OLAPLEX Coupons en promotiecodes

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponOLAPLEX.com 15% korting code eerste storewide bestelling25 april
PromotieOLAPLEX.com gratis verzending promotie bestelling boven USD3521 mei
CouponOLAPLEX.com 50% coupon code geselecteerd item17 april

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat OLAPLEX verkoopt

Bekend als de toekomst van haarinnovatie werd OLAPLEX in 2014 geboren in een eenvoudige garage in Californië (VS) en is in de loop der jaren ongetwijfeld gegroeid, dankzij de exclusieve ingrediënten die klanten helpen hun haar glanzend en stralend te houden.

OLAPLEX heeft professionele ambassadeurs over de hele wereld die met trots duizenden klanten in verschillende delen en steden op alle continenten de beste innovatie in mode en technologie bieden om altijd levendig haar te behouden, als de evolutie en wonderbaarlijke revolutie in reparatie en verandering voor haar, waarbij producten worden aangeboden voor onder andere vetheid, droogheid, kroescontrole, grijs haar, extreme schade, glans en kits.

Onder de producten die OLAPLEX verkoopt zijn droogshampoo, onderhoudsshampoo, tonifiërende shampoo, verhelderende shampoo, conditioner, volumizing mist, intensieve haarbehandeling, opbouwserum, haarperfectioner, Bond smoother, bonding oil, Bond intense hydratatie masker, Bond beschermend haar voedend serum.

Hoe verzendt OLAPLEX bestellingen?

OLAPLEX verzendt zijn producten via de USPS koeriersdienst.

Welke kortingen biedt OLAPLEX?

De volgende kortingen zijn beschikbaar bij OLAPLEX:

50% korting op geselecteerde producten in maandelijkse specials.
45% korting op online aankopen
25% korting op in aanmerking komende producten
30% korting op Bond behandelingen

Betaalmethoden op OLAPLEX

Geaccepteerde betaalmethoden voor aankopen op OLAPLEX zijn via creditcards zoals Visa, MasterCard, American Express, maar ook via de digitale portemonnee PayPal, Amazon Pay en Klarna.

Hoe lang duurt het voordat de bij OLAPLEX bestelde producten geleverd worden?

Bij OLAPLEX worden producten naar schatting binnen 7 tot 10 werkdagen op de plaats van bestemming afgeleverd, deze levertijd geldt voor de Verenigde Staten.

Kortingsbonnen die momenteel beschikbaar zijn op OLAPLEX

De kortingsbonnen die momenteel beschikbaar zijn op OLAPLEX zijn:

15% korting op eerste bestelling met code FIRST15.

OLAPLEX Klantenservice

De klantenservice van OLAPLEX is bereikbaar via e-mail op support@OLAPLEX, maar ook via een online chat of via een contactformulier.

Voordelen van het gebruik van een OLAPLEX kortingsbon

De voordelen van het gebruik van een kortingsbon bij OLAPLEX is dat klanten kunnen besparen op de aankoop van hun exclusieve haarverzorgingsproducten.

Hoe kan ik een bij OLAPLEX besteld product retourneren?

Bij OLAPLEX hebben klanten een periode van 60 werkdagen om hun producten terug te sturen. Hiervoor moeten klanten de link in de e-mailbevestiging van het verzenden van de bestelling vinden om een retourzending te genereren of van het platform waar u het etiket moet afdrukken, als u het etiket niet kunt afdrukken, kunt u naar een USPS-kantoor gaan waar u het etiket kunt afdrukken en aan de te retourneren doos kunt bevestigen, waarbij moet worden opgemerkt dat de te retourneren producten niet mogen zijn gebruikt.

Exclusieve coupon voor nieuwe kopers op OLAPLEX

Nieuwe kopers op OLAPLEX kunnen hun aankopen doen met de coupons die beschikbaar zijn op het moment van betaling van de producten.

OLAPLEX in sociale netwerken

Op de sociale netwerken van OLAPLEX kunnen klanten al het nieuws vinden dat beschikbaar is voor elke productpresentatie, evenals exclusieve promoties onder de aanbiedingen, kortingen en coupons.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximale korting aangeboden door OLAPLEX voor haar kopers

De maximale korting die OLAPLEX aanbiedt aan haar kopers is 50% beschikbaar voor geselecteerde producten.

OLAPLEX coupon voor nieuwsbriefabonnement

Klanten die zich abonneren op de nieuwsbrief van OLAPLEX worden op de hoogte gehouden van nieuwe releases, exclusieve promoties, speciale aanbiedingen, kortingen en coupons van OLAPLEX.

Soortgelijke winkels als OLAPLEX

Soortgelijke winkels als OLAPLEX die soortgelijke producten aanbieden en die klanten kunnen bezoeken zijn Lorealparis.com, Yberiagroup.com, Fanola.

OLAPLEX Zwarte Vrijdag Coupons

Voor de Black Friday verkoopvakantie bij OLAPLEX kunnen klanten winkelen en besparen door gebruik te maken van alle beschikbare aanbiedingen waar ze zeer goede kortingen kunnen vinden die kunnen oplopen tot 77% naast hun verkoopcoupons van 5%.

OLAPLEX Coupons voor 11.11

Andere promoties beschikbaar op vakantie verkoop in OLAPLEX vindt u de kortingen van 11.11, voor deze datum de promoties beschikbaar op hun producten 2x1, evenals kortingen tot 50% of de promotie van de tweede eenheid in 25%, evenals korting coupons van 3%.

OLAPLEX coupons voor Cyber Monday

Het productmerk OLAPLEX heeft speciale betaalbare prijzen om de Cyber Monday verkoopvakantie te vieren waarin voor online aankopen beschikbare kortingen van 80% worden aangeboden, plus een extra kortingscoupon van 10%, alleen voor in aanmerking komende producten.

OLAPLEX Kerst Coupons

OLAPLEX producten zijn beschikbaar voor de maand december met de beste kortingen om producten te kopen en om cadeaus te geven voor de kerstvakantie, deze kortingen zijn beschikbaar met een beperkte tijdskorting van 60%, evenals kortingsbonnen van 7%.

 OLAPLEX Mobiele toepassing voor IPhone en Android

Helaas heeft OLAPLEX geen mobiele applicatie beschikbaar.

Bekende merken verkocht op OLAPLEX

OLAPLEX verkoopt alleen eigen merkproducten.

 

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
16 juni 2024
OLAPLEX.com kortingscodes

 Speciale promoties en coupons bij OLAPLEX

OLAPLEX biedt haar klanten de beste promoties en speciale verkoopcoupons door middel van de beschikbare kortingen en coupons waarmee klanten tevreden kunnen zijn en hun producten kunnen aanschaffen.

OLAPLEX.com  Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels