KoreanAir Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponBespaar nu 5% voor Economie & Business Class18 december
PromotieSavw tot 50% met KOREANAIR Aanbiedingen en Coupon Codes08 mei

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Korean Air Beoordeling 

Het bedrijf voert binnenlandse en internationale vluchten uit op meer dan 130 locaties over de hele wereld en biedt oplossingen voor elk budget, met goed gedefinieerde vluchtklassen, met correct aangepaste prijzen. Veruit de meest gewaardeerde hulp die Korean Air biedt, is de zoekmachine, die u zowel op de hoofdpagina van de site als in de mobiele applicatie kunt vinden. Hiermee kunnen de meest bruikbare gegevens worden ingevoerd, niet alleen voor het zoeken naar vluchten, maar ook voor andere diensten die essentieel zijn voor elke reis. Zo kunt u hier filters invoeren voor de vertrek- en bestemmingslocatie, de reisgegevens, het aantal en de status van passagiers (volwassenen, kinderen, baby's), de vluchtklasse, evenals details zoals enkele of retourvluchten en accommodatie-opties en voor autoverhuur.

Nuttige informatie Korean Air

Korean Air levert voortdurend inspanningen om de soepele werking en optimalisatie van het online zoek-, reserverings- en aankoopproces te garanderen. Zo kunt u profiteren van uw tickets en reserveringen van andere diensten online, in het klantenaccount en per e-mail. Vermijd daarom reizen naar de luchthaven om tickets en eventuele transportkosten te kopen. Bovendien heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens, via de mobiele applicatie. U kunt ook online inchecken, dus het enige dat u hoeft te doen, is aan de gate verschijnen. Ter ondersteuning van de online gegeven efficiëntie, wordt de betaling voor alle diensten gelijk gedaan, met behulp van een creditcard of bankpas uitgegeven door Visa, MasterCard, Maestro, American Express of via de PayPal-rekening.

Info over het gebruik van een Korean Air couponcode

Elke Korean Air couponcode is alleen beschikbaar voor eenmalig gebruik en het enige dat u hoeft te doen, is de code aan het einde van het aankoopproces in te voeren. Als deze vervolgens wordt gevalideerd, wordt de kortingswaarde automatisch toegepast.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels