Booking Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotieOntvang nu een p-50% korting voor accomodatie accommodatie31 januari

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Booking.com beoordeling

Booking.com is een moderne aanpak via een efficiënt platform voor reisbureaus. U kunt hier niet alleen alle belangrijke gegevens invoeren, zoals locatie, accommodatie, vereiste vluchten, luchthavenvervoer of autoverhuur, maar u hoeft nergens heen. Zo hebt u de vrijheid om de details van de reis te kiezen op basis van uw voorkeuren, behoeften en budget, en op elk moment wijzigingen aan te brengen, met slechts een paar klikken. Bovendien profiteert u van het wegwerken van het afdrukken van tickets en het verliezen of vergeten ervan. Alle tickets en gegevens die u nodig hebt, zijn direct in uw zak beschikbaar via de mobiele applicatie Booking.com

Nuttige informatie over Booking

Het platform helpt klanten om hun vakantieplanningsproces te vergemakkelijken en tegelijkertijd te automatiseren. Daarom zijn de tickets die u koopt direct na de betalingsbevestiging beschikbaar in uw klantaccount. Ook via dit account heeft u op elk moment toegang tot de reserveringen om wijzigingen aan te brengen of in te checken. Het platform biedt een aantal speciale aanbiedingen voor klanten die ervoor kiezen zich op de nieuwsbrief te abonneren. Een onderdeel waar u binnen de site op moet letten, is dat van evaluaties, waarmee u de meningen kunt vinden van klanten die naar dezelfde plaatsen zijn gegaan als u op de lijst.
Betaling voor de via het platform gekochte diensten kan worden gedaan met een bankpas of creditcard, behorende tot Visa, MasterCard, Maestro, American Express of via overschrijving.

Info over het gebruik van een Booking couponcode

De promotiecodes die beschikbaar zijn op de Booking.com-site worden automatisch ingevoerd in uw klantaccount. Wanneer u een reservering of een verblijfspakket selecteert, kunt u een vakje aanvinken dat automatisch de beschikbare couponcode selecteert voor de aanbieding die u wilt kopen.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
14 juni 2021

Andere vergelijkbare winkels