TRIP Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon8% TRIP.com coupon voor uw eerste hotel reservering03 mei
CouponBespaar nu 5% zijn met dit TRIP.com coupon code04 mei

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Trip.com Beoordeling

Veruit het meest gewaardeerde aspect voor deze applicatie is zijn eigen zoekmachine, aangepast aan het specifieke domein en aan alle aspecten die de klanten volgen. Met deze zoekmachine kunt u dus de meest efficiënte gegevens over uw reis invoeren. Van het land van vertrek en bestemming voor vluchten, naar accommodatiemethoden, treinen, autoverhuur, in- en uitcheckdatums, beoordeling van hotels en andere services, reden voor reizen (vakantie / zakelijk) en het aantal en de status van passagiers. Je hebt ook de vrijheid om je eigen perfecte vakantie te creëren of je kunt kiezen uit verschillende uitgebreide reispakketten, inclusief vlucht, accommodatie, transfer en andere diensten. De applicatie heeft een redelijk groot dekkingsgebied en werkt samen met meer dan 1.200.000 hotels in meer dan 200 landen en regio's en 5.000 steden.

Nuttige informatie over TRIP

Het gehele boekings- en aankoopproces wordt op digitaal niveau uitgevoerd, zonder dat tickets in fysiek formaat moeten worden afgeleverd of afgedrukt. Het enige wat u hoeft te doen is de mobiele applicatie Trip.com downloaden, waar alle niet-reisgegevens beschikbaar zijn in uw account. Betaling vindt ook online plaats. Daarom heeft u een creditcard of betaalpas nodig die is uitgegeven door Visa, MasterCard, Maestro of American Express. U kunt ook betalen via het PayPal-account. Een bestelling annuleren kan zowel vanuit uw klantaccount als door contact op te nemen met de klantenservice, die non-stop beschikbaar is. De applicatie heeft ook een zeer efficiënt en betrouwbaar systeem voor beoordelingen, zodat u gemakkelijk een idee kunt krijgen over de plaatsen die u zult bezoeken.

Info over het gebruik van een TRIP couponcode

Na het selecteren van de vlucht / accommodatie-methode of voorkeurspakket, vindt u op de uitcheckpagina, voordat u de betaalmethode selecteert, een speciaal gedeelte waarin u een couponcode kunt invoeren, nadat u deze van de locatie hebt gekopieerd.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels