Klook Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon$10 KLOOK promo code voor KLOOK App-Gebruikers30 januari
Coupon15% KLOOK promo-code als u een nieuwe klant09 januari

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Klook Recensie

De winkel heeft het voordeel dat deze wordt geactiveerd door experts die in alle landen van de wereld aanwezig zijn, waardoor u de beste vakantie en een authentieke ervaring op elke locatie kunt organiseren. Veruit het grootste voordeel is dat de applicatie zowel op de desktop als in de vorm van een mobiele applicatie beschikbaar is. Op die manier kunt u toegang krijgen tot uw tickets zonder ze te hoeven afdrukken en moet u ervoor zorgen dat u ze niet verliest of vergeet. Bovendien kunt u rechtstreeks inchecken vanuit de mobiele applicatie, waar u alle gegevens en zelfs de benodigde documenten voor de reis kunt invoeren. Een ander voordeel is de Klook-zoekmachine, waarmee u een aantal zeer nuttige filters kunt invoeren, waaronder: attracties en shows, rondleidingen, beste restaurants, evenals vervoer of gratis wi-fi locaties.

Nuttige informatie over Klook

De applicatie heeft aanbiedingen voor locaties in Azië, Oceanië, Afrika, Europa en Noord-Amerika, voor enkele van de meest gewilde steden en attracties. Aangezien dit een applicatie is die uitsluitend online werkt, hoeft u nergens heen te gaan of te wachten op de levering van tickets. Deze zijn beschikbaar in uw account zodra de betaling is bevestigd. In het geval van een annulering vanwege de vluchtuitvoerder of hotelier, krijgt u de optie om andere opties te reserveren of om de investering terug te vragen.
Net als de activiteit kan de betaling van services uitsluitend online worden gedaan, met de garantie dat u profiteert van veilige en efficiënte betaalmethoden. U kunt creditcards of betaalpassen gebruiken die zijn uitgegeven door Visa, MasterCard, PayPal, American Express of Google Pay of Apple Pay.

Info over het gebruik van een Klook couponcode

Elke Klook-couponcode waarvan u kunt profiteren, heeft de vorm van een code die bestaat uit letters en cijfers, die u kunt ontvangen per e-mail of in de vorm van een melding op uw mobiele apparaat. Het enige wat u hoeft te doen is deze Klook-couponcode te kopiëren en aan een speciale sectie toe te voegen, die in het selectievenster van de betaalmethode wordt weergegeven. Als de coupon geldig is, wordt de korting berekend en ontvangt u de uiteindelijke prijs die nodig is om uw reis te betalen.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
06 december 2021

Andere vergelijkbare winkels