KIWI Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon€5, - korting met deze KIWI promotiecode05 juni
PromotieBespaar $5 Op Uw Eerste Boeking als u een Nieuwe Gebruiker aan KIWI.com10 juli

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

KIWI.com Review

Het platform is aangepast en vertaald in meer dan 30 talen over de hele wereld en biedt een snelle en eenvoudig te gebruiken oplossing voor iedereen, waarmee u hoge belastingen van reisbureaus kunt vermijden en een reis direct vanaf comfort van uw eigen huis. Bovendien heeft KIWI.com, om te profiteren van eenvoudigere toegang tot alle boekingen en tickets, ook een mobiele applicatie, beschikbaar voor zowel iOS als Android. Met de zoekmachine kunnen de belangrijkste gegevens worden ingevoerd, zoals de plaats van vertrek en bestemming, het type route (retour), de vluchtklasse, het aantal en de status van passagiers, de reisdatums en aanvullende services, transfer of reizen, zoals bussen. of treinen. Na het invoeren van de gegevens toont de applicatie u alle relevante zoekinformatie en de beste aanbiedingen van tientallen luchtvaartmaatschappijen. Als u problemen ondervindt, moet u weten dat u profiteert van callcenterhulp, in verschillende talen, in het 24/7-systeem.

Nuttige informatie over KIWI

Als online service hoef je je geen zorgen meer te maken over het kopen, afdrukken en valideren van enkele vliegtickets in fysiek formaat, omdat je alles binnen handbereik hebt via de app, via je account. Annulering van een bestelling kan niet via KIWI.com worden gedaan, omdat het slechts een tussenpersoon is en de daadwerkelijke boekingen via de luchtvaartmaatschappij worden gedaan. De applicatie biedt over het algemeen de prijzen met betrekking tot de euro, maar u kunt de gewenste wisselkoers selecteren uit een lijst met meer dan 15 dergelijke opties. Betaling kan alleen online worden gedaan, met behulp van een creditcard van Visa, MasterCard, Maestro, American Express, JCB of via PayPal-account.

Info over het gebruik van een KIWI couponcode

Tijdens het reserverings- en aankoopproces komt u een personalisatiestap tegen, die naast het kiezen van aanvullende services, de introductie van een couponcode mogelijk maakt, die geldig is voor eenmalig gebruik en die automatisch wordt gevalideerd.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels