Hilton Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponHILTON kortingscode: bespaar 10% als u zich registreert als AAA-lid07 november
PromotieBeste HILTON Promotieaanbieding: tot 17% korting05 februari

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

 Wat verkoopt HILTON Nederland

HILTON werd opgericht door Sheyla Vera HILTON en Conrad HILTON in de stad Texas in de Verenigde Staten in 1925, die in de loop der jaren de eerste hotelketen werd met als hoofddoel het aanbieden van gastvrijheid, evenals innovatie en inzet

HILTON is aanwezig in ongeveer 122 landen over de hele wereld en biedt haar klanten de beste service tijdens hun verblijf.

HILTON heeft onder haar sponsoring verschillende merken, waaronder Waldorf Astoria Hotels & Resorts, LXR Hotels & Resorts, Conrad Holtels & Resorts, Canopy by HILTON, Signia by HILTON, DoubleTree by HILTON, Curio Collection by HILTON .COM, Tapestry Colletion van HILTON, Embassy Suites van HILTON, Tempo van HILTON, Motto van HILTON, HILTON Garden Inn, Hampton van HILTON, Tru van HILTON, Homewood Suites door HILTON, Home2 Suites door HILTON, HILTON Grote vakanties.

HILTON biedt haar klanten de mogelijkheid om te genieten van de beste luxe vakanties door een verblijf en/of accommodatie aan te vragen in haar hotelketen, op de beste locaties ter wereld, evenals het houden van vergaderingen of evenementen in haar zalen met de meest exquise banketten die samenwerken vanaf de planning tot de laatste dag van het evenement. Er zijn veel opties waar klanten van kunnen genieten wanneer ze HILTON bezoeken.
 

Hoe maak ik een reservering op HILTON?

Bij HILTON wordt het ticket elektronisch afgeleverd, het kan via e-mail in uw inbox aankomen of u kunt het bekijken vanuit uw account op het HILTON-platform.

Welke kortingen biedt HILTON Nederland?

Sommige kortingen die HILTON beschikbaar heeft, komen overeen met 20% en 10% in sommige van de speciale aanbiedingen en promoties die het momenteel beschikbaar heeft.

Betaalmethoden bij HILTON Nederland

Onder de verschillende vormen van betaling die op HILTON worden geaccepteerd, zijn die welke worden gedaan via belangrijke creditcards zoals Visa, MasterCard, American Express, evenals via WeChat en AliPay of via HILTON geleverde Honors-punten.
  

Hoe lang duurt het voordat een reservering op HILTON arriveert?

Tickets of elektronische tickets die zijn gekocht voor accommodatie op HILTON kunnen enige tijd duren voordat de betaling is gevalideerd en/of bevestigd.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij HILTON Nederland

Er zijn momenteel enkele promotieaanbiedingen en kortingsbonnen van HILTON beschikbaar:

15% HILTON-promotiecode als je HONORS-lid wordt
HILTON coupon 20% korting op je volgende reservering
25% kortingscode voor geselecteerde HILTON hotels
Tot 50% korting voor geselecteerde hotels in het HILTON-netwerk
$65 HILTON coupon voor geselecteerde hotels voor boekingen van meer dan 2 nachten

 HILTON Nederland Klantenservice

Om contact op te nemen met de klantenservice op HILTON, moet de klant contact opnemen met een beschikbare online chat of door het nummer 1800HILTON te bellen. Een andere optie is via een contactformulier dat beschikbaar is op het tabblad Klantenservice.

 Voordelen van het gebruik van een HILTON coupon in Nederland

Door gebruik te maken van de kortingsbonnen die zijn uitgegeven door HILTON, biedt het zijn klanten het voordeel dat ze kunnen besparen bij het betalen voor hun service, waardoor ze een nacht of dag aan hun verblijf kunnen toevoegen.

Kan ik mijn HILTON-reservering annuleren of wijzigen?

Om een ​​stadionreservering op HILTON te annuleren, moet de klant contact opnemen met de klantenservice, aangezien dit kan variëren afhankelijk van het tarief en de datum van uw reservering. Voor leden kunnen ze het proces uitvoeren vanuit hun account of de toepassing in het beheer van het verblijf, u moet het verblijf dat u wilt annuleren zoeken, op de link klikken om de reservering te annuleren en later ontvangt u uw bevestiging.

 Exclusieve coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Nieuwe HILTON-klanten die HONORS-lid worden, krijgen 15% korting.

HILTON Nederland op sociale media

Hier bieden we u een lijst met de meest populaire sociale netwerken waar u informatie kunt vinden over HILTON

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door HILTON voor kopers in Nederland

HILTON heeft als maximale korting 20% ​​korting beschikbaar voor haar klanten.

Coupon van HILTON Nederland voor nieuwsbriefabonnement

Schrijf u in voor de HILTON nieuwsbrief, word HONORS-lid en profiteer van 15% korting op uw reservering.

Online reserveringsportals vergelijkbaar met HILTON

Op de markt zijn er talloze winkels die diensten aanbieden die vergelijkbaar zijn met HILTON, waar hun klanten kunnen genieten van deze activiteiten waar ze hun prijzen of beschikbare kortingen kunnen bekijken, sommige van deze winkels die kunnen worden bezocht zijn IHG.com, Marriott.com, wyndhamhotels.com.
                                                          

HILTON Nederland coupons voor BLACK FRIDAY

Bij HILTON kunnen uw klanten genieten van hun exclusieve kortingen die alleen beschikbaar zijn voor Black Friday, waar uw klanten geweldige kortingen tot 75% kunnen krijgen.

Coupon voor HILTON Nederland voor 11.11

Voor de singles day-korting biedt HILTON zeer goede promoties op haar diensten, evenals ongelooflijke kortingen vanaf 50%.

HILTON Nederland promotiecoupons voor Cyber ​​​​Monday

Een van de belangrijkste verkoopdagen voor HILTON komt overeen met Cyber ​​​​Monday, aangezien er voor deze dag tot 80% wordt aangeboden in sommige van zijn diensten.
 

HILTON Nederland Coupons voor Kerstmis

Kerstkortingen bij HILTON genieten uw klanten in de maand december en voor deze data kunnen ze verschillende kortingen krijgen die kunnen variëren van 45%.

HILTON mobiele applicatie voor iPhone en Android

HILTON heeft een mobiele app voor Android en iPhone beschikbaar voor haar klanten.

Wat zijn de populaire bestemmingen die door HILTON worden gepromoot?

Enkele merken van HILTON zijn Waldorf Astoria Hotels & Resorts, LXR Hotels & Resorts, Conrad Holtels & Resorts, Canopy by HILTON, Signia by HILTON, DoubleTree by HILTON, Curio Collection by HILTON, Tapestry Colletion door HILTON, Embassy Suites door HILTON, Tempo door HILTON, Motto door HILTON, HILTON Garden Inn, Hampton door HILTON, Tru door HILTON, Homewood Suites door HILTON, Home2 Suites door HILTON, HILTON Grote Vakanties.

 

 

Biedt HILTON gratis reserveringen aan?

De door HILTON geleverde diensten worden elektronisch geleverd, dat wil zeggen dat deze gratis worden uitgevoerd.

Kan ik bij HILTON betalen met PayPal?

In HILTON wordt het niet geaccepteerd om uw reserveringen via het PayPal-platform te betalen.

Waar moet ik de HILTON-kortingsbon schrijven?

Bij HILTON kunnen uw klanten het kortingsbonnummer schrijven zodra het zoeken naar hun accommodatiereservering is gemaakt.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
21 juli 2024
Hilton.com kortingscodes

 Promoties en speciale coupons bij HILTON Nederland

Promotieaanbiedingen en coupons van HILTON veranderen regelmatig. Hier, in de onderste rijen, heeft u een lijst met de nieuwste promotiecodes die u een extra korting op de HILTON-portal geven om te profiteren van de beste prijs voor vervoer per trein, bus, vliegtuig of veerboot:

15% HILTON-promotiecode als je HONORS-lid wordt
HILTON coupon 20% korting op je volgende reservering
25% kortingscode voor geselecteerde HILTON hotels
Tot 50% korting voor geselecteerde hotels in het HILTON-netwerk
$65 HILTON coupon voor geselecteerde hotels voor boekingen van meer dan 2 nachten

Hilton.com Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels