Coursera Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotieCoursera.com 25% promo24 augustus
PromotieExtra 50% korting voor Coursera.com elke cursus19 augustus

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat COURSERA Nederland verkoopt

COURSERA is in 2012 ontstaan ​​uit de handen van Daphne Koller en Andrew Ng, wiens hoofddoel het was om iedereen leren aan te bieden, wat hen helpt te evolueren en wat is een betere manier dan dit te doen vanaf een online platform, zodat het overal door iedereen kan worden gebruikt , waardoor een positieve impact op de gemeenschap ontstaat.

COURSERA biedt vanaf zijn platform Online Degrees, Careers, For Companies and for Universities waar u de volgende onderwerpen kunt krijgen, zoals Data Science, Health, Arts and Humanities, Information Technology, Computer Science, Learning a Language , Personal Development, Business, Sociale Wetenschappen, Exacte Wetenschappen en Engineering, Wiskunde en Logica, Management en Handel. Waar je bachelor- en masterdiploma's, cursussen of specialisaties kunt behalen, op elk gebied dat je wilt leren.

Hoe COURSERA het softwareprogramma verzendt

Bij COURSERA worden uw diensten uitgevoerd vanuit uw account, dat wil zeggen dat u een account moet aanmaken op het digitale platform om toegang te krijgen tot uw lessen.

Welke kortingen biedt COURSERA Nederland?

Op dit moment heeft COURSERA geen kortingen beschikbaar in een van zijn opties, of het nu een cursus, bachelor's degree, master's degree of specialisatie is.

Betaalmethoden bij COURSERA Nederland

Aangezien de in COURSERA geaccepteerde betaalmethoden zijn die zijn uitgegeven via creditcards zoals Visa, MasterCard, Discover, JCB en American Express, is een andere optie via de digitale portemonnee PayPal, NetBaking, UPI.
  

Hoe lang duurt het om producten te leveren die zijn besteld bij COURSERA?

In COURSERA duurt het slechts even voordat de services van COURSERA worden gebruikt terwijl de betaling van de door u gevraagde optie is geverifieerd, aangezien deze wordt ervaren vanuit uw account op uw online platform.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij COURSERA Nederland

COURSERA toont momenteel een verscheidenheid aan kortingsbonnen van 10%, 20% en tot 25%, rekening houdend met het terug naar school seizoen.

50% korting op alle COURSERA online cursussen
COURSERA Plus: $ 10 voor je eerste maand
Beperkt aanbod! Gratis voor studenten!
COURSERA Plus: onbeperkte toegang tot meer dan 7.000 gespecialiseerde cursussen
$ 399 per jaar - de beste prijs voor COURSERA Plus!
5% kortingsbon op COURSERA cursussen

COURSERA Klantenservice Nederland

Om in COURSERA contact op te nemen met de klantenservice, kunt u dit doen vanuit een online chat, of door in te loggen op uw COURSERA-account, waar u het onderwerp moet kiezen waarvoor u informatie wilt verkrijgen waarin u een ticket of contactformulier moet maken. Contact.

Voordelen van het gebruik van een COURSERA coupon in Nederland

Door een kortingsbon op COURSERA te gebruiken, krijgt de klant het voordeel dat hij geld kan besparen, waardoor hij nog een dienst kan kopen dankzij het geld dat wordt bespaard door zijn coupon te gebruiken.

Hoe kan ik een COURSERA-softwareprogramma retourneren of annuleren?

Om uw abonnementen op COURSERA te annuleren, moet u inloggen op uw account, naar het tabblad Mijn aankopen gaan, op Abonnement beheren klikken en op Uw abonnement annuleren drukken.

Exclusieve coupon COURSERA voor nieuwe kopers in Nederland

Voorlopig kunnen nieuwe COURSERA-studenten profiteren van 5% korting op elke gekozen cursus of promotie-abonnement op COURSERA Plus voor slechts $ 10 in de eerste maand.

COURSERA Nederland in sociale netwerken

Op sociale netwerken kunt u enkele geweldige aanbiedingen vinden voor de diensten die worden aangeboden door COURSERA. Dan nodigen wij u uit om zelf promotionele aanbiedingen en kortingsbonnen te ontdekken op de volgende sociale netwerken:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door COURSERA voor kopers in Nederland

De maximale korting die COURSERA biedt is 50% van de initiële prijs of een andere zeer goede promotie-aanbieding: COURSERA Plus met slechts $10 in de eerste maand!

COURSERA Nederland coupon voor nieuwsbrief abonnement

Door u te abonneren op COURSERA zullen uw klanten nieuwsbrieven ontvangen met informatie over uw producten met betrekking tot hun nieuws of speciale aanbiedingen zoals COURSERA Plus voor slechts $10 in de eerste maand en cursussen met 50% korting.

Gelijkaardige programma's als COURSERA

Er is een grote verscheidenheid aan winkels die producten tonen die vergelijkbaar zijn met die gepresenteerd in COURSERA, producten waarvan u hun prijzen of beschikbare kortingen kunt bekijken. Sommige van deze pagina's die u kunt bezoeken zijn Udemy.com, Edx.org, Skillshare.com, onder andere.
        

Coupons van COURSERA Nederland voor BLACK FRIDAY

Voor Black Friday-vakantiekortingen, die plaatsvinden op de vierde vrijdag van november, biedt COURSERA zeer goede kortingen die kunnen oplopen tot 70%.

Coupon voor COURSERA Nederland voor 11.11

Tijdens de vrijgezellendag op COURSERA kun je zeer goede promoties krijgen met pakketten van hun beschikbare cursussen, naast hun kortingen tot 45%.

COURSERA Nederland promotiecoupons voor Cyber ​​​​Monday

In het geval van Cyber ​​Monday-kortingen biedt COURSERA exclusieve aanbiedingen, evenals speciale kortingen die u kunt vinden tot 75%, deze dag vindt plaats op de maandag na de Black Friday-viering.
 

Coupons van COURSERA Nederland voor Kerstmis

Voor Kerstmis bereidt COURSERA de beste aanbiedingen en kortingen voor die beschikbaar zijn, op dezelfde manier ongelooflijke kortingen, zodat u kunt genieten bij het maken van uw abonnementen, deze kortingen kunnen oplopen tot 40%.

COURSERA mobiele applicatie voor iPhone en Android

COURSERA heeft voor het gemak van haar klanten een mobiele applicatie voor iPhone en Android beschikbaar van waaruit ze hun cursussen kunnen volgen.

Bekende software te koop op de COURSERA website

COURSERA heeft op zijn online platform alleen abonnementen beschikbaar die overeenkomen met zijn eigen merk.

 

 

Biedt CURSERA gratis verzending aan?

Abonnementen op de producten of diensten van CURSERA zijn volledig gratis omdat ze vanaf uw account worden gemaakt.

Waar moet ik de kortingsbon op CURSERA schrijven?

Om een ​​kortingsbon te schrijven in CURSERA, is er een vak beschikbaar op de betalingspagina waarin het te gebruiken couponnummer moet worden vermeld.

Kan ik in CURSERA betalen met PayPal?

Bij CURSERA kun je eenvoudig en eenvoudig je abonnement betalen via het digitale PayPal-platform.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
19 mei 2024
Coursera.com kortingscodes

Promoties en speciale coupons op COURSERA Nederland

Om u op de hoogte te houden van de nieuwste promotiecoupons van COURSERA, hier op deze pagina brengen we u de nieuwste coupons en aanbiedingen. Hier zijn er een paar:

50% korting op alle COURSERA online cursussen
COURSERA Plus: $ 10 voor je eerste maand
Beperkt aanbod! Gratis voor studenten!
COURSERA Plus: onbeperkte toegang tot meer dan 7.000 gespecialiseerde cursussen
$ 399 per jaar - de beste prijs voor COURSERA Plus!
5% kortingsbon op COURSERA cursussen

Coursera.com kortingscode

Andere vergelijkbare winkels