Cubot Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat verkoopt CUBOT Nederland

CUBOT werd geboren in 2012 en de naam komt van de combinatie van Cool en Robot, het doel is om intelligente producten van kwaliteit en service te leveren, evenals betrouwbaar aan zijn klanten, zodat ze kunnen genieten van intelligente apparaten of producten.

CUBOT blijft zich ontwikkelen en innoveren met de bereidheid om wereldwijd grootschalige verbindingen te blijven bieden, altijd gericht op ontwikkeling en productie, om vertrouwen te brengen.

Onder de producten die CUBOT verkoopt, vind je slimme producten, tablets, slimme horloges.

Hoe CUBOT bestellingen naar Nederland verzendt

In CUBOT worden uw bestellingen verzonden via het koeriersbedrijf DHL en het kan een periode van 2 tot 3 werkdagen duren om de EU te bereiken, voor Azië van 7 tot 15 werkdagen, voor Europa van 15 tot 25 werkdagen, voor Afrika 20-35 werkdagen en voor Noord-Amerika 15-25 werkdagen.

Welke kortingen biedt CUBOT Nederland?

CUBOT biedt haar klanten een Outlet-categorie waar u al uw producten met kortingen kunt krijgen, waar u kortingen vindt die kunnen oplopen tot 70%.

Betaalmethoden in CUBOT Nederland

Bij CUBOT kunt u uw aankopen betalen met creditcards zoals Visa, MasterCard, American Express, evenals via de digitale portemonnee van PayPal en via Gpay of Apple Pay.
  

Hoe lang duurt het om de bij CUBOT bestelde producten in Nederland te leveren?

In CUBOT worden uw bestellingen verzonden via het koeriersbedrijf DHL en het kan een periode van 2 tot 3 werkdagen duren om de EU te bereiken, voor Azië van 7 tot 15 werkdagen, voor Europa van 15 tot 25 werkdagen. , voor Afrika 20 tot 35 werkdagen en voor Noord-Amerika 15 tot 25 werkdagen.

Coupons momenteel beschikbaar in CUBOT Nederland

Hier is een lijst van enkele van de beschikbare CUBOT promotionele aanbiedingen en coupons:

CUBOT coupon 8% korting voor smartphones
€30 CUBOT-promotiecode voor bepaalde technologische producten
CUBOT coupon €13 korting alleen vandaag geldig
Promotiecode CUBOT 10% korting
CUBOT coupon voor nieuwe klanten: 10% korting op de eerste bestelling

CUBOT Nederland Klantenservice

Om contact op te nemen met de klantenservice van CUBOT, is een van de aangeboden opties door een e-mail te sturen naar support@cubo.net of scarlett.zhang@cubo.net, je kunt dit ook doen door te bellen naar 08675583821787-814, of door een formulier in te vullen via uw pagina.

Voordelen van het gebruik van een CUBOT coupon in Nederland

Er zijn veel voordelen aan het verkrijgen van kortingsbonnen en het gebruik ervan bij CUBOT, aangezien het een grote verscheidenheid aan producten heeft, en er zijn veel voordelen aan het gebruik van de kortingsbonnen, aangezien u minder betaalt dan u verwacht en u meer kunt kopen dan u denkt.

Hoe kan ik een vanuit Nederland bij CUBOT besteld product retourneren?

Om een ​​retourzending in CUBOT te doen, heb je een termijn van 30 werkdagen en hiervoor moet je contact opnemen met de klantenservice, aangezien je een RMA-serviceordernummer moet aanvragen, en zij zullen je op dezelfde manier alle instructies voor het proces sturen Zo dient u er rekening mee te houden dat de apparatuur in de originele doos moet worden geretourneerd.

Exclusieve CUBOT coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Nieuwe klanten kunnen genieten van het cadeau met 10% korting bij inschrijving, evenals van de coupon die wordt aangeboden via hun sociale netwerken.

CUBOT Nederland in sociale netwerken

In sociale netwerken kunt u, naast informatie over de nieuwste collectielanceringen, de nieuwste promotionele aanbiedingen ontdekken.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door CUBOT voor kopers in Nederland

De maximale korting die wordt geboden door een CUBOT-promotiecode is 10%, maar in promotionele aanbiedingen vindt u CUBOT-merkproducten zelfs met een korting van 50%.

CUBOT Nederland coupon voor nieuwsbrief abonnement

Door u te registreren als nieuwsbrieven kunt u op de hoogte worden gehouden van hun laatste nieuws, evenals informatie over hun producten en hun updates, evenals een cadeau van 10% ontvangen voor uw eerste aankoop.

Winkels vergelijkbaar met CUBOT

Er zijn winkels vergelijkbaar met CUBOT die u kunt bezoeken en een vergelijking kunt maken van hun prijzen, kortingen en hun producten, deze winkels die u kunt zien, zijn sommige zoals Samsung.com Apple.com, Lg.com, Motorola.com, Huawei.com .

Coupons van CUBOT Nederland voor BLACK FRIDAY

Voor CUBOT is de Black Friday-korting een belangrijke dag, omdat je op deze dag ongelooflijke kortingen kunt krijgen om zijn producten te kopen, deze kortingen kunnen oplopen tot 75%.

Coupon voor CUBOT Nederland voor 11.11

In CUBOT staan ​​de kortingen die in de maand november op 'di 11 worden gevierd, bekend als de dag van de singles, en voor deze dag worden zeer goede kortingen gegeven op sommige van hun producten, namelijk 50%.
  

CUBOT Nederland promotiecoupons voor Cyber ​​​​Monday

CUBOT heeft Cyber ​​​​Monday-kortingen beschikbaar, die worden gehouden op de maandag na de viering van Black Friday, en voor de viering ervan vindt u geweldige kortingen die beschikbaar zullen zijn voor deze dag, deze kortingen kunnen oplopen tot 78% beschikbaar om te maken aankopen via internet.

CUBOT Nederland Coupons voor Kerstmis

In CUBOT kun je genieten van kerstkortingen in de maand december, een tijd van geven waar je kortingen kunt krijgen op sommige van hun producten, die beginnen bij 35%, evenals aanbiedingen op hun producten.
   

CUBOT mobiele applicatie voor iPhone en Android

Er is momenteel geen download voor de mobiele app.

Beroemde merken die in de CUBOT-winkel verkopen

In CUBOT vind je producten die overeenkomen met het eigen merk.

 

 

Biedt CUBOT gratis verzending naar Nederland?

Momenteel biedt CUBOT gratis verzending naar sommige landen, maar voor de rest van de wereld kunnen de verzendkosten variëren van $ 6.

Kan ik bij CUBOT betalen met PayPal?

Bij CUBOT kunt u uw aankopen betalen via de digitale portemonnee van PayPal, maar ook met creditcards zoals Visa, MasterCard, American Express en via Gpay en Apple Pay.

Waar moet ik de kortingsbon in CUBOT schrijven?

CUBOT moet een kortingsbon schrijven van een merk waarop u moet klikken om het vakje weer te geven waarin u het couponnummer moet invullen dat u wilt toepassen, daarna gaat u verder met uw betaling en voltooit u uw aankoop.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
21 juli 2024
CUBOT.net kortingscodes

Promoties en speciale coupons in CUBOT Nederland

Wil je op de hoogte blijven van de laatste coupons en aanbiedingen van CUBOT? Hieronder een lijst van de laatste:

CUBOT coupon 8% korting voor smartphones
€30 CUBOT-promotiecode voor bepaalde technologische producten
CUBOT coupon €13 korting alleen vandaag geldig
Promotiecode CUBOT 10% korting
CUBOT coupon voor nieuwe klanten: 10% korting op de eerste bestelling

CUBOT.net kortingscode

Andere vergelijkbare winkels