te lezen kunnen ontdekken hoe belangrijk het kan zijn in het dagelijks leven, aangezien het oefent en tegelijkertijd onderwijst, naast het helpen om het huis te versieren met zijn schilderijen, posters en/of werken van kunst.

ABEBOOKS werkt via een netwerk van vertrouwde en onafhankelijke leveranciers die gevestigd zijn in meer dan 50 landen, en voorziet al haar klanten van nieuwe of gebruikte boeken, eerste edities, gesigneerde exemplaren, waardoor we een boek van onze stand kunnen vinden of verkocht. uit collectie

ABEBOOKS verkoopt aan haar klanten boeken, tijdschriften en kranten, strips, posters, kaarten, foto's, papieren manuscripten en verzamelobjecten, muziek, gesigneerde exemplaren, strips, ansichtkaarten uit de afgelopen eeuwen, brieven van een beroemde auteur.

Hoe ABEBOOKS bestellingen naar Nederland verzendt

ABEBOOKS-producten worden op verschillende manieren geleverd, aangezien de levering door elke verkoper wordt gedaan, dat wil zeggen dat elke verkoper een ander beleid hanteert, leveringen kunnen worden gedaan via DHL, UPS, FedEx.

Welke kortingen biedt ABEBOOKS Nederland?

Bij ABEBOOKS kun je kortingen krijgen van 10%, 20% en zelfs 50% voor bepaalde boektitels.

Betaalmethoden bij ABEBOOKS Nederland

Onder de betalingsmethoden die door ABEBOOKS worden geaccepteerd, bevinden zich alleen die welke zijn uitgegeven via belangrijke creditcards zoals Visa, MasterCard en American Express.
  

Hoe lang duurt het om producten besteld bij ABEBOOKS in Nederland te leveren?

Producten die op ABEBOOKS zijn gekocht, kunnen een periode hebben om hun bestemming te bereiken via standaard- en/of prioriteitsverzending, waarbij een geschatte tijd van 5 tot 36 werkdagen wordt gehanteerd. Het is noodzakelijk om te vermelden dat deze tijd varieert afhankelijk van de bestemming tot waar het pakket wordt verzonden, evenals het type verzending dat door de klant is geselecteerd.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij ABEBOOKS Nederland

Hier is een lijst van enkele van de beschikbare promotie-aanbiedingen en coupons van ABEBOOKS:

ABEBOOKS coupon 10% korting voor nieuwe klanten
$3 kortingscode ABEBOOKS voor aankopen van minimaal $30
ABEBOOKS 15% kortingsbon voor elk boek
ABEBOOKS 20% kortingscode voor geselecteerde boeken in de huidige promotie-aanbieding
ABEBOOKS promotiecoupon: 15% korting, vandaag geldig

ABEBOOKS Nederland Klantenservice

Om contact op te nemen met de klantenservice van ABEBOOKS gebeurt dit rechtstreeks met elke onafhankelijke verkoper en hiervoor moet u geregistreerd zijn als een ABEBOOKS-gebruiker, op de pagina waar u het product hebt geselecteerd dat u wilt kopen, vindt u in het midden van het pagina “ Stel een vraag aan de verkoper.

Voordelen van het gebruik van een ABEBOOKS coupon in Nederland

Bij ABEBOOKS worden kortingsbonnen meestal geleverd zodat haar klanten kunnen genieten van het voordeel dat ze kunnen besparen bij het betalen voor hun product, waardoor ze tevreden kunnen zijn met hun aankoop.

Hoe kan ik een product dat ik heb besteld bij ABEBOOKS uit Nederland retourneren?

Om op ABEBOOKS te retourneren, moet de klant inloggen op zijn account, naar het tabblad Mijn aankopen gaan, waar hij de bestelling moet selecteren die hij wil retourneren, op Retour/terugbetaling aanvragen klikken, de opmerking toevoegen waarvoor hij wil om terug te keren en op verzenden te klikken, als een periode van 3 dagen is verstreken, is uw verzoek geaccepteerd, dus u moet het boek terugsturen naar het adres dat in de e-mail is opgegeven. Als het verzoek wordt afgewezen, ontvangt u een e-mail, in Als de retourzending wordt afgewezen, kan de klant een verkoop doen via het aankoopprogramma van ABEBOOKS.

Exclusieve ABEBOOKS coupon voor nieuwe kopers in Nederland

De ABEBOOKS-coupon voor nieuwe kopers is 10% en is alleen van toepassing op de eerste bestelling.

 ABEBOOKS Nederland in sociale netwerken

In sociale netwerken kunt u, naast informatie over de nieuwste collectielanceringen, de nieuwste promotionele aanbiedingen ontdekken.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Maximale korting aangeboden door ABEBOOKS voor kopers in Nederland

Als maximale korting op ABEBOOKS kunnen uw klanten maximaal 50% korting vinden op boeken.

Coupon van ABEBOOKS Nederland voor nieuwsbriefabonnement

Als u ervoor kiest om u nu te abonneren op de ABEBOOKS-nieuwsbrief, ontvangt u per e-mail de welkomstbon, geldig voor nieuwe kopers, die een korting van 10% biedt op de eerste bestelling van boeken.

 Winkels vergelijkbaar met ABEBOOKS

Er zijn verschillende winkels die vergelijkbaar zijn met ABEBOOKS waar uw klanten een aantal producten kunnen krijgen waar ze onder andere hun prijzen of verzendingen kunnen controleren, sommige van deze winkels zijn AMAZON.com, eBay.com, barnesandnoble.com en ThriftBooks.com .

Coupons van ABEBOOKS Nederland voor BLACK FRIDAY

Black Friday-kortingsuitverkoop op ABEBOOKS wordt gevierd met ongelooflijke kortingen van 60% met extra kortingsbonnen tot 5%.

Coupon voor ABEBOOKS Nederland voor 11.11

De producten die beschikbaar zijn op ABEBOOKS bieden een aantal zeer goede promoties om de vrijgezellendag te vieren, met speciale kortingen die kunnen oplopen tot 35%.
  

 ABEBOOKS Nederland promotiecoupons voor Cyber ​​​​Monday

Een van de meest bezochte data op ABEBOOKS is de Cyber ​​​​Monday-uitverkoop en voor deze dag worden gedurende een beperkte tijd zeer goede kortingen tot 70% aangeboden.

 ABEBOOKS Coupons Nederland voor Kerstmis

Kerstkortingen voor ABEBOOKS zijn erg belangrijk omdat ze zeer goede kortingen, aanbiedingen en kortingen bieden zodat hun klanten kunnen genieten van hun aankopen, deze kortingen kunnen oplopen tot 25%.
   

ABEBOOKS mobiele applicatie voor iPhone en Android

ABEBOOKS heeft geen mobiele app beschikbaar.

Beroemde merken verkocht in de ABEBOOKS-winkel

Onder de verschillende beroemde auteurs die ABEBOOKS beschikbaar heeft, zijn er enkele zoals JRR Tolkien, John Boyne, Toni Morrison, Julio Quinn, Lew Wallace, Iris Murdoch, Freya Stark, Graham Greene, Rosemary Mahoney, Toni Hawks, Robert Sullivan, Sthephen King, Lauree Lee, Norman Lewis, Peter Mayle, Colin Thuborn, Jan Morris, Eric Newby, Paul Theroux, Rory Stewart, Brian Hall, Alexander Frater, Bruce Chatwin, Mark Twain, Eleonor Clark, Felice Benuzzi, Rebeca West, Ernest Hemingway.

 

 

Biedt ABEBOOKS gratis verzending naar Nederland?

ABEBOOKS biedt haar klanten gratis verzending, hiervoor hoef je alleen maar het tabblad gratis verzending te selecteren waar je de collectie voor deze optie vindt.

Kan ik in ABEBOOKS betalen met PayPal?

Bij ABEBOOKS wordt het PayPal-platform niet geaccepteerd als betaalmethode voor uw aankopen.

Waar moet ik de kortingsbon schrijven in ABEBOOKS?

Om een ​​kortingsbon in ABEBOOKS te schrijven, wordt deze stap uitgevoerd zodra het product is geselecteerd en de betaling moet worden gedaan. Op dit tabblad vindt de klant een vak in het centrale deel van de pagina.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
22 juni 2024
abebooks.com kortingscodes

Speciale promoties en coupons bij ABEBOOKS Nederland

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste coupons en aanbiedingen van ABEBOOKS? Hieronder een lijst van de laatste:

ABEBOOKS coupon 10% korting voor nieuwe klanten
$3 kortingscode ABEBOOKS voor aankopen van minimaal $30
ABEBOOKS 15% kortingsbon voor elk boek
ABEBOOKS 20% kortingscode voor geselecteerde boeken in de huidige promotie-aanbieding
ABEBOOKS promotiecoupon: 15% korting, vandaag geldig

abebooks.com Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels