Kaspersky Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotieTot 50% promo voor Kaspersky.com01 september

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat KASPERSKY verkoopt Nederland

KASPERSKY werd in 1997 in het Verenigd Koninkrijk opgericht door Eugenio Kaspersky, die wordt beschouwd als een wereldleider op het gebied van cyberbeveiliging.

KASPERSKY is een internationaal privaat bedrijf met als doel bescherming te bieden aan zijn klanten door middel van beveiliging en bescherming op een veilige en betrouwbare manier door middel van technologie die aanwezig is in meer dan 200 landen, die de beste beveiliging biedt. digitaal gedreven door innovatie en het voordeel van onze producten.

Tot de producten en diensten die KASPERSKY verkoopt behoren thuisproducten zoals Kaspersky antivirus, Kaspersky internetbeveiliging, Kaspersky totale beveiliging, Kaspersky security cloud, Kaspersky Security Cloud, Kaspersky small office security, Kaspersky endpoint security cloud, producten voor middelgrote bedrijven Kaspersky endpoint beveiligingscloud, Kaspersky-beveiliging voor ondernemingen, Kaspersky-eindpunt voor geavanceerde bedrijven, bedrijfsoplossingen, cyberbeveiligingsservices, dreigingsbeheer en verdediging, watercloudbeveiliging, volledige beveiliging en privacy voor pc, Mac, i, Android, ouderlijk toezicht en GPS-tracker voor kinderen, VPN beveiligde verbinding anonieme bescherming en wachtwoordbeheer.

Hoe KASPERSKY het softwareprogramma verzendt

Het product of de dienst die op KASPERSKY is geselecteerd, wordt geleverd via een link of een link die via een e-mail naar uw e-mailadres wordt gestuurd, waarop u moet klikken om te installeren.

Welke kortingen biedt KASPERSKY Nederland?

KASPERSKY heeft verschillende abonnementen en services beschikbaar voor verschillende platforms zoals Android, Mac, Windows, iPhone en iPad, die verschillende kortingen hebben, waaronder 20%, 30%, 50%, 60%.

 Betaalmethoden bij KASPERSKY Nederland

U kunt producten die bij KASPERSKY zijn gekocht, betalen met bekende creditcards zoals Visa, MasterCard, American Express, Discover. Andere methoden komen overeen met GiroPay, Klarna, Sofort, deze methoden kunnen variëren afhankelijk van het land waar de aankoop is gedaan.
  

Hoe lang duurt het om producten te leveren die zijn besteld bij KASPERSKY?

Op KASPERSKY duurt het even voordat uw product uw e-mailadres bereikt. Deze link duurt alleen zolang uw betaling is geverifieerd en geverifieerd.

 Coupons momenteel verkrijgbaar bij KASPERSKY Nederland

KASPERSKY toont momenteel verschillende kortingsbonnen van 10%, 20% en tot 25%, rekening houdend met het back-to-school-seizoen.

Extra 10% korting met een promotiecode van KASPERSKY
$ 5 couponcode KASPERSKY
Aanbieding van vandaag: 50% korting pentru KASPERSKY Security
Pana la 70% korting KASPERSKY Cyber ​​​​Security-producten
KASPERSKY Coupon 70% korting pentru VPN Secure Connection 5 devices

Klantenservice van KASPERSKY Nederland

Voor de klantenservice van KASPERSKY kunt u dit doen vanuit een e-mail die u vanaf uw pagina kunt verzenden via een contactformulier, of vanuit een online chat.

Voordelen van het gebruik van een KASPERSKY coupon in Nederland


Door kortingsbonnen toe te passen, kan de klant verschillende voordelen krijgen en bij KASPERSKY en een van de belangrijkste voordelen is het geld dat ze kunnen besparen op hun aankoop door hun kortingsbonnen toe te passen.

Hoe kan ik een KASPERSKY-softwareprogramma retourneren of annuleren?

Om een ​​account bij KASPERSKY te annuleren, moet de klant inloggen op het account dat is aangemaakt bij Kaspersky, vervolgens naar het tabblad abonnementen gaan, het abonnement selecteren en vervolgens op automatische verlenging uitschakelen klikken. Om het programma te verwijderen, moet u op de Kaspersky-knop klikken en vervolgens op verwijderen.

 Exclusieve KASPERSKY coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Nieuwe klanten van KASPERSKY ontvangen een promotiecode voor 55% korting en kunnen ook 30 dagen gratis antivirusprogramma's van KASPERSKY proberen

KASPERSKY Nederland in sociale netwerken

Op sociale netwerken kunt u enkele geweldige aanbiedingen vinden voor de diensten die worden aangeboden door KASPERSKY. Dan nodigen wij u uit om zelf promotionele aanbiedingen en kortingsbonnen te ontdekken op de volgende sociale netwerken:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door KASPERSKY voor kopers in Nederland

Als maximale korting die op haar producten wordt toegepast, heeft KASPERSKY een maximale korting van 60% beschikbaar.

KASPERSKY Nederland coupon voor nieuwsbrief abonnement

Door u te abonneren op de KASPERSKY-nieuwsbrief, ontvangt u een gratis proefperiode van 30 dagen en een coupon met tot 60% korting.

Gelijkaardige programma's als KASPERSKY

Er zijn een aantal winkels die vergelijkbaar zijn met KASPERSKY, omdat ze een aantal vergelijkbare producten aanbieden met een zeer vergelijkbare inhoud waarmee hun klanten hun prijzen kunnen bezoeken en vergelijken, onder andere hun kortingen. Deze winkels kunnen Bitdefender.com, Avira.com, McAfee zijn .com.
        

KASPERSKY Coupons Nederland voor BLACK FRIDAY

Een van de belangrijkste bedrijven zoals KASPERSKY heeft ongelooflijke en geweldige kortingen beschikbaar voor de Black Friday-uitverkoop die kan worden bereikt tot 77% met extra kortingsbonnen vanaf 5%.

Coupon voor KASPERSKY Nederland voor 11.11

Gedurende de maand november kunnen klanten van KASPERSKY de korting van 11.11 krijgen, voor deze dag worden enkele zeer goede kortingen aangeboden die te vinden zijn vanaf 45%, evenals enkele promoties in hun plannen.

 KASPERSKY Nederland Cyber ​​​​Monday-promotiebonnen

KASPERSKY-producten worden gedurende een beperkte tijd gepresenteerd tijdens de Cyber ​​Monday-kortingsdag met enorme kortingen die worden toegepast op sommige van hun producten, deze kortingen kunnen worden genoten tot 90%.
 

KASPERSKY Nederland Coupons voor Kerstmis

Gedurende sommige dagen van de maand december levert KASPERSKY producten met zeer goede aanbiedingen en kortingen, evenals geweldige kortingen die kunnen oplopen tot 55%.

KASPERSKY mobiele applicatie voor iPhone en Android

KASPERSKY heeft een mobiele applicatie beschikbaar voor iPhone en Android van waaruit u uw producten kunt gebruiken voor de bescherming en beveiliging van uw mobiele telefoon.

Bekende software te koop op de website KASPERSKY

Alle producten op KASPERSKY zijn hun eigen merk.

 

 

Biedt KASPERSKY gratis verzending aan?

Alle producten die bij KASPERSKY zijn gekocht, worden gratis geleverd, aangezien de verzending online plaatsvindt.

Waar moet ik de kortingsbon in KASPERSKY schrijven?

In KASPERSKY kunt u uw kortingsbon schrijven in het betalingstabblad waar de klant moet klikken op Ik heb een promotiecode om een ​​vak weer te geven waarin het couponnummer moet worden vermeld dat moet worden gebruikt.

Kan ik bij KASPERSKY betalen met PayPal?

KASPERSKY accepteert geen betalingen voor haar producten via PayPal.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
22 juni 2024
Kaspersky kortingscodes

Speciale promoties en coupons bij KASPERSKY Nederland

Om u op de hoogte te houden van de nieuwste promotiecoupons van KASPERSKY, brengen we u hier op deze pagina de nieuwste coupons en aanbiedingen. Hier zijn er een aantal:

Extra 10% korting met een promotiecode van KASPERSKY
$ 5 couponcode KASPERSKY
Aanbieding van vandaag: 50% korting pentru KASPERSKY Security
Pana la 70% korting KASPERSKY Cyber ​​​​Security-producten
KASPERSKY Coupon 70% korting pentru VPN Secure Connection 5 devices

Kaspersky Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels