Babbel Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponKortingscode voor Babbel.com: 20% korting sale items24 september
CouponBabbel.com 50% promotiecode10 september
CouponNeem 10% promo code voor Babbel.com14 september

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat verkoopt BABBEL Nederland

BABBEL werd geboren in 2007 en is sindsdien een van de eerste platforms die miljoenen mensen de mogelijkheid biedt om een ​​verscheidenheid aan andere talen dan hun moedertaal online te leren.

BABBEL heeft als belangrijkste doel om te blijven innoveren en zijn gebruikers te helpen vanuit de educatieve sectie, die cursussen en lessen aanbiedt die zijn ontworpen om op een vloeiende en eenvoudige manier te lezen en te praten dankzij de didactische methode die in ongeveer 14 talen wordt gepresenteerd. .

BABBEL past zich aan de behoeften van zijn gebruikers aan, omdat het hen kan helpen de lessen op de gemakkelijkste manier voor iedereen te leren, dat wil zeggen, hetzij door te luisteren, te schrijven, te spreken en/of te lezen, waarbij het dagelijkse leven als centraal thema wordt gebruikt. elk van de studenten, dat wil zeggen, BABBEL geeft om de volledige opleiding van zijn gebruikers en zoekt voor hen de beste manier om te leren.

BABBEL biedt leren in verschillende talen, waaronder Frans, Duits, Engels, Italiaans, Deens, Indonesisch, Pools, Noors, Russisch, Turks, Zweeds, Nederlands en Portugees. Die worden aangeboden van grammatica tot woordenschat, van het cognitieve deel tot het didactische deel, wat vertrouwen en basisstrategieën mogelijk maakt om de geselecteerde taal effectief en efficiënt te leren.

Hoe BABBEL het softwareprogramma verzendt

De geselecteerde cursussen in BABBEL worden aan uw klanten geleverd via hun account, waarin ze moeten inloggen en moeten zoeken naar de optie "Mijn niveau en/of Mijn cursussen" en ook mijn beoordeling moeten vinden als ze al lessen hebben geproduceerd.

Welke kortingen biedt BABBEL Nederland?

Op dit moment heeft BABBEL slechts 22% korting beschikbaar voor uw jaarlijkse abonnementsbetaling.

Betaalmethoden bij BABBEL Nederland

BABBEL biedt verschillende geaccepteerde betaalmethoden, waaronder die via MasterCard, Visa, American Express creditcards, evenals via PayPal, Apple Pay, iDeal, Sofort.
  

Hoe lang duurt het om producten besteld bij BABBEL te leveren?

Bij BABBEL ontvangt de klant, zodra de betaling van zijn abonnement is bevestigd, een verificatie-e-mail, die na betaling maximaal 30 minuten kan duren.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij BABBEL Nederland

Momenteel toont BABBEL verschillende kortingsbonnen van 10%, 20% en tot 25%, rekening houdend met het back to school-seizoen.

Krijg 25% korting met een coupon van BABBEL
10% op BABBEL-abonnementen met een promotiecode
Promotiecode 65% BABBEL, geldig voor studenten
BABBEL 60% kortingscode voor de eerste 3 maanden
50% BABBEL-promotiecode voor jaarabonnement

BABBEL Nederland Klantenservice

BABBEL heeft verschillende manieren waarop haar klanten contact kunnen opnemen met de klantenservice, een daarvan is via een online chat, evenals via de app via de help-optie, een ander alternatief is via een e-mail naar support@BABBEL of door te bellen de nummers +493056837024 uit Europa en voor de VS op 18889050289.

Voordelen van het gebruik van een BABBEL coupon in Nederland

BABBEL-klanten kunnen genieten van hun voordelen door hun kortingsbonnen toe te passen, waardoor ze geld kunnen besparen om zich op andere plannen te kunnen abonneren.

Hoe kan ik een BABBEL-softwareprogramma retourneren of annuleren?

Om een ​​abonnement op BABBEL vanaf de computer te annuleren, moet de gebruiker inloggen op zijn account en naar accountinformatie gaan en profiel en configuratie selecteren, waartoe hij de instructies moet volgen, om te klikken op abonnement annuleren, vanuit de app moeten ze ga naar instellingen klik op je naam, abonnement en klik op abonnement opzeggen.

 Exclusieve BABBEL coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Nieuwe BABBEL-klanten die een verwijzingscode gebruiken, ontvangen $ 10 korting.

 BABBEL Nederland in sociale netwerken

Op sociale netwerken vindt u enkele geweldige aanbiedingen voor de diensten die door BABBEL worden aangeboden. Dan nodigen wij u uit om zelf promotionele aanbiedingen en kortingsbonnen te ontdekken op de volgende sociale netwerken:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door BABBEL voor kopers in Nederland

Als maximale korting heeft BABBEL 22% beschikbaar in haar jaarabonnement.

Coupon van BABBEL Nederland voor nieuwsbriefabonnement

Voor klanten die zijn geabonneerd op BABBEL, biedt het via nieuwsbrieven, zijn beschikbare aanbiedingen of kortingen, evenals advies voor zijn cursussen.

Gelijkaardige programma's als BABBEL

Op het online platform kunt u verschillende winkels of pagina's vinden die vergelijkbaar zijn met BABBEL die een aantal cursussen of lessen aanbieden die vergelijkbaar zijn met waarmee uw klanten hun schema's of prijzen kunnen bekijken en verifiëren, evenals hun leraren, sommige van deze pagina's kunnen Preplly zijn. com, Italki.com, Verbling.com.
        

BABBEL Coupons Nederland voor BLACK FRIDAY

Voor de Black Friday-uitverkoop heeft BABBEL geweldige kortingen beschikbaar vanaf 60%, naast de kortingsbonnen die kunnen variëren van 10%.

 Coupon voor BABBEL Nederland voor 11.11

Voor de 11.11 korting bij BABBEL worden goede acties tot wel 2x1 geleverd, of geniet je ook overdag van je kortingen vanaf 45%.

Promotiecoupons van BABBEL Nederland voor Cyber ​​​​Monday

BABBEL heeft als belangrijkste verkoopdag de Cyber ​​Monday-korting, aangezien tijdens deze datum geweldige kortingen worden aangeboden die kunnen oplopen tot 75% met extra kortingsbonnen vanaf 5%.
 

 Coupons van BABBEL Nederland voor Kerstmis

In de maand december kunnen uw klanten op BABBEL enkele dagen genieten van aanbiedingen en kortingen, die ze kunnen krijgen vanaf 3% voor het abonnement op de cursussen.

BABBEL mobiele applicatie voor iPhone en Android

BABBEL heeft voor haar klanten de mobiele applicatie voor iPhone en Android beschikbaar waarmee u studieroutines kunt maken, dialogen kunt oefenen.

Bekende software te koop op de BABBEL website

BABBEL is een platform voor taalcursussen.

 

 

Biedt BABBEL gratis verzending?

Zodra BABBEL-klanten zich hebben ingeschreven voor hun cursussen, worden ze gratis verzonden vanaf het online platform.

Waar schrijf ik de kortingsbon in BABBEL?

In BABBEL moet u de kortingsbon schrijven op de pagina waar u het plan selecteert waarop u zich wilt abonneren via een vak in het centrale deel.

Kan ik bij BABBEL betalen met PayPal?

Bij BABBEL kun je je abonnement betalen via PayPal.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
19 mei 2024
babbel.com kortingscodes

 Speciale promoties en coupons bij BABBEL Nederland

Om u op de hoogte te houden van de nieuwste promotiecoupons van BABBEL, hier op deze pagina brengen we u de nieuwste coupons en aanbiedingen. Hier zijn er een aantal:

Krijg 25% korting met een coupon van BABBEL
10% op BABBEL-abonnementen met een promotiecode
Promotiecode 65% BABBEL, geldig voor studenten
BABBEL 60% kortingscode voor de eerste 3 maanden
50% BABBEL-promotiecode voor jaarabonnement

babbel.com Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels