Edureka Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponEdureka promotiecode: 35% korting voor Masters & certificeringsprogramma ' s27 februari
CouponHunkemöller coupon: krijg 35% korting voor alle cursussen06 januari
CouponNeem 30% promotiecode voor Edureka.com23 september
CouponEdureka.com 25% kortingscode live cursussen29 september

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat verkoopt EDUREKA Nederland

EDUREKA is geboren met het doel om vanaf zijn platform onderwijs te kunnen bieden aan iedereen die het doel heeft om continu te groeien door middel van online cursussen, masters of postdoctorale graden.

EDUREKA geeft haar luisteraars de nodige vaardigheden en ervaringen om vooruitgang te boeken en te slagen in hun professionele en persoonlijke leven, gebaseerd op de nodige kennis en vaardigheden.

EDUREKA geeft zijn kennis door via zijn team waarin het 100% opgeleide mensen heeft, maar is ook vrolijk en leuk, wat zorgt voor aangename lessen door middel van technologie, waardoor het kan innoveren en zich kan concentreren op de behoeften van zijn studenten. met de nodige training om te leren van hun cursussen, masterdiploma's of postdoctorale graden die worden gegeven vanuit hun online omgeving.

EDUREKA biedt in zijn programmeercursussen en masteropleidingen in cloud computing, data science, programmeren en frameworks, executive programma's, DevOps-certificeringstraining, Big Data Hadoop-training, Tableau-certificering, datawetenschap met Python, seleniumtraining, PMP-certificeringstraining, RPA certificering met UiPath, Apache Spark en Scala training, Microsoft Power BI training, Java training, Data Scientist Cursus Mastery, DevOps Engineering Mastery, Cloud Architecture Mastery, Big Data Architecture Masters, Machine Learning Masters, Web Developers Masters, Business Engineering Masters, Data Analytics Masters, Test Automation Engineering Masters, Kunstmatige Intelligentie Postgraduate, DevOps Postgraduate Certification, etc.

EDUREKA is gerelateerd aan Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Tik Tok, Twitter.

 Hoe EDUREKA het softwareprogramma verzendt

De cursussen, masterdiploma's, postdoctorale graden geleverd door EDUREKA worden uitgevoerd vanuit uw account dat op het platform is aangemaakt via live lessen, online conferenties of video's, die worden uitgevoerd volgens een vast schema.

Welke kortingen biedt EDUREKA Nederland?

Momenteel heeft EDUREKA slechts 10% korting als promotie in al zijn programma's.

Betaalmethoden bij EDUREKA Nederland

Bij EDUREKA wordt alleen het digitale PayPal-platform geaccepteerd als betaalmethode voor zijn cursussen.
  

Hoe lang duurt het om de bij EDUREKA bestelde producten te leveren?

Zodra de betaling van je cursus/masterdiploma of postdoctoraal diploma is gedaan, ontvangt de klant in EDUREKA het studieplan.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij EDUREKA Nederland

EDUREKA toont momenteel verschillende kortingsbonnen van 10%, 20% en tot 25%, rekening houdend met het back-to-school-seizoen.

EDUREKA coupon 30% korting voor LIVE cursussen
De beste prijzen voor cursussen Mobiele applicatie-ontwikkeling
25% promotiecode EDUREKA
EDUREKA coupon 10% korting voor nieuwe studenten
10% promotiecode EDUREKA voor nieuwe klanten
35% kortingscode EDUREKA voor geselecteerde cursussen

EDUREKA Nederland Klantenservice

Om contact op te nemen met de klantenservice van EDUREKA kan dit worden gedaan door te bellen naar 13852574329 of via een beschikbare online chat. Een ander alternatief is een contactformulier.

Voordelen van het gebruik van een EDUREKA coupon in Nederland

Het gebruik van kortingsbonnen bij EDUREKA heeft zijn voordelen, waarvan de belangrijkste het geld is dat kan worden bespaard bij het uitvoeren van de betaling.

Hoe kan ik een EDUREKA-softwareprogramma retourneren of annuleren?

Om een ​​aankoop van een cursus/master of postdoctoraal diploma bij EDUREKA te annuleren, hebben klanten een geschatte tijd van drie dagen nadat de betaling is gedaan, hiervoor moeten ze contact opnemen met de klantenservice, waar ze het proces voor de annulering zullen communiceren .

Exclusieve coupon EDUREKA voor nieuwe kopers in Nederland

Nieuwe klanten van EDUREKA kunnen genieten van de promotie die beschikbaar is als een kortingsbon van 10%.

EDUREKA Nederland in sociale netwerken

Op sociale netwerken kunt u enkele geweldige aanbiedingen vinden voor de diensten die worden aangeboden door EDUREKA. Dan nodigen wij u uit om zelf promotionele aanbiedingen en kortingsbonnen te ontdekken op de volgende sociale netwerken:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door EDUREKA voor kopers in Nederland

Als maximale korting heeft EDUREKA slechts 10% beschikbaar.

EDUREKA Nederland coupon voor nieuwsbrief abonnement

Door zich te abonneren op EDUREKA zullen uw klanten op de hoogte blijven van nieuws en nieuwe updates over hun nieuwe cursussen, evenals hun promoties of beschikbare kortingen. Direct na inschrijving op de nieuwsbrief ontvang je de EDUREKA coupon met 10% korting.

 Programma's vergelijkbaar met EDUREKA

Op de wereldwijde markt van online platforms kunnen klanten enkele winkels vinden die producten aanbieden die vergelijkbaar zijn met die van EDUREKA, waarin ze onder andere hun inhoud, hun prijzen of kortingen kunnen zien en vergelijken, sommige van deze winkels kunnen ze bezoeken ze zijn Edx.org, Coursera.org, Udemy.com
        

EDUREKA Coupons Nederland voor BLACK FRIDAY

Voor de Black Friday-uitverkoopvakantie biedt EDUREKA ongelooflijke en geweldige kortingen die u kunt krijgen op uw beschikbare cursussen tot 70% korting met coupons die kunnen oplopen tot 5%.

Coupon voor EDUREKA Nederland voor 11.11

Voor de 11.11 korting bij EDUREKA worden zeer goede promoties van twee cursussen voor de prijs van één aangeboden, evenals kortingen die kunnen beginnen bij 45%.

EDUREKA Nederland promotiecoupons voor Cyber ​​​​Monday

Een van de meest aantrekkelijke kortingen voor EDUREKA is op Cyber ​​Monday, aangezien er op deze dag kortingen tot 75% te vinden zijn.
 

EDUREKA Nederland Coupons voor Kerstmis

Kerstkortingen bij EDUREKA vinden plaats in de maand december en voor deze data kun je ongelooflijke aanbiedingen en verkopen vinden, evenals goede kortingen vanaf 40%.

 EDUREKA mobiele applicatie voor iPhone en Android

EDUREKA heeft voor haar klanten de mobiele applicatie voor iPhone en Android beschikbaar van waaruit ze toegang hebben tot alle inhoud en cursusprogrammering

 Bekende software te koop op de EDUREKA website

DevOps-certificeringstraining, AWS Solution Architect-certificeringstraining, Microsoft Power BI-certificeringstraining, DevOps-certificeringstraining, Cloud Architect-masterprogramma, cursus Salesforce-training - Admin & Application, Microsoft Azure Cloud-certificeringstraining, Selenium-certificeringstraining, Python Certification Training Course, Tableau Certification Training Course, PMP® Certification Training Course, Full Stack Web Developer Masters Pro, Kubernetes Certification Training Course: Administrator, Post Graduate Diploma in Artificial Intelligence Course, Java Certification Training Course en Data Scientist Course Master Program zijn de meest populaire online cursussen op EDUREKA.

 

 

Biedt EDUREKA gratis verzending aan?

Bij EDUREKA worden hun cursussen gratis gegeven omdat ze online worden gedaan.

Waar moet ik de kortingsbon in EDUREKA schrijven?

Nadat u in EDUREKA de cursus heeft geselecteerd waarvoor u zich wilt inschrijven, moet u naar de betalingspagina gaan, die u aan het einde van de pagina helemaal rechts vindt, waar u moet klikken op Heeft u een kortingsbon? Waar een veld wordt weergegeven om de coupon toe te passen.

Kan ik bij EDUREKA betalen met PayPal?

Bij EDUREKA worden betaalmethoden aangeboden via het digitale PayPal-platform.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
22 juni 2024
Edureka kortingscodes

 Promoties en speciale coupons bij EDUREKA Nederland

Om u op de hoogte te houden van de nieuwste promotiecoupons van EDUREKA, brengen we u hier op deze pagina de nieuwste coupons en aanbiedingen. Hier zijn er een aantal:

EDUREKA coupon 30% korting voor LIVE cursussen
De beste prijzen voor cursussen Mobiele applicatie-ontwikkeling
25% promotiecode EDUREKA
EDUREKA coupon 10% korting voor nieuwe studenten
10% promotiecode EDUREKA voor nieuwe klanten
35% kortingscode EDUREKA voor geselecteerde cursussen

Edureka Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels