IBERIA Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotieBespaar tot 20% promo bij IBERIA.com alleen studenten09 november
PromotiePromo bij IBERIA.com: 10% korting met cadeaukaart15 november
PromotieSpeciale IBERIA Kortingen Codes en Aanbiedingen wanneer Nu Aanmelden02 februari
PromotieIBERIA Plus Programma: verdien nu Punten en Beloningen03 maart

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat IBERIA te bieden heeft

IBERIA. COM is een luchtvaartmaatschappij die in 1927 in Spanje werd opgericht in tijden waarin vliegen een luxe was die slechts weinigen zich konden veroorloven, deze luchtvaartmaatschappij bood het jaar daarop haar eerste vlucht aan met slechts 10 passagiers, in 1939 maakte zij haar eerste internationale vlucht met dit keer Lissabon als bestemming, jaren later in 1946 maakte zij haar eerste vlucht over grenzen en zeeën met dit keer Argentinië als bestemming, in dit jaar reisden de eerste stewardessen, In 1954 vond de eerste vlucht plaats van Madrid naar New York. Jaar na jaar voegde deze luchtvaartmaatschappij nieuwe routes en bestemmingen toe, evenals een vrachtvliegtuig dat geschikt was voor het vervoer van auto's. Het is een toegewijd bedrijf dat zichzelf geleidelijk transformeerde door nieuwe vliegtuigen, nieuwe routes en meer comfort aan te bieden, waardoor het zichzelf in de loop der tijd in stand hield en een van de meest stabiele en moderne luchtvaartmaatschappijen werd.

De diensten die IBERIA beschikbaar heeft voor haar klanten zijn onder andere Vluchten + Hotel, Vluchten + Auto, Hotel, Reisgids, Vlucht zoeken, Groepsreservering, Bus & Vlieg, Trein & Vlieg, Bestemmingen, Online Inchecken, Stoelreservering vooraf, Instappen, Uw reservering beheren, Vluchtstatus, Op de luchthaven, Tarieven, Ervaringen en entertainment.

Hoe verstuurt IBERIA vliegtickets?

IBERIA stuurt uw tickets per e-mail waarmee de aankoop van tickets wordt gedaan, ze kunnen ook worden gevonden op de pagina met de ticketcode.

Welke kortingen biedt IBERIA?

IBERIA biedt kortingen aan als:

20% korting op vluchten naar Rome

10% korting op vluchten naar Afrika

70% korting beschikbaar op flitsaanbiedingen

Betaalmethoden op IBERIA

IBERIA accepteert creditcards zoals Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, UATP of PayPal als betaalmethoden voor reserveringen.

Hoe lang duurt het om de bij IBERIA gekochte tickets te leveren?

Bij IBERIA duurt het slechts enkele minuten voordat reserveringen worden geleverd terwijl de betaling wordt geverifieerd.

Kortingsbonnen die momenteel beschikbaar zijn op IBERIA

Onder de kortingen die momenteel beschikbaar zijn op IBERIA zijn:

20€ aanbieding op tickets naar Ibiza met de code TELLEVAMOS.

10% extra korting voor jongeren met de code EnlaPágina

Klantenservice van IBERIA

De klantenservice van IBERIA is beschikbaar in verschillende alternatieven een daarvan is via Alexa, ook via een chat op WhatsApp op +34676676004, evenals door te bellen naar het telefoonnummer 18007724642 of als je dat liever hebt via een online chat of via hun sociale netwerken.

Voordelen van het gebruik van een IBERIA voucher

Voor klanten van IBERIA is het gebruik van een kortingscoupon een voordeel dat voornamelijk voortvloeit uit de besparingen die ze hebben op het moment dat ze de coupon toepassen op hun aankoop.

Hoe kan ik een bij IBERIA besteld ticket retourneren?

Bij IBERIA kunt u een ticket boeken door contact op te nemen met de klantenservice die dit tot 24 uur voor de vlucht kan verwerken, u moet er rekening mee houden dat er voor sommige tickets extra kosten in rekening worden gebracht als het een flexibel ticket is, dan worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Exclusieve coupon voor nieuwe kopers op IBERIA

Op IBERIA kunnen nieuwe klanten een ticket kopen met alle speciale aanbiedingen en kortingen en coupons en kortingen.

IBERIA op sociale netwerken

Op de sociale netwerken van IBERIA kunnen klanten al het nieuws vinden dat beschikbaar is over hun bestemmingen, landschappen en gastronomie, maar ook promoties die gebruikt kunnen worden om vooraf een ticket te kopen.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximale korting aangeboden door IBERIA voor haar shoppers

De maximale korting die kan worden gevonden op IBERIA is momenteel 70% beschikbaar via flitsaanbiedingen.

IBERIA coupon voor nieuwsbriefabonnement

Klanten die zich abonneren op de nieuwsbrief van IBERIA worden op de hoogte gehouden met exclusieve nieuwsbriefmeldingen van onder andere nieuwe routes, aanbiedingen en kortingen.

Soortgelijke winkels als IBERIA

Van de winkels die soortgelijke diensten aanbieden als IBERIA kunnen klanten er enkele bezoeken zoals Vueling.com, Aireuropa.com, KLM.com, Avianca.com, Latam.com en anderen.

IBERIA coupons voor Black Friday

De luchtvaartmaatschappij IBERIA heeft voor haar klanten de mogelijkheid om vooraf tickets te kopen met de kortingen die beschikbaar zijn tijdens de Black Friday verkoopvakantie op de laatste vrijdag van november, waar er flitskortingen zijn tot 75% en kortingsbonnen tot 10%.

IBERIA Coupons voor 11.11

In de maand november heeft IBERIA voor haar klanten de 11.11 kortingsdag waarin je promoties kunt vinden met speciale kortingen tot 60% en kortingsbonnen die kunnen oplopen tot 5%.

IBERIA coupons voor Cyber Monday

IBERIA biedt haar klanten onder de kortingen die beschikbaar zijn tijdens de Cyber Monday kortingsdag de grootste kortingen die beschikbaar zijn gedurende het jaar en die zich voor een beperkte tijd kunnen bevinden tot 80% plus coupons voor extra kortingen van 20%, evenals goede deals en kortingen om de aankoop van hun tickets te doen en om te besparen op reizen.

IBERIA Kerstmis Kortingsbonnen

Voor de maand december heeft IBERIA kerstkortingen beschikbaar, voor deze dagen van de kerstvakantie kunt u de beste beschikbare aanbiedingen vinden, en zeer goede kortingen tot 60% op geselecteerde bestemmingen, om te winkelen en met het beste gezelschap de dagen van Kerstmis te vieren, plus ontvang coupons tot 15%.

IBERIA Mobiele App voor IPhone en Android

IBERIA biedt haar klanten de mobiele applicatie voor iPhone en Android, van waaruit u uw reserveringen kunt maken, maar ook de beste kortingen en prijzen kunt vinden, andere opties van uw applicatie is om in te checken, uw reserveringsticket te vinden, onder andere.

Beroemde bestemmingen waar IBERIA naartoe vliegt

De beroemde bestemmingen van IBERIA zijn onder andere:

Palma
Tenerife
Gran Canaria
Lanzarote
Fuerteventura
Madrid
Barcelona
Oviedo
Sevilla
Malaga
Ibiza
Mallorca
Menorca
Menorca
Napels
Kreta
Bari
Lyon
Berlijn
Amsterdam
Tel Aviv
Parijs
Londen
Dublin
Mancester
Edinburgh
Kopenhagen

 

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
16 juni 2024
IBERIA  kortingscodes

Promoties en speciale coupons bij IBERIA

IBERIA heeft gedurende het jaar zeer goede promoties tussen aanbiedingen, kortingen en coupons waarmee klanten kunnen genieten van de aankoop van hun tickets en tegelijkertijd kunnen besparen, sommige kortingen kunnen oplopen tot 80% en hun coupons tot 20%.

IBERIA Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels