TransferGO Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon£10 TRANSFERGO Cadeau voor je met deze promotiecode10 mei
Coupon€11 TRANSFERGO promotionele coupon als u nu geld15 juli

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

TransferGO Recensie

Het programma profiteert ook van een mobiele applicatie, beschikbaar voor zowel Android als iOS, waarmee u toegang hebt tot uw gegevens, overdrachtsgeschiedenis, favoriete accounts, conversiepercentages en andere nuttige informatie en functies. De applicatie scoort een positieve score van 9,6 op Trustpilot, wat zowel de kwaliteit van de diensten als hun efficiëntie en veiligheid bevestigt, die ook 100% gegarandeerd is, via de FCA- en HMRC-betalingsinstellingen. De applicatie heeft een menu waarmee u het land kunt selecteren waaruit het geld vertrekt, evenals hun bestemming, de datum van ontvangst van het geld en de wisselkoers voor de huidige wisselkoers.

Nuttige informatie over TransferGO

Hoewel dit een toepassing is waarin de services op digitaal niveau worden uitgevoerd, is het nog steeds noodzakelijk om transportkosten te betalen voor de geldovermakingsdiensten. Dit verschilt afhankelijk van de "gekozen leveringsmethode" die voor de volgende dag of voor de volgende 30 minuten kan zijn. Er is ook de optie voor gratis levering, die tot 3-4 werkdagen kan duren. Uit de analyses blijkt dat u door middel van internationale overschrijvingen via deze applicatie kunt profiteren van besparingen tot 90%. De vertegenwoordigers van de applicatie leveren continue inspanningen om de laagste omrekeningskoers en concurrerende wisselkoersen te garanderen. Als u problemen ondervindt of moet worden begeleid in het overdrachtsproces, kunt u de klantenservice bellen die 24/7 beschikbaar is.

Info over het gebruik van een TransferGO couponcode

De couponcodes gekocht van andere gespecialiseerde sites kunnen worden gekopieerd en ingevoerd op de uitcheckpagina van de applicatie. Als de code geldig is, wordt de kortingswaarde automatisch toegepast en wordt u op de hoogte gebracht van de uiteindelijke transactieprijs.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels