Airbnb Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon20% promo code op AirBNB.com28 november
CouponNeem 30% promotiecode bij AirBNB.com03 oktober
PromotieAirBNB Host Referral Code: 55 USD in reiskrediet04 november
Coupon$40 AirBNB coupon als u een nieuwe op AirBNB03 maart

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat AIRBNB verkoopt Nederland

AIRBNB werd in 2008 in San Francisco gecreëerd door de hand van twee ontwerpers toen ze de behoefte voelden om een ​​fysieke ruimte in hun huis aan te bieden als accommodatie voor drie vrienden, die naar een conferentie gingen en de hotels uitverkocht waren, wat het bracht ons ertoe te denken dat er een geweldig idee was, sindsdien zijn we een gemeenschap van miljoenen hosts over de hele wereld geworden.

AIRBNB is een nieuwe manier van reizen, aangezien onze gastheren hun klanten unieke en onherhaalbare ervaringen bieden, tenslotte beleven ze de ervaringen in elk van de huizen waarin ze worden ontvangen, waardoor ze het gevoel hebben erbij te horen en thuis te zijn, met zijn geliefde degenen en geliefden gericht op een continue verandering, en met een creatieve geest met veel nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht oplossingen presenteren. Betrokkenheid bieden die vertrouwen wekt bij degenen die ons bezoeken, waardoor vreemden kunnen delen met hun gastheren.

AIRBNB had vanwege de pandemie een pauze met uitdagingen, het annuleren van reserveringen en het geven van restituties, maar dankzij onze principes hebben we de test doorstaan ​​tijdens de sterke crisis, op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor mensen. Hierdoor is AIRBNB in de loop van de tijd stabiel gebleven.

Hoe maak ik een reservering op AIRBNB?

Zodra u op AIRBNB de reservering heeft gemaakt vanaf de online pagina, ontvangt u de bevestiging met het ticket van uw reservering in uw e-mail, waar u alle benodigde gegevens voor uw verblijf zult vinden. Je kunt het ook in je account vinden vanaf de pagina. Dit zal uw account en uw e-mail bereiken zodra de betaling is bevestigd.

Welke kortingen biedt AIRBNB Nederland?

De kortingen die AIRBNB vandaag aan haar klanten biedt, zijn tot 40% op geselecteerde accommodatie-eenheden en een nieuwe klantcoupon met een korting van $ 20 voor de eerste accommodatiereservering.

Betaalmethoden bij AIRBNB Nederland

In AIRBNB heb je verschillende betalingsopties waaronder we creditcards kunnen noemen zoals Visa, MasterCard, American Express, JCB, andere opties zijn Apple Pay, Google Pay, PayPal, Elo, Hipercad, Alipay, WeChat Pay, PayU, PostePay , Sofort Uberweisung, iDeal, Ontdek. Deze opties kunnen variëren, afhankelijk van het land van uw herkomst.
  

Hoe lang duurt het voordat de reservering op AIRBNB arriveert?

In AIRBNB kunt u, zodra u uw reservering heeft gemaakt en betaald, automatisch een bevestiging hiervan ontvangen in uw e-mail of account.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij AIRBNB Nederland

Er zijn momenteel geen coupons beschikbaar op AIRBNB

AIRBNB welkomstbon met $ 15 korting
$ 20 promocode voor nieuwe klanten
20% korting bij boeking voor een maand
AIRBNB coupon met 30% korting voor lange termijn accommodatie
$ 50 kortingsbon op AIRBNB
Krijg $ 40 korting als je een vriend doorverwijst naar AIRBNB

AIRBNB Klantenservice Nederland

Om contact op te nemen met een AIRBNB-host, moet je dit doen vanuit je account op de pagina, door een bericht te sturen, aangezien je hun telefoonnummer pas ontvangt nadat je je reservering hebt bevestigd.

Voordelen van het gebruik van een AIRBNB coupon in Nederland

Door uw kortingsbonnen op AIRBNB te gebruiken, vindt u voordelen, het belangrijkste is en wat we kunnen noemen is dat u geld kunt besparen door uw reserveringen te betalen en uw kortingsbonnen toe te passen. Een coupon van AIRBNB kan u vandaag tot 20% korting op accommodatie opleveren.

Kan ik de reservering op het toerismeportaal AIRBNB annuleren?

Om een ​​reservering op AIRBNB te annuleren, zijn er verschillende manieren om dit te doen, maar houd er rekening mee dat dit beleid kan afhangen van de gastheren die verantwoordelijk zijn voor uw reservering. Onder hen zijn de flexibele, strikte, matige en superstrikte reserve.

Exclusieve coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Voorlopig biedt AIRBNB voor gebruikers in Nederland een kortingsbon van $ 20 aan.

AIRBNB Nederland op social media

AIRBNB heeft niet een van de meest actieve sociale netwerken, maar u kunt in sommige van hen de meest recente presentaties van prachtige accommodatie-eenheden van over de hele wereld volgen en, waarom niet, soms kunt u ook een coupon van AIRBNB ontvangen. COM op social media pagina's.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door AIRBNB voor kopers in Nederland

De maximale aanbiedingen die nu beschikbaar zijn, zijn tot 50% korting voor bepaalde toeristische bestemmingen en een welkomstbon van AIRBNB met een korting van $ 20.

Coupon van AIRBNB Nederland voor nieuwsbriefabonnement

Door u te registreren op AIRBNB ontvangt u informatiebulletins met betrekking tot uw meldingen van uw hosts en hun nieuws. Per e-mail kunt u een AIRBNB-coupon ontvangen met een korting van $ 20 op de eerste reservering.

Reisbureaus vergelijkbaar met AIRBNB

Er zijn bepaalde vergelijkbare pagina's waar u diensten kunt krijgen die vergelijkbaar zijn met die van AIRBNB, waarop u prijzen kunt vergelijken. Deze pagina's zijn Booking, Hotels of KKDAY.
 

AIRBNB Nederland coupons voor BLACK FRIDAY

Op de dag die Black Friday wordt genoemd, bieden veel accommodatie-eigenaren kortingen en promotiecodes voor de accommodatie. Deze kortingen kunnen oplopen tot 60% van de oorspronkelijke prijs voor bepaalde periodes van het jaar, en u kunt ook de Black Friday AIRBNB-coupon gebruiken, die een korting van $ 20 biedt op de eerste reservering.

Coupon voor AIRBNB Nederland door 11.11

Hoewel 11 november geen belangrijke dag is voor kortingen hier bij AIRBNB, kun je vandaag accommodatie tot 20% goedkoper vinden voor de volgende periode van het jaar.

Promotiecoupons van AIRBNB Nederland voor Cyber ​​​​Monday

Op de kortingsdag van Cyber ​​Monday bieden sommige accommodatie-eigenaren een korting tot 50% op de initiële prijs, om zo veel mogelijk toeristische dagen voor de volgende periode te krijgen. Zoek dus op deze belangrijke dag gerust uw favoriete accommodatie op voor kortingen.
 

AIRBNB Nederland kortingsbonnen voor Kerstmis

Accommodatieprijzen voor Kerstmis kunnen erg hoog zijn, maar als u ervoor kiest om van tevoren te boeken, kunt u zelfs 50% korting krijgen voor deze prachtige dagen waarop Kerstmis wordt gevierd. En als je er voor kiest om op eerste kerstdag een accommodatie te boeken voor een andere tijd van het jaar, dan vind je daar zeker supergoede prijzen!

AIRBNB mobiele applicatie voor iPhone en Android

AIRBNB biedt haar klanten het gemak om hun reserveringen aan te vragen via de mobiele applicatie voor iPhone van de Apple Store en voor Android via Google Play.

Welke populaire toeristische bestemmingen kunnen geboekt worden via AIRBNB?

AIRBNB biedt haar gebruikers wereldwijd populaire bestemmingen waar je kunt experimenteren met waanzin, waaronder Londen, Washington, Berlijn, Chicago, Los Angeles, Madrid, Wenen, Munchen, Boekarest, Parijs, New York, Toronto, Lisabon , Bogota, Panama City, Santiago de Chile, Rio de Janeiro, Florianopolis, Buenos Aires, Montevideo, Singapore, Tokyo, Jeju, Seoul, Bangkok, Moskou, Praag en andere prachtige steden.

 

 

Biedt AIRBNB gratis reserveringen aan?

In AIRBNB kun je een aantal van hun verblijven vinden waar je diensten kunt krijgen met gratis tarieven, maar in sommige daarvan moet je mogelijk de kosten voor diensten en schoonmaak annuleren.

Kan ik op AIRBNB betalen met PayPal?

In AIRBNB in ​​zijn betaalmethoden kunt u dit doen via uw PayPal-account, hiervoor moet u de nodige stappen voor uw reservering hebben uitgevoerd, waarin later het betalingsvenster verschijnt waar u degene moet selecteren die aan uw behoeften voldoet.

Waar moet ik de kortingsbon in AIRBNB schrijven?

In AIRBNB vindt u, zodra u uw reserveringssite heeft geselecteerd op de betalingspagina, een vak waarin u uw couponcode moet plaatsen, u moet klikken of toepassen om de betaling later uit te voeren.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
16 juni 2024
AirBNB Kortingscodes

Promoties en speciale coupons op AIRBNB Nederland

Hieronder vindt u enkele accommodatieaanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn voor het AIRBNB-platform:

AIRBNB welkomstbon met $ 15 korting
$ 20 promocode voor nieuwe klanten
20% korting bij boeking voor een maand
AIRBNB coupon met 30% korting voor lange termijn accommodatie
$ 50 kortingsbon op AIRBNB
Krijg $ 40 korting als je een vriend doorverwijst naar AIRBNB

AirBNB Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels