AVIANCA Coupons en promotiecodes

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponGeniet van USD20 coupon code op AVIANCA.com23 december
Coupon5% kortingscode bij AVIANCA.com04 december
CouponAVIANCA.com tot 15% promotiecode geselecteerde artikelen02 december
PromotieVind goedkope tickets met avianca.com15 februari

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat AVIANCA te bieden heeft

Met meer dan 100 jaar op de markt wordt AVIANCA beschouwd als een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Latijns-Amerika die gedurende haar geschiedenis en dankzij de technologie de dienstverlening in de lucht heeft getransformeerd door meer comfort te bieden op alle niveaus, van de stoelen tot het type vliegtuig, waarbij betrouwbaarheid, vriendelijkheid en bovenal veiligheid altijd voorop staan.

AVIANCA biedt haar klanten de beste manier om te vliegen tegen betaalbare prijzen en waarbij u de reis kunt aanpassen, het menu en entertainment kunt kiezen om ontspannen te reizen zoals u dat wilt en waar u maar wilt, of het nu gaat om een zakenreis, een bezoek aan de familie of een onvergetelijke vakantie.

AVIANCA heeft meer dan 65 bestemmingen beschikbaar die gemakkelijk met elkaar te verbinden zijn zonder tussenstops, waaronder Bogotá, Cartagena, Cali, Medellín, Quito, Guayaquil, Miami, Toronto, San José de Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Washington, Cancún, Londen, Madrid, Buenos Aires, Santiago de Chile, Montevideo, Curaçao, Sao Paulo.

Hoe AVIANCA de tickets verstuurt

De tickets van AVIANCA worden per e-mail verzonden naar het e-mailadres waarmee de betaling van de tickets is verricht, dat ook op het platform kan worden gevonden.

Welke kortingen biedt AVIANCA?

AVIANCA heeft een aantal kortingen beschikbaar zoals:

50% korting voor sommige geselecteerde bestemmingen.

Betaalmethoden bij AVIANCA

Bij AVIANCA worden de volgende betalingsmethoden geaccepteerd: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Hoe lang duurt het voordat de via AVIANCA gekochte tickets worden geleverd?

De tickets bij AVIANCA worden binnen enkele minuten geleverd, deze wachttijd treedt op terwijl de betaling wordt geverifieerd.

Kortingsbonnen die momenteel beschikbaar zijn op AVIANCA

Enkele van de kortingsbonnen die beschikbaar zijn op AVIANCA zijn:

20% korting op geselecteerde vluchten met de code MGT20TFF.

10% korting op reisservice met de code LOVE2FLY
 

Klantenservice bij AVIANCA

Klantenservice bij AVIANCA is beschikbaar via verschillende opties, waaronder een gratis hotline op 018000953434, een contactformulier of via een online chat op het platform, maar ook via WhatsApp of vanuit hun verkoopkantoren.

Voordelen van het gebruik van een AVIANCA coupon

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van een kortingscoupon bij het boeken op AVIANCA is dat klanten geld kunnen besparen bij het betalen voor de reservering.

Hoe kan ik een op AVIANCA gekocht ticket retourneren?

Voor het annuleren van een ticketreservering op AVIANCA moet de klant rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice, waarbij er rekening mee moet worden gehouden dat er extra kosten voor de annulering in rekening kunnen worden gebracht.

Exclusieve coupon voor nieuwe kopers in AVIANCA

Nieuwe kopers van AVIANCA kunnen de coupons gebruiken die beschikbaar zijn op het moment dat ze hun reis boeken.

AVIANCA op sociale netwerken

Klanten van AVIANCA kunnen via hun sociale netwerken de beschikbare promoties zien, evenals de beschikbare bestemmingen die de meest emblematische toeristische landschappen, het comfort van hun reizen en de gastronomie kunnen laten zien.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximale korting die AVIANCA aanbiedt voor haar kopers.

De maximale korting die AVIANCA aanbiedt is 50% voor geselecteerde bestemmingen.

AVIANCA coupon voor nieuwsbriefabonnement.

Klanten die zich abonneren op de nieuwsbrief van AVIANCA ontvangen in hun e-mail bulletins met alle exclusieve aanbiedingen en kortingen, evenals hun drukste bestemmingen.

Luchtvaartmaatschappijen die vergelijkbaar zijn met AVIANCA

Klanten kunnen verschillende winkels vinden die diensten aanbieden zoals AVIANCA, waaronder ze kunnen zoeken en hun aanbiedingen en promoties kunnen zien, evenals hun betaalbare prijzen, waaronder Latamairlines.com, AA.COM, Jetsmart.com.

AVIANCA Zwarte Vrijdag Coupons

De grootste luchtvaartmaatschappij in Latijns-Amerika AVIANCA heeft de beste aanbiedingen en betaalbare prijzen voor haar klanten tijdens de Black Friday verkoopvakantie waar ze ongelofelijke kortingen tot 65% kunnen krijgen met extra coupons van 5% en meer.

AVIANCA coupons voor 11.11

Om te genieten van betaalbare prijzen om reserveringen AVIANCA klanten kunnen profiteren van promoties die dit heeft voor deze speciale dag van 11.11, waar ze zullen de beste kortingen tot 50% op directe vluchten en speciale coupons.

AVIANCA coupons voor Cyber Monday

Bij AVIANCA kunnen klanten profiteren van aanbiedingen en promoties in aanvulling op hun kortingen beschikbaar zijn voor deze speciale Cyber Monday verkoopdag, waar ze kunnen profiteren van de mogelijkheid om te besparen door het maken van reserveringen op tijd voor de feestdagen met ongelooflijke kortingen tijdens deze dag van maximaal 70%, met verkoop coupons van maximaal 15%.

AVIANCA Kerstmis Kortingsbonnen

In december heeft AVIANCA voor haar klanten de beste prijzen om te reizen en te delen met familie tijdens de kerstvakantie, waar je kunt profiteren van het kopen van je tickets met speciale kortingen en coupons voor 10% korting op geselecteerde bestemmingen.

AVIANCA Mobiele toepassing voor IPhone en Android

Momenteel heeft AVIANCA geen mobiele applicatie.

Bekende bestemmingen waar AVIANCA naartoe vliegt

AVIANCA heeft meer dan 65 bestemmingen beschikbaar die gemakkelijk aansluiten zonder tussenstop, waaronder Bogota, Cartagena, Cali, Medellin, Quito, Guayaquil, Miami, Toronto, San Jose de Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Washington, Cancun, Londen, Madrid, Buenos Aires, Santiago de Chile, Montevideo, Curaçao, Sao Paulo.

 

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
16 juni 2024
AVIANCA kortingscodes

Speciale promoties en coupons op AVIANCA

Op dit moment heeft AVIANCA kortingsbonnen beschikbaar die kunnen oplopen tot 20% korting waarmee klanten kunnen besparen.

AVIANCA Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels