TripAdvisor Coupons en promotiecodes

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponGeniet van promo code op TripAdvisor.com: 9% korting02 december
CouponCoupon code TripAdvisor.com: 5% korting21 november
CouponPromo code voor TripAdvisor.com: 30% korting25 september
CouponNeem 5% promo code voor TripAdvisor.com02 oktober

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat TripAdvisor te bieden heeft

TripAdvisor is een online platform dat is opgericht door Matt Goldberg die het vernuft had om een gemakkelijke en eenvoudige manier te presenteren om samen te werken met mensen bij het zoeken en plannen van reizen, of het nu voor vakantie, familie, zaken of plezier is, waarbij ze uit verschillende opties kunnen kiezen om onder andere vliegtickets, land en accommodatie te boeken, waarbij je uit verschillende prijzen kunt kiezen die zijn aangepast aan de behoefte van de klant.

Het online platform TripAdvisor is beschikbaar in 22 verschillende talen, waardoor het voor elke gebruiker gemakkelijk is om onder andere accommodatie, vliegtickets, restaurants, cruises, autoverhuur, vakantieverhuur en dingen om te doen tijdens de reis en/of vakantie te vinden.

Hoe verstuurt TripAdvisor de geboekte tickets?

De geboekte tickets van het online platform TripAdvisor worden online elektronisch verstuurd naar het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd en/of waarmee je de betaling voor je dienst hebt gedaan.

Welke kortingen biedt TripAdvisor?

TripAdvisor biedt onder andere de volgende kortingen:

30% korting op hotelreserveringen.

10% korting op activiteiten, rondleidingen en attracties.

Betaalmethoden op TripAdvisor

Op TripAdvisor worden de volgende betalingsmethoden geaccepteerd: Visa, MasterCard, JCB, American Express, Discover, Diners Club en PayPal.

Hoe lang duurt het voordat de bij TripAdvisor bestelde tickets geleverd worden?

Op TripAdvisor duurt de levering van het ticket in de dienst waarin ik de reservering maak naar schatting maximaal 30 minuten waarin de bevestiging van de betaling wordt gedaan.

Kortingsbonnen die momenteel beschikbaar zijn op TripAdvisor

De kortingsbonnen die momenteel beschikbaar zijn op TripAdvisor zijn:

10% korting bij het afrekenen met de code DEALSPOTR10

5% korting bij de kassa voor een van hun categorieën met de code WETHRIFT5

8% exclusieve korting met de code CPC8

10% extra korting op hotelboekingen met de code EXTRA10

TripAdvisor klantenservice

De klantenservice van TripAdvisor is beschikbaar via een telefoontje naar 17818005000.

Voordelen van het gebruik van een TripAdvisor kortingsbon

De voordelen van het gebruik van een kortingsbon op TripAdvisor zijn voornamelijk de besparingen die klanten kunnen vinden op het moment van betaling van de geselecteerde dienst, deze besparing maakt het mogelijk om een andere dienst te kopen evenals een extra dag aan het verblijf.

Hoe kan ik een geselecteerde dienst in TripAdvisor annuleren?

Om een annulering uit te voeren in een geselecteerde dienst in TripAdvisor moet de klant inloggen op je account en naar het boekingstabblad gaan waar je de instructies vindt die je moet volgen voor het proces, er zijn een aantal gratis annuleringen en anderen met toeslagen, hetzelfde kan variëren afhankelijk van de dienst en de instelling, dat wil zeggen de luchtvaartmaatschappij, hotel, onder anderen, het is raadzaam om de annulering tot een dag van tevoren uit te voeren.

Exclusieve coupon voor nieuwe kopers in TripAdvisor

Nieuwe kopers van TripAdvisor kunnen bij het boeken profiteren van alle aanbiedingen die op het platform beschikbaar zijn, variërend van kortingen, aanbiedingen en coupons.

TripAdvisor op sociale netwerken

Op de sociale netwerken van TripAdvisor kunnen klanten al het nieuws vinden over hun bestemmingen en alle diensten die worden aangeboden, zoals cultuur en gastronomie, of de beschikbare aanbiedingen en kortingen.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximale korting aangeboden door TripAdvisor voor haar kopers

Als maximale korting die beschikbaar is op TripAdvisor kunnen kopers een korting van 30% vinden.

TripAdvisor Coupon voor nieuwsbriefabonnement

Wie zich abonneert op de nieuwsbrief van TripAdvisor kan zich abonneren en op de hoogte blijven van kennisgevingen met betrekking tot hun exclusieve aanbiedingen en beschikbare promoties, evenals nieuws over hun aantrekkelijke bestemmingen en locaties.

Soortgelijke toeristische portalen als TripAdvisor

Klanten van TripAdvisor kunnen een bezoek brengen aan enkele vergelijkbare winkels die soortgelijke diensten aanbieden. Enkele hiervan zijn Booking.com, Expedia.com, Airbnb.com.

TripAdvisor Zwarte Vrijdag Coupons

Op TripAdvisor kunnen klanten tijdens de Black Friday-kortingen de beste deals en kortingen vinden die tijdens deze dag beschikbaar zijn en die kunnen oplopen tot 70%, waarmee ze vroeg kunnen boeken en besparen, en ook speciale verkoopcoupons tot 10% vinden.

TripAdvisor coupons voor 11.11

Onder de kortingen beschikbaar in TripAdvisor tijdens de maand november zijn de kortingen van 11.11, voor deze dag zijn beschikbaar uitstekende promoties onder haar attracties en accommodatie reserveringen, datum waarop u kunt vinden kortingen tot 60% plus een extra 10% korting coupon aan het einde van de aankoop.

TripAdvisor coupons voor Cyber Monday

Een van de belangrijkste verkoopdagen voor TripAdvisor zijn de Cyber Monday kortingen voor deze datum bevinden zich de grootste kortingen tijdens het jaar, op deze dag deze datum kunt u vooraf reserveringen maken voor tickets en accommodatie van waaruit u een welverdiende vakantie kunt boeken en besparen deze kortingen kunnen oplopen tot 80%, plus extra coupons vanaf 5%.

TripAdvisor Kerstmis Coupons

In de maand december vieren we de kerstvakantie en om die reden vind je op TripAdvisor betaalbare prijzen voor alle beschikbare diensten, waarbij je ongelooflijke aanbiedingen en goede kortingen kunt vinden die kunnen oplopen tot 50% en coupons die beschikbaar zijn tot 15%.

TripAdvisor Mobiele toepassing voor IPhone en Android

TripAdvisor heeft een mobiele applicatie voor iPhone en Android waarmee je waar je ook bent kunt reserveren.

De beste bestemmingen in TripAdvisor

De beste bestemmingen in TripAdvisor zijn:

Dubai
Bali
Londen
Rome
Parijs
Cancún
Kreta
Marrakech
Dominicaanse Republiek
Istanbul
Playa del Carmen
Barcelona
New Delhi
Hurghada
Madrid
Phuket
Hanoi
Caïro
Florence
Lissabon
Edinburgh
Bangkok
New York
Doha
Rio de Janeiro

 

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
22 juni 2024
TripAdvisor.com kortingscodes

Speciale aanbiedingen en kortingsbonnen opTripAdvisor

TripAdvisor heeft de beste coupons en promoties beschikbaar voor haar klanten waarmee ze geld kunnen besparen bij het maken van hun reserveringen, vooral op speciale data.

TripAdvisor.com Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels