TransferGo Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponTransferGO.com EUR20 coupon code first transfer24 november
CouponGeniet van extra 60% promotiecode bij TransferGO.com09 november
CouponGratis eerste twee transfers promotiecode op TransferGO.com31 oktober
CouponOntvang 22 euro korting in geldtransferkosten met TransferGo.com28 december

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat is TransferGo

TransferGo is een internationaal geldtransferbedrijf, opgericht in 2012, dat een reeks haalbare geldtransferdiensten aanbiedt, zonder buitensporige bankkosten. Dit snelgroeiende bedrijf bedient momenteel 22 valuta's in 47 landen en heeft nog steeds kantoren in heel Europa, waaronder Londen, Vilnius, Berlijn, Istanbul en Warschau. Door zowel persoonlijke als zakelijke bankoverschrijvingen uit te voeren op een digitaal rekening-naar-rekeningmodel, onderscheidt TransferGo zich door het aanbieden van hoogwaardige geldoverdrachten met snelheid, gemak en uitstekende waarde.

Enkele landen waar TransferGo aankomt zijn: Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Canada, China, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, India, Ierland, Israël, Italië, Japan, Kenia, Malta, Onder andere Portugal, Polen, Qatar, Rusland, Roemenië, Nepal, Nederland, Spanje, Zweden, de Verenigde Staten.

Wat zijn de stappen om een ​​verzending te doen met TransferGo?

Eerst moet u de gegevens van de ontvanger invoeren en het bedrag dat u wilt verzenden; als de betaling lokaal is, kunt u een lokale bankoverschrijving doen of een bankpas gebruiken (voor betalingen tot £ 1000, zodra ze uw betaling hebben ontvangen, zal het geld binnen enkele uren aan de andere kant zijn.

De algemene levertijd naar de belangrijkste landen van bestemming is: de volgende werkdag na ontvangst van de aanbetaling; de goedkoopste levering duurt tot 3 werkdagen vanaf het moment dat ze de aanbetaling hebben ontvangen, ze hebben ook snelle leveringsopties die in minder dan 30 minuten kunnen worden geleverd, afhankelijk van het land waar uw aanbetaling vandaan komt.

Houd er rekening mee dat in sommige landen van bestemming de diensten van TransferGo beperkt zijn, dit betekent dat de levertijd tot 1 werkdag langer duurt dan in de belangrijkste landen. Landen met beperkte service zijn onder andere: Verenigde Staten, Australië, Bulgarije, Canada, Zwitserland, Tsjechië, Hong Kong, Israël, Nederland, Zuid-Afrika.

Hoe controleer ik de status van de overschrijving met TransferGo?

Om de status van uw overschrijving te controleren, moet u naar het tabblad "Overschrijvingen" gaan en alle overschrijvingen zullen in twee groepen worden verdeeld: "In behandeling" en "Voltooid". Het tabblad "In behandeling" heeft twee opties: Wachten op betaling: wat betekent dat ze het geld nog niet hebben ontvangen. Het kan een hele werkdag duren voordat online bankbetalingen aankomen. Kaartbetalingen zouden slechts een paar minuten moeten duren.
En de tweede is degene die Geld ontvangen zegt: wat aangeeft dat ze uw geld al hebben ontvangen en momenteel de betaling verwerken; en nadat ze het geld naar de ontvanger hebben gestuurd, verandert de betalingsstatus in "Voltooid".

Betaalmethoden op TransferGo

Om geld te versturen via de dienst TransferGo heeft u een VISA- of MASTERCARD-bankkaart of een bankrekening nodig.
  
 

Hoe lang duurt het voordat het geld dat via TransferGo is verzonden, aankomt?

In TRANSFERGO, zodra uw betaling is ontvangen, zal deze op uw bestemming aankomen door de bezorgtijd te selecteren die een snelle levering in slechts 30 minuten kan zijn, en u kunt ook de voordelige levering kiezen die tot 3 kan duren werkdagen en standaard de werkdag na uw storting, zelfs in het weekend.

Coupons die momenteel beschikbaar zijn op TransferGo

De volgende TransferGo-promotiecodes zijn momenteel beschikbaar

 • Actiecode 12 euro korting
 • £ 10 kortingsbon op eerste bestelling
 • Kortingsbon van USD12 voor overschrijvingen
 • Cashback € 12 voor overboekingen
 • Actiebon € 12 kortingscommissie

TransferGo klantenservice

Om contact op te nemen met de klantenservice op TransferGo kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar hello@TRANSFERGO.ocm van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 16.00 uur, behalve op feestdagen en in het weekend, over het algemeen krijgt u binnen een uur antwoord, u kunt dit ook telefonisch doen op de volgende nummers: Engels +441392694030, Litouws +441183100891, Pools +48222639298, Roemeens +441158243082, Lets +441329801033, Russisch +441375352030, Oekraïens +48223078362, Turks +448560385 Een andere optie is via Facebook.

Voordelen van het gebruik van een coupon van TransferGo

Het verkrijgen van kortingsbonnen voor gebruik op TransferGo heeft zijn voordelen, aangezien u de mogelijkheid krijgt om meer geld te kunnen verzenden dan u had verwacht. Op deze manier krijgt u met een promotiecoupon van TransferGo een korting van € 12 over de waarde van geldtransferkosten.

Een overboeking annuleren via TransferGo

Om een ​​bestelling te annuleren, moet u contact opnemen met de klantenservice, aangezien u een verzending niet kunt annuleren wanneer het geld al op de TransferGo-account staat. Als u nu de lopende overboeking wilt annuleren, hoeft u alleen maar de bestelling te kiezen je wilt annuleren, klik rechtsboven in de actieve bestelling en met de X wordt deze geannuleerd.

Exclusieve coupon voor nieuwe TransferGo-klanten

Nieuwe klanten in TransferGo kunnen genieten van de opties die het biedt vanaf zijn platform. Zo wordt er voorlopig een TransferGo-coupon aangeboden aan nieuwe klanten met een korting van 10 euro op de waarde van de overschrijvingskosten.

TransferGo Nederland op social media

Op sociale netwerken kunt u nieuws en exclusieve kortingsbonnen van TransferGo krijgen, waardoor de waarde van transferkosten aanzienlijk wordt verlaagd. We raden je aan een kijkje te nemen op de volgende sociale netwerken.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maximale korting aangeboden door TransferGo voor haar klanten in Nederland

De maximale korting die een TransferGo-coupon voor zijn klanten biedt, is 12 euro (of het equivalent daarvan in de lokale valuta waarin de overboeking wordt gedaan).

Coupon van TransferGo Nederland voor nieuwsbriefabonnement

De actiecode voor TransferGo voor wie zich abonneert op de nieuwsbrief is 12 euro, een bedrag dat in mindering wordt gebracht op de waarde van de overschrijvingskosten.

Overboekingsdiensten vergelijkbaar met TransferGo

Er zijn pagina's vergelijkbaar met TransferGo waar u overboekingen kunt doen tussen de landen van de Europese Unie, dit zijn Paysend, REVOLUT en WISE.COM.
                                                          
 

Coupons van TransferGo Nederland voor BLACK FRIDAY

Vanaf Black Friday kun je met TransferGo geld ontvangen met de coupon waarmee je 12 euro korting krijgt op de waarde van de overboekingskosten.

Coupon voor TransferGo Nederland voor 11.11

De coupon van TransferGo voor 11.11 is 12 euro waard en wordt aangeboden als korting bij het verzenden van geld.

Promotiecoupons van TransferGo Nederland voor Cyber ​​​​Monday

Vanaf CYBER MONDAY kun je geld sturen naar degenen die nu schieten met de laagste commissies! Of beter gezegd, zelfs zonder commissies. Dit komt omdat TransferGo u een coupon van 12 euro biedt, een waarde die wordt afgetrokken van de waarde van de verzendkosten.
 
 

Waardebonnen van TransferGo Nederland voor Kerstmis

Voor de feestdagen kunt u geld sturen naar uw dierbaren met een transfersom gelijk aan nul! Dit komt door TransferGo dat de mogelijkheid biedt om een ​​coupon te gebruiken die de waarde van de commissie voor het verzenden van geld met 12 euro verlaagt.

TransferGo mobiele applicatie voor iPhone en Android

In TRANSFERGO kun je de mobiele applicatie downloaden die beschikbaar is voor iPhone vanuit de App Store en voor Android via Google Play, vanuit de applicatie kun je een supersnelle overdracht maken en binnen 30 minuten ontvangen.

Lijst met landen waar geld naartoe gestuurd kan worden met TransferGo

Hier is de lijst met landen waar u geld kunt verzenden met de transferservice TransferGo. Houd er rekening mee dat deze lijst op elk moment kan worden gevuld met nieuwe landen en gebieden waarnaar geld kan worden verzonden.

Australië, Oostenrijk, Bahrein, Bangladesh, België, Bulgarije, Canada, China, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ghana, Griekenland, Hong Kong, Hongarije, IJsland, India, Indonesië, Ierland, Israël, Italië, Japan, Kenia, Koeweit, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique, Nederland, Monaco, Nepal, Nederland, Nieuw-Zeeland, Nigeria, Noorwegen, Oman, Pakistan, Filippijnen, Polen, Portugal, Qatar, Reünie , Roemenië en Rusland.

 

Waar moet ik de kortingsbon op TransferGo schrijven?

De promotiecoupon of de TransferGo-verwijzingscode wordt in het daarvoor bestemde vak geschreven wanneer u een nieuwe account aanmaakt om geld te verzenden.

Kan ik op TransferGo met PayPal betalen?

In TransferGo wordt PayPal niet gebruikt, omdat het alleen overboekingen doet voor banken en inwoners van de Europese Unie, waarvan u een commissie annuleert, afhankelijk van het tijdstip en het over te schrijven bedrag.

Biedt TransferGo gratis geldtransfers aan?

In TransferGo heeft het geen gratis verzending, omdat u bij het maken van een overboeking een conversiepercentage moet annuleren dat van 0 tot 2,2% gaat en de verzendkosten variëren alsof het overeenkomt met de volgende dag, het is van 0 tot a. £ 99 en voor snelle leveringen hangt het af van het over te maken bedrag. In ieder geval krijg je door het gebruik van een TransferGo-verwijzingscode een korting van 12 euro op de commissiebetaling, wat betekent dat je inderdaad geld kunt verzenden zonder commissie.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
19 mei 2024

Promoties en speciale coupons op TransferGo Nederland

Hier zijn enkele van de nieuwste kortingsbonnen en promotie-aanbiedingen voor TransferGo hieronder:

 • Actiecode 12 euro korting
 • £ 10 kortingsbon op eerste bestelling
 • Kortingsbon van USD12 voor overschrijvingen
 • Cashback € 12 voor overboekingen
 • Actiebon € 12 kortingscommissie

Andere vergelijkbare winkels