Remitly Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Promotieremitly.com coupon: USD20 korting verwijzen naar een freind13 september
PromotieUSD30 korting eerste USD100 transfer op remitly.com17 september
Promotieremitly.com USD20 promo eerste transfer12 september

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat REMITLY verkoopt Nederland

REMITLY is opgericht door Matt Oppenheimer, de directeur en mede-oprichter, die sinds 2011 een werkteam heeft met als belangrijkste doel het leven te kunnen veranderen van migranten en hun families die geld sturen naar alle landen van de wereld, dit dankzij de focus op het veranderen van de wereld van geldovermakingen door middel van een snellere digitale dienst met verlaagde tarieven.

REMITLY wil via zijn digitale overmakingsservice het geld van zijn klanten beschermen en dat het op de snelste, meest effectieve, transparante manier en met lage tarieven aankomt, wat onze klanten tevreden stelt, dit verzendproces kan ze vanaf uw mobiel maken telefoon waar u ook bent en het kan uw bestemming snel of goedkoop bereiken, evenals via overschrijving, contant of met een kaart naar de bank of het wisselkantoor dat de klant wenst op het moment van het uitvoeren van de transactie naar een van de 100 ontvangende landen van de 17 beschikbare verzendende landen.

Bij REMITLY hoeven uw klanten zich alleen maar te registreren en hun uitwisselingsproces te starten, wat ze kunnen doen vanuit de app of vanaf het online platform.

 Hoe REMITLY het softwareprogramma verzendt?

Overschrijvingen via REMITLY worden geleverd via de belangrijkste banken die via internet of de app zijn ingesteld, via debet- of creditcards, bankoverschrijvingen of contant.

Welke kortingen biedt REMITLY Nederland?

Op dit moment heeft REMITLY geen kortingen beschikbaar.

Betaalmethoden op REMITLY Nederland

In REMITLY kunt u de betaling van valuta-overdrachten doen via de belangrijkste debet- en creditcards zoals Visa en MasterCard, in sommige landen wordt dit geaccepteerd via Klarna, bankoverschrijvingen, iDeal, bankboekjes, SEPA-overschrijvingen.
  

Hoe lang duurt de levering van producten die op REMITLY zijn besteld?

De levertijd van de valuta's in REMITLY kan variëren als gevolg van verschillende factoren, waaronder het land van levering, andere factoren komen overeen met de expresverzendmethode die slechts enkele minuten duurt en de economische verzendmethode die kan duren tussen 3 tot 5 werkdagen.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij REMITLY Nederland

Voor REMITLY Nederland zijn deze coupons en aanbiedingen momenteel beschikbaar:

$ 20 kortingsbon bij een minimale overboeking van $ 100 met REMITLY
Verwijs een vriend REMITLY en u ontvangt een bonus in de vorm van een coupon
$ 20 korting op de eerste verzending met REMITLY
REMITLY-promotiecode $ 20 voor abonnement op nieuwsbrief
$20 promotiecode REMITLY

REMITLY Klantenservice Nederland

Om contact op te nemen met de klantenservice op REMITLY kunt u dit doen via een beschikbare online chat, of, indien u dat liever heeft, door gratis te bellen naar 8446040924 of 18446040924

Voordelen van het gebruik van een REMITLY coupon in Nederland

Bij REMITLY hebben klanten het voordeel aanbiedingscodes te verkrijgen die worden geleverd met het doel en het doel om te kunnen genieten van het verzenden van overschrijvingen die minder betalen dan wat wordt verwacht in de wisselkoers.

Hoe kan ik een REMITLY-softwareprogramma retourneren of annuleren?

Om uw REMITLY-account te annuleren of te verwijderen, moet de klant contact opnemen met de klantenservice, aangezien dit proces rechtstreeks door het REMITLY-team wordt uitgevoerd.

Exclusieve REMITLY coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Op REMITLY ontvangen uw nieuwe klanten exclusieve transferaanbiedingen, die ze dankzij lage wisselkoersen in hun e-mail kunnen vinden. De REMITLY-coupon voor nieuwe klanten biedt een korting van $ 20 op overboekingen van minimaal $ 100.

REMITLY Nederland in sociale netwerken

REMITLY heeft zeer nuttige informatie op de sociale netwerkpagina's en de nieuwste promotiecodes worden regelmatig gepubliceerd.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door REMITLY voor kopers in Nederland

De maximale korting die REMITLY vandaag biedt, is in de vorm van een promotiecode voor registratie met het e-mailadres en brengt een korting van $ 20 met zich mee.

REMITLY Nederland coupon voor nieuwsbrief abonnement

Bij REMITLY ontvangen uw klanten bij het abonneren op uw nieuwsbrief nieuwsbrieven met uw nieuws, evenals aanbiedingscodes, tarieven en promotionele aankondigingen. REMITLY-promotiecode voor degenen die zich vandaag abonneren op de nieuwsbrief biedt $ 20 korting op overschrijvingen van ten minste $ 100

Gelijkaardige programma's als REMITLY

Op het online platform kunnen klanten een aantal winkels vinden die vergelijkbaar zijn met REMITLY, die dezelfde service kunnen aanbieden, waarmee ze onder andere hun rentetarieven of hun bezorgland kunnen verifiëren en vergelijken. Sommige van deze winkels kunnen Moneygram .com, TransferGo zijn .com, Riamoneytransfer.com
        

REMITLY Nederland coupons voor BLACK FRIDAY

Tijdens een verkoopvakantie die bekend staat als Black Friday op REMITLY kunnen uw klanten profiteren van zeer lage tarieven die beschikbaar zijn voor deze dag, die kunnen oplopen tot 1,50%.

Coupon voor REMITLY Nederland voor 11.11

Er zijn een aantal geweldige aanbiedingen voor de feestdagen van 11/11 beschikbaar op REMITLY, evenals geweldige tarieven die kunnen oplopen tot 1%.

REMITLY Nederland promotiecoupons voor Cyber ​​​​Monday

Voor de Cyber ​​​​Monday-uitverkoop op REMITLY, een van de belangrijkste met zeer goede en zeer lage tarieven tot 1,70%.
 

REMITLY Nederland Coupons voor Kerstmis

In de maand december kun je op REMITLY een aantal dagen krijgen waarop je verschillende en zeer goede tarieven kunt krijgen waarvan je kunt profiteren en genieten voor het wisselen van valuta, deze tarieven kunnen oplopen tot 1,40%.

REMITLY mobiele applicatie voor iPhone en Android

REMITLY heeft een mobiele applicatie beschikbaar voor iPhone en Android waarmee u snel, gemakkelijk en veilig uw transacties kunt doen.

Software waarvan bekend is dat deze te koop is op de website REMITLY

De producten die op REMITLY worden geleverd, komen overeen met het eigen merk.

 

 

Biedt REMITLY gratis verzending?

Verzendingen via REMITLY zijn niet gratis, aangezien voor elke verrichte transactie een rentetarief moet worden betaald.

Kan ik REMITLY betalen met PayPal?

In REMITLY is het niet mogelijk om overschrijvingen te doen via PayPal.

Waar moet ik de kortingsbon in REMITLY schrijven?

REMITLY biedt haar klanten codes aan die ze kunnen toepassen op het moment dat ze hun overboekingen doen, wat ze kunnen doen via de app of via het web.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
19 mei 2024
Remitly kortingscodes

Speciale acties en coupons op REMITLY Nederland

De beste kortingsbonnen en promotie-aanbiedingen voor REMITLY in de afgelopen periode worden weergegeven in de onderstaande rijen:

$ 20 kortingsbon bij een minimale overboeking van $ 100 met REMITLY
Verwijs een vriend REMITLY en u ontvangt een bonus in de vorm van een coupon
$ 20 korting op de eerste verzending met REMITLY
REMITLY-promotiecode $ 20 voor abonnement op nieuwsbrief
$20 promotiecode REMITLY

Remitly Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels