UBER Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponPromotiecode voor UBER.com: USD5 korting eerste 2 ritten03 september

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat UBER verkoopt Nederland

UBER ontstond in 2008 in de stad Parijs, dat begon met een bezorgreis in een 2-wielig voertuig, later bereikte het 4 wielen en zelfs een 18-wielig voertuig als vrachtbezorging, met als hoofddoel het helpen van degenen die het nodig hebben in termen van mobilisatie gaat het over overal ter wereld, wat ons in staat stelt om van het digitale naar het fysieke te verenigen, omdat wat je wilt of nodig hebt met slechts één klik kan arriveren.

UBER is een bedrijf dat alle gemeenschappen in staat stelt winst te maken met zijn platform, dat voortdurend werkt aan het verbeteren van de levering en kwaliteit van goede service, in een vrije wereld zonder angst en toegankelijk voor iedereen. bieden beveiliging in elk van de geleverde mobiliteitsdiensten, aangezien we werken met beveiligingsverdedigers voor een veilige reis met geavanceerde technologieën.
UBER is beschikbaar in landen als Chili, Argentinië, El Salvador, Colombia, Nederland, Peru, de Dominicaanse Republiek, Costa Rica, Bolivia, Guatemala, Panama, Ecuador, Uruguay, Paraguay en Honduras.

UBER verkoopt en biedt zijn klanten UBER-reizen (transfer), UBER eats (eten), UBER voor zaken (reizen of overplaatsing van werknemers), UBER Freigth (voor vervoerders en verladers).

Hoe UBER het softwareprogramma verzendt

UBER-producten kunnen onder meer worden geleverd door fietsen, motorfietsen en auto's.

Welke kortingen biedt UBER Nederland?

Op dit moment biedt UBER 10% korting voor bepaalde steden waar deze service wordt gebruikt.

Betaalmethoden bij UBER Nederland

UBER-betalingsopties kunnen per land en stad verschillen. De betalingsalternatieven die worden geaccepteerd, zijn contant geld, creditcards of PayPal-rekening of Google Pay.
  

Hoe lang duurt het om producten te leveren die zijn besteld bij UBER?

De services die via UBER worden geleverd, kunnen variëren afhankelijk van de service die is aangevraagd in de UBER-eetbox. Het kan een uur duren voordat deze wordt afgeleverd, want de UBER-serviceoverdrachten kunnen variëren afhankelijk van waar de persoon zich bevindt gaan.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij UBER Nederland

UBER toont momenteel verschillende kortingsbonnen van 10%, 20% en tot 25%, rekening houdend met het back-to-school-seizoen.

UBER-kortingsbon $ 20
Krijg $ 10 korting voor de eerste 10 keer dat u de UBER-service gebruikt
UBER-promotiecode $ 6 korting
$ 25 UBER-promotiecode
$ 5 UBER kortingsbon voor de eerste 2 keer gebruik

UBER Nederland klantenservice

Om in UBER contact op te nemen met de klantenservice, kunt u dit doen vanuit een online chat, of door in te loggen op uw UBER-account waar u het onderwerp moet kiezen waarvoor u informatie wilt verkrijgen waarin u een ticket of contactformulier moet maken. Contact.

Voordelen van het gebruik van een UBER coupon in Nederland

Door uw kortingsbonnen op UBER te gebruiken, krijgt u het voordeel dat u de bezorg- of transferservice volledig gratis kunt kopen.

Hoe kan ik een UBER-softwareprogramma retourneren of annuleren?

Om een ​​UBER-bestelling te annuleren, worden hiervoor kosten in rekening gebracht voor het annuleren van de service. Hiervoor moet u dit doen vanuit de informatiebalk van de chauffeur, klik op annuleer de reis en druk op Ja om te annuleren.

Exclusieve UBER coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Nieuwe UBER-klanten kunnen tot $ 25 korting krijgen op hun eerste gebruik van deze service

UBER Nederland in sociale netwerken

Op sociale netwerken kunt u enkele geweldige aanbiedingen vinden voor de diensten die worden aangeboden door UBER. Dan nodigen wij u uit om zelf promotionele aanbiedingen en kortingsbonnen te ontdekken op de volgende sociale netwerken:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door UBER voor kopers in Nederland

De maximale korting die UBER biedt is 50% korting.

UBER Nederland coupon voor nieuwsbrief abonnement

Door zich te abonneren op de UBER-nieuwsbrief, ontvangt de klant meldingen over het nieuws, evenals informatie over UBER-coupons en promotionele aanbiedingen wanneer deze actief zijn. Als u een nieuwe UBER-klant bent, ontvangt u tot $ 25 korting voor de eerste 10 keer dat u van deze service gebruikmaakt.

Programma's vergelijkbaar met UBER

Als u wilt, kunt u enkele pagina's bezoeken die vergelijkbaar zijn met UBER, waar u hun producten kunt beoordelen, sommige van deze pagina's zijn Bolt.eu, Cabifi.com, DiDi.
        

UBER Coupons Nederland voor BLACK FRIDAY

Voor UBER is het een zeer belangrijke dag, want voor deze feestdag kunt u zeer goede kortingen krijgen, die kunnen oplopen tot 50%.

Coupon voor UBER Nederland voor 11.11

In UBER worden ze gevierd op 11 november, dus tijdens deze dag kun je genieten van goede promoties en verschillende kortingen die kunnen oplopen tot 30%.

UBER Nederland promotiecoupons voor Cyber ​​​​Monday

In UBER worden deze Cyber ​​Monday-kortingen deze feestdag bekend als Cyber ​​Monday, voor deze dag worden kortingen voorbereid die kunnen beginnen vanaf 65%.
 

UBER Nederland Coupons voor Kerstmis

Tijdens de maand december geniet u van kerstkortingen bij UBER, dus voor deze dagen kunt u 35% korting krijgen, zodat u uw reizen kunt maken en van Kerstmis kunt genieten.

UBER mobiele applicatie voor iPhone en Android

UBER heeft de mobiele applicatie voor iPhone en Android beschikbaar van waaruit u uw applicaties aanvraagt.

Bekende software te koop op de UBER-website

LIME-scooters kunnen ook worden gehuurd via de mobiele UBER-app.

 

 

Biedt UBER gratis bezorging?

UBER biedt geen gratis verzending.

Waar moet ik de UBER-kortingsbon schrijven?

In UBER kunt u uw kortingsbon schrijven vanuit de app of uw account, maar hiervoor moet u dit doen via de link die u in de e-mail hebt ontvangen en deze wordt automatisch toegevoegd aan de box die u tijdens de reis moet gebruiken.

Kan ik bij UBER betalen met PayPal?

Bij UBER kunt u uw diensten betalen via het digitale PayPal-platform.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
19 mei 2024
UBER kortingscodes

Speciale acties en coupons bij UBER Nederland

Om u op de hoogte te houden van de nieuwste promotiecoupons van UBER, hier op deze pagina brengen we u de nieuwste coupons en aanbiedingen. Hier zijn er een paar:

UBER-kortingsbon $ 20
Krijg $ 10 korting voor de eerste 10 keer dat u de UBER-service gebruikt
UBER-promotiecode $ 6 korting
$ 25 UBER-promotiecode
$ 5 UBER kortingsbon voor de eerste 2 keer gebruik

UBER kortingscode

Andere vergelijkbare winkels