Nuri Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotieNuri.com selecteer items coupon: 20% korting op de hele site02 september
PromotiePromo voor app gebruikers op Nuri.com: 10% korting08 september
Promotie10% korting volgende bestelling voor Nuri.com e-mail aanmelden05 september

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat verkoopt NURI Nederland

NURI is een bedrijf dat zijn activiteiten in 2013 begon door de handen van drie mensen zoals Jan, Ben en Joerg, in Duitsland, die samen tot de vaststelling kwamen dat Bitcoin genoeg potentieel heeft om de wereld te transformeren. .

NURI is het eerste bedrijf dat het eerste account in cryptocurrencies werd en opnieuw uitvond door middel van prepaid creditcards die tegen die tijd op een gemakkelijke en veilige manier in ongeveer 22 landen zouden kunnen worden gebruikt, waarmee u uw geld op uw bankrekening kunt laten groeien.

NURI heeft een deskundig team, professionals en gepassioneerd om het voor duizenden mensen gemakkelijker te maken om wijzigingen en controles in hun financiële toekomst aan te brengen, vanaf een bank op het web of op hun mobiel, zonder veel complicaties met gemakkelijke en snelle toegang in de waarmee internationale betalingen en overschrijvingen kunnen worden gedaan en het beste hieraan is dat het dagelijks kan worden gebruikt.

NURI biedt haar klanten de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier te beleggen in cryptocurrencies, door middel van sparen en beleggen, en ontvangen tot een rentepercentage van 3%.

Hoe NURI het softwareprogramma verzendt

Op NURI kunnen gebruikers, zodra ze zijn geabonneerd op hun account via het web of de app, genieten van hun account, dat ze moeten verifiëren door te bellen.

Welke kortingen biedt NURI Nederland?

Bij NURI kunnen uw klanten genieten van een jaarlijkse rente van 3% in cryptocurrencies.

Betaalmethoden bij NURI Nederland

Bij NURI worden uw transacties gedaan via Bitcoin of cryptocurrencies.
  

Hoe lang duurt het om de bij NURI bestelde producten te leveren?

Het NURI-account kan een periode van 24 uur duren terwijl het gegevensverificatieproces wordt uitgevoerd, het kan twee weken duren voordat de gevraagde kaarten hun bestemming bereiken.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij NURI Nederland

Voor NURI Nederland zijn deze coupons en aanbiedingen momenteel beschikbaar:

Promotiecode NURI €15 registratiebonus
NURI coupon €30 bonus voor nieuwe klanten
Meld u nu aan en ontvang €15 bonus van NURI
NURI verwijzingsprogramma €15 bonus

NURI Nederland Klantenservice

Om te communiceren met de klantenservice op NURI, moet dit worden gedaan door in te loggen op uw account, via een beschikbare online chat en via een beschikbaar contactformulier.

Voordelen van het gebruik van een NURI coupon in Nederland

NURI-klanten kunnen bij het uitvoeren van hun Bitcoin- of Ether-aan- en verkooptransacties rente op hun account genereren, wat het voordeel kan hebben dat dit tot 3% kan oplopen.

Hoe kan ik een NURI-softwareprogramma retourneren of annuleren?

Om een ​​account in NURI te annuleren, moeten uw gebruikers naar uw account gaan en naar het controlecentrum gaan, op ondersteuning klikken en accountafsluiting aanvragen, u moet er rekening mee houden dat u voor het sluiten van het account een nulsaldo moet hebben, dus automatisch alles wordt verwijderd, u moet er rekening mee houden dat als u lopende transacties heeft de rekening niet kan worden gesloten. Zodra het proces is voltooid, ontvangt u een rapport van een succesvolle accountverwijdering.

Exclusieve NURI coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Nieuwe NURI-klanten ontvangen een aanmeldbonus van € 15 als ze worden doorverwezen door een vriend.

NURI Nederland in sociale netwerken

NURI heeft zeer nuttige informatie op de sociale netwerkpagina's en de nieuwste promotiecodes worden regelmatig gepubliceerd.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door NURI voor kopers in Nederland

NURI biedt een maximale rente van 3%.

NURI Nederland coupon voor nieuwsbrief abonnement

Nieuwe klanten die zijn geabonneerd op NURI kunnen informatiebulletins ontvangen over hun speciale aanbiedingen, promotienieuws en een bonus van € 15 als ze worden aanbevolen door een vriend.

Programma's vergelijkbaar met NURI

Klanten kunnen een aantal winkels vinden die vergelijkbaar zijn met NURI die soortgelijke diensten aanbieden voor het plezier van hun klanten waarin ze interesse kunnen bieden, sommige van deze winkels zijn Revolut.com, Etoro.com, Coinbase.com
        

Coupons van NURI Nederland voor BLACK FRIDAY

Tijdens de Black Friday-uitverkoop op NURI kunnen haar klanten, alleen voor deze datum, genieten van een aantal zeer goede diensten, waaronder een rentevoet van 0,95% op dit moment.

Coupon voor NURI Nederland voor 11.11

Voor de feestdag van 11.11 op NURI kunnen uw klanten een aantal zeer goede promoties vinden die zijn toegepast op hun speciale transacties, evenals een rente op de dag van 0,55%.

NURI Nederland actiecoupons voor Cyber ​​​​Monday

Een van de belangrijkste data voor NURI komt overeen met de speciale Cyber ​​Monday-vakantie omdat ze tijdens deze dag kunnen genieten van geweldige services, evenals een rentetarief van 1% per dag.
 

Waardebonnen van NURI Nederland voor Kerstmis

Met Kerstmis bereidt NURI geweldige diensten voor om de klanten tevreden te stellen, evenals rentetarieven die kunnen variëren en oplopen tot 0,45%.

NURI mobiele applicatie voor iPhone en Android

NURI heeft een mobiele applicatie voor iPhone en Android waarmee het haar klanten toegang geeft tot hun bankrekening waarop ze veilig en betrouwbaar kunnen sparen en beleggen.

Bekende software te koop op de NURI website

NURI verkoopt geen bekende merken, haar producten en diensten zijn haar eigen merk.

 

Biedt NURIE gratis verzending?

Sommige transacties bij NURI bieden gratis verzending.

Kan ik bij NURI betalen met PayPal?

Bij NURI wordt de PayPal-betaalmethode niet geaccepteerd.

Waar schrijf ik de kortingsbon in NURI?

NURI heeft geen box voor kortingsbonnen.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
16 juni 2024

Speciale acties en coupons bij NURI Nederland

De beste kortingsbonnen en promotie-aanbiedingen voor NURI in de afgelopen periode worden weergegeven in de onderstaande rijen:

Promotiecode NURI €15 registratiebonus
NURI coupon €30 bonus voor nieuwe klanten
Meld u nu aan en ontvang €15 bonus van NURI
NURI verwijzingsprogramma €15 bonus

Andere vergelijkbare winkels