Priceline.com Coupons en promotiecodes

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon6% promotiecode bij Priceline.com autohuur bestel meer dan USD25014 mei
CouponGeniet van 7% kortingscode bij Priceline.com selecteer Nu Betalen hotels15 mei
CouponPriceline.com USD50 coupon code sitewide21 augustus
PromotiePriceline.com promotie: tot 40% korting selecteer hotels+ vlucht11 september

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat PRICELINE verkoopt Nederland

PRICELINE is opgericht door Jay Walker en is ontstaan ​​in Connecticut in 1997 met het doel om zijn klanten een reeks eerlijke prijzen aan te bieden.Sinds de oprichting heeft het enthousiasme gewekt vanwege de kwaliteit van zijn diensten met eerlijke prijzen, waardoor hij om naar het punt van notering op de aandelenmarkt te gaan.

PRICELINE is erin geslaagd vaste klanten te krijgen vanwege het doel van de focus, dat erin bestaat om in de loop van de tijd te blijven, aangezien er altijd klanten zullen zijn die vakanties kiezen om van hun reizen te genieten, of die bedrijven van hen maken om klanten te worden. u bij PRICELINE om te besparen op uw reizen, of het nu gaat om hotels, vluchten of autoverhuur,

PRICELINE staat vermeld als een van de grootste bedrijven in het zoeken naar reizen, hotels en auto's, dankzij de kwaliteitsservice aan zijn klanten. Daarom blijft het groeien en evolueren met briljante ideeën en een lange weg te gaan, met de oprichting van verschillende unieke manieren voor reizigers, aangezien het doel is om altijd een van de beste reisonderhandelaars ter wereld te zijn en iedereen te helpen.

PRICELINE verkoopt zijn klanten de service om een ​​vlucht, een hotelverblijf, een autoverhuur in de stad, een cruisereis te kunnen vinden, die u kunt vinden in een kalender voor het in- en uitgaan van de vereiste diensten, het aantal mensen, evenals een doos met de bestemming.
 

Hoe maak ik een reservering op PRICELINE?

De levering van het product in PRICELINE gebeurt via een e-mail die via uw e-mail zal worden ontvangen, deze ontvangst zal worden ontvangen zodra uw betaling is bevestigd.

Welke kortingen biedt PRICELINE Nederland?

PRICELINE heeft momenteel slechts 20% korting beschikbaar voor de autoverhuurservice, evenals een korting van 60% voor zijn andere diensten.

Betaalmethoden in PRICELINE Nederland

In PRICELINE accepteren ze verschillende geaccepteerde betalingsmethoden, inclusief die met creditcards zoals Visa, MasterCard, American Express, Discover.  

Hoe lang duurt het voordat de reservering op PRICELINE arriveert?

Op PRICELINE ontvangt u het bewijs van uw reservering in uw e-mail zodra uw betaling is bevestigd.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij PRICELINE Nederland

Sommige PRICELINE promotie-aanbiedingen en kortingsbonnen zijn momenteel beschikbaar:

PRICELINE Coupon Extra 5% korting
$50 PRICELINE-promotiecode
Registreer VIP en ontvang een PRICELINE coupon met 10% korting
Tot 60% korting op hotels met een PRICELINE-promotiecode
PRICELINE Coupon 10% korting op nieuwsbriefabonnement

PRICELINE Nederland Klantenservice

Om contact op te nemen met de klantenservice op PRICELINE, biedt het zijn klanten verschillende opties, waaronder via een telefoonnummer 12032206946, of als u dat liever hebt via een online chat vanaf uw pagina of ook door een bericht te sturen naar 33296 .

Voordelen van het gebruik van een PRICELINE coupon in Nederland

Een van de belangrijkste voordelen die de klant kan hebben bij het gebruik van een kortingsbon in PRICELINE is het geld dat kan worden bespaard op het moment dat hij voor uw service betaalt.

Kan ik mijn PRICELINE reservering annuleren of wijzigen?

Om de op PRICELINE gekochte service te annuleren, moet u inloggen op uw account en een aantal stappen volgen, waaronder u de service moet selecteren en het reisschema moet annuleren, hiervoor moet u eenmaal akkoord gaan met het gepresenteerde beleid je hebt geannuleerd ontvang je een e-mail met bevestiging, een ander alternatief is om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice op 18007742354.

Exclusieve coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Nieuwe PRICELINE-klanten kunnen genieten van hun momenteel beschikbare kortingsbon van 10%.

PRICELINE Nederland in sociale netwerken

Hier bieden we u een lijst met de meest populaire sociale netwerken waar u informatie kunt vinden over PRICELINE

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door PRICELINE voor kopers in Nederland

Op PRICELINE kunt u momenteel een kortingsactie krijgen die tot 60% beschikbaar kan zijn.

PRICELINE Nederland coupon voor nieuwsbrief abonnement

Voor nieuwe abonnees heeft PRICELINE een geschenk van 10% bij inschrijving, ze kunnen ook genieten van hun informatiebulletins van hun speciale aanbiedingen en nieuws.

Online reserveringsportals vergelijkbaar met PRICELINE

Als u wilt, kunt u een grote verscheidenheid aan vergelijkbare winkels bezoeken die vergelijkbaar zijn met PRICELINE, waar u hun beschikbare promoties of kortingen kunt bekijken, evenals hun bestemmingsservices en beschikbare verbindingen. Sommige van deze pagina's kunnen Booking.com zijn, Expedia.com, Trip.com
                                                          

PRICELINE Coupons Nederland voor BLACK FRIDAY

In PRICELINE tijdens de Black Friday-kortingen kunt u zeer goede kortingen krijgen, die kunnen oplopen tot 90%, met deze kortingen kunt u de reserveringen maken die u het leukst vindt en zo kunt u profiteren van de prijzen en kunt u besparen zoveel mogelijk op hun diensten, kunt u ook zeer goede seizoensaanbiedingen krijgen.

Coupon voor PRICELINE Nederland voor 11.11

Voor PRICELINE de kortingen van 11.11 of ook wel kortingen voor singles day genoemd, in deze periode kunt u genieten van kortingen die kunnen oplopen tot 65%, op dezelfde manier kunt u ook genieten van uitstekende promoties in haar diensten.

PRICELINE Nederland promotiecoupons voor Cyber ​​​​Monday

PRICELINE presenteert de Cyber ​​​​Monday-kortingen die worden uitgevoerd op de maandag na de Black Friday-viering, tijdens deze cybervakantie staan ​​ze klaar om online aankopen te doen, kortingen die u niet kunt weigeren, aangezien deze vanaf 75% met korting kunnen zijn coupons vanaf 15% die u samen met uw directe kortingen kunt gebruiken.
 

PRICELINE Nederland Coupons voor Kerstmis

In de maand december vindt u op PRICELINE de kerstkortingen tijdens deze maand kunt u genieten van een grote verscheidenheid aan aanbiedingen en promotionele kortingen, naast kortingen die kunnen oplopen tot 55%.

PRICELINE mobiele applicatie voor iPhone en Android

PRICELINE heeft voor zijn klanten de mobiele download voor iPhone en Android beschikbaar van waaruit u uw reserveringen kunt maken en de aanbiedingen van het moment kunt vinden.

Wat zijn de populaire bestemmingen die door PRICELINE worden gepromoot?

10 van de meest populaire bestemmingen die dit jaar door PRICELINE worden aanbevolen, zijn: Las Vegas, Orlando, Miami, San Juano - Puerto Rico, Fort Lauderdale, Oahu, Hawaii, Cancun, Los Angeles, Atlanta en Tampa.

 

 

Biedt PRICELINE gratis reserveringen aan?

In PRICELINE zijn de verzendingen van uw reserveringsvouchers gratis aangezien ze via een e-mail naar uw e-mailadres worden verzonden.

Kan ik in PRICELINE betalen met PayPal?

Betalingen via PayPal worden momenteel niet geaccepteerd tegen PRICELINE.

Waar moet ik de kortingsbon in PRICELINE schrijven?

Om een ​​kortingsbon in PRICELINE te schrijven, moet u eerst de service selecteren en reserveren die u wilt uitvoeren, zodra u dit proces hebt voltooid, wordt u automatisch doorgestuurd naar de pagina waar u het betalingsproces begint, hier vindt u zoek een vak waarin u het couponnummer moet invullen dat u wilt toepassen.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
16 juni 2024
Priceline.com kortingscodes

Promoties en speciale coupons bij PRICELINE Nederland

Promotie-aanbiedingen en coupons op PRICELINE veranderen regelmatig. Hier, in de onderste rijen, heb je een lijst met de nieuwste promotiecodes die je een extra korting geven op de PRICELINE-portal om te profiteren van de beste prijs voor vervoer per trein, bus, vliegtuig of veerboot:

PRICELINE Coupon Extra 5% korting
$50 PRICELINE-promotiecode
Registreer VIP en ontvang een PRICELINE coupon met 10% korting
Tot 60% korting op hotels met een PRICELINE-promotiecode
PRICELINE Coupon 10% korting op nieuwsbriefabonnement

Priceline.com Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels