Agoda Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponBeste AGODA promotiecode voor vandaag: 5% korting op alle boekingen10 augustus
PromotiePromo bij AGODA.com: 12% korting Visa pay12 december
CouponCoupon code AGODA.com : tot 75% korting + extra 5% hotelboekingen05 december
CouponPromotiecode voor AGODA.com: extra 15% korting31 oktober

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat verkoopt AGODA Nederland

AGODA werd opgericht in 2005 en werkt als een online platform voor het boeken van reizen, accommodatie, verhuur en verschillende transfers. Sinds 2007 maakt het deel uit van de Booking Holdings Inc-groep, die een wereldleider is op het gebied van reserveringen. AGODA heeft zijn hoofdkantoor in Singapore en ongeveer 53 kantoren in verschillende steden over de hele wereld.

AGODA biedt haar klanten de mogelijkheid om naar hun smaak en voorkeur de reservering voor verschillende opties te selecteren, evenals om zich aan te passen aan hun beschikbare geld, in haar accommodatieservice, omdat het hiervoor een grote verscheidenheid aan sites biedt, zoals zijn hotels, privévilla's, huizen, appartementen, resorts, herbergen, villaresorts, chalets, die kunnen worden geselecteerd op kwaliteitscategorie van één tot vijf sterren. In de vluchtservice kunnen uw klanten ook de reis selecteren die het beste bij hun tijd past, met tussenstops of met de luchtvaartmaatschappij van hun keuze.
 

Hoe maak ik een reservering op AGODA?

Op AGODA ontvangen uw klanten de reserveringen van hun aangevraagde service via een bevestigingsmail op hun e-mailadres, in het geval van vluchten ontvangen ze hun elektronische reisticket, voor hotelreserveringen ontvangen ze een ticket met de bevestiging van hun boeking .

Welke kortingen biedt AGODA Nederland?

AGODA heeft een tabblad beschikbaar dat u kunt krijgen als Deals van de dag, waar u verschillende kortingen kunt krijgen, elk voor verschillende bestemmingen, waaronder 79%, 80%, 83%, 56%, 82%, 73%, 77%, 49%, 67% 87%, 68%, 27%, 84%, 87%.

Betaalmethoden bij AGODA Nederland

Op AGODA kunt u de betaling van uw reserveringen voor een van zijn diensten, zoals Hotel of Vlucht, doen met de belangrijkste creditcards zoals Visa of MasterCard.
  

 Hoe lang duurt het voordat een reservering op AGODA arriveert?

Om uw ticket of elektronisch ticket te ontvangen, evenals de bevestiging van een accommodatie op AGODA, duurt het even voordat uw betaling is geverifieerd.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij AGODA Nederland

Sommige AGODA-actieaanbiedingen en kortingsbonnen zijn momenteel beschikbaar:

AGODA Coupon 7% korting op boekingen van meer dan $ 250
6% AGODA-promotiecodes voor boekingen van meer dan $ 120
AGODA kortingscode: 5% korting op volgende boeking
10% AGODA-promotiecodes voor geselecteerde hotels
$ 18 AGODA $ 250 boekingsbon

AGODA Nederland Klantenservice

Om contact op te nemen met de klantenservice op AGODA kunnen ze dit rechtstreeks doen via een online chat die 24/7 beschikbaar is.

Voordelen van het gebruik van een AGODA coupon in Nederland

AGODA heeft een grote beschikbaarheid van kortingsbonnen beschikbaar die, wanneer ze worden gebruikt, een zeer belangrijk voordeel opleveren voor haar klanten, die overeenkomt met de geldbesparing die ze kunnen hebben bij het toepassen van hun kortingsbonnen.

Kan ik mijn AGODA-reservering annuleren of wijzigen?

Om een ​​reservering op AGODA te annuleren moet dit worden gedaan vanaf de online pagina of vanuit de App, AGODA klanten dienen er rekening mee te houden dat zij op het moment van annuleren een vergoeding moeten betalen die wordt bepaald door de vestiging.

Exclusieve coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Nieuwe AGODA-klanten kunnen genieten van hun momenteel beschikbare kortingsbon van 10%.

AGODA Nederland in sociale netwerken

Hier bieden we u een lijst met de meest populaire sociale netwerken waar u informatie kunt vinden over AGODA

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door AGODA voor kopers in Nederland

Bij AGODA kunnen uw klanten genieten van een verscheidenheid aan beschikbare kortingen, waaronder u een maximum van 87% kunt vinden.

Coupon van AGODA Nederland voor nieuwsbriefabonnement

Er zijn oneindig veel winkels die vergelijkbaar zijn met AGODA, aangezien ze vergelijkbare diensten aanbieden waarmee u hun aanbiedingen of beschikbare kortingen kunt bekijken en vergelijken. Deze winkels die u kunt bezoeken zijn Hotels.com, Kayak.com, Booking.com , onder andere.

Online reserveringsportals vergelijkbaar met AGODA

Als u wilt, kunt u een grote verscheidenheid aan vergelijkbare winkels bezoeken die vergelijkbaar zijn met AGODA, waar u hun beschikbare promoties of kortingen kunt bekijken, evenals hun beschikbare bestemming en verbindingsdiensten. Sommige van deze pagina's kunnen Booking.com zijn, Expedia.com, Trip.com
                                                          

AGODA Nederland coupons voor BLACK FRIDAY

AGODA biedt geweldige kortingen voor de dag van Black Friday waarvan u kunt genieten voor verschillende reizen en beschikbare bestemmingen, deze kortingen kunnen oplopen tot 80%, bovendien kunt u genieten van kortingsbonnen vanaf 5%.

Coupon voor AGODA Nederland voor 11.11

Op de dag die op AGODA bekend staat als de 11.11-verkoopvakantie, vinden uw klanten zeer goede promoties voor hun accommodaties of beschikbare reizen, evenals ongelooflijke kortingen die ze kunnen selecteren, afhankelijk van de bestemming, die kunnen variëren van 50%.

 AGODA Nederland Cyber ​​​​Monday-promotiebonnen

Een van de belangrijkste verkoopdagen voor AGODA en zijn klanten is de Cyber ​​Monday-korting, en voor deze speciale datum kunnen ze enorme en exclusieve kortingen krijgen die kunnen oplopen tot 90%, met extra kortingsbonnen vanaf 3%.
 

AGODA Nederland Kerstbonnen

Kerstkortingen worden geleverd in de maand december en het is dat AGODA voor deze data uitstekende aanbiedingen en kortingen heeft, evenals ongelooflijke kortingen vanaf 45%.

AGODA mobiele app voor iPhone en Android

Op AGODA kunnen uw klanten genieten van de mobiele applicatie die beschikbaar is voor iPhone en Android, van waaruit ze snel en veilig hun reservering kunnen maken.

Wat zijn de populaire bestemmingen die door AGODA worden gepromoot?

10 van de meest populaire bestemmingen die dit jaar door AGODA worden aanbevolen zijn: Maleisië, Thailand, Singapore, Indonesië, Filippijnen, Australië, Vietnam, Zuid-Korea, Zwitserland, Spanje, Italië, Turkije, Malediven, India, Griekenland en de Verenigde Staten.

 

 

Biedt AGODA gratis reserveringen aan?

AGODA stuurt uw tickets via een e-mail naar het e-mailadres van de klant, daarom is de verzending gratis.

Kan ik bij AGODA betalen met PayPal?

Bij AGODA wordt het niet geaccepteerd om betalingen te doen via het PayPal-platform.

Waar moet ik de kortingsbon op AGODA schrijven?

Bij AGODA kunnen uw klanten beschikbare kortingsbonnen gebruiken die ze kunnen schrijven op het moment van betaling voor hun diensten, dit vak bevindt zich onderaan de pagina.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
16 juni 2024
AGODA kortingscodes

Speciale coupons en promoties bij AGODA Nederland

AGODA promotionele aanbiedingen en coupons veranderen regelmatig. Hier, in de onderste rijen, heb je een lijst met de nieuwste promotiecodes die je een extra korting geven op het AGODA-portaal om te profiteren van de beste prijs voor vervoer per trein, bus, vliegtuig of veerboot:

AGODA Coupon 7% korting op boekingen van meer dan $ 250
6% AGODA-promotiecodes voor boekingen van meer dan $ 120
AGODA kortingscode: 5% korting op volgende boeking
10% AGODA-promotiecodes voor geselecteerde hotels
$ 18 AGODA $ 250 boekingsbon

AGODA Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels