LATAM Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotieLaatste LATAM coupon en promotie als je registreert als lid03 maart

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

LATAM Beoordeling

LATAM wordt natuurlijk gewaardeerd voor het gemak waarmee het zijn klanten goedkope vluchten naar enkele van de meest afgelegen locaties kan aanbieden. Maar tegelijkertijd waarderen klanten dat ze hun reizen tot in de kleinste details kunnen plannen, precies zoals ze willen, zelfs op de hoofdpagina van de site, via de zoekmachine voor vluchten. Hier kunt u gegevens invoeren zoals de plaats van vertrek, de bestemming, de reisdatum, het aantal en type passagiers (volwassenen, kinderen, pasgeborenen) en de vluchtklasse. Om het eenvoudiger te maken om alle reisgegevens te beheren, heeft Latam ook een mobiele applicatie, waar u tickets, digitale documenten en andere opties die u nodig hebt kunt opslaan, slechts een klik verwijderd, waar u ook bent.

Nuttige informatie over LATAM

De LATAM-site heeft alleen betrekking op de verkoop van vliegtickets in een digitaal systeem, daarom hoeft u ze niet fysiek op te halen en hoeft u geen extra bezorgkosten te betalen. U kunt een reis annuleren vanaf uw klantaccount of door contact op te nemen met de klantenservice, afhankelijk van de resterende tijd tot de vlucht. Betaling voor diensten kan alleen online worden gedaan, met behulp van een bankpas of creditcard, uitgegeven door Visa, MasterCard, Maestro, American Express of Discover, of via PayPal-account.

Info over het gebruik van een LATAM couponcode

Elke LATAM-couponcode kan rechtstreeks op de hoofdpagina van de site worden ingevoerd, waarbij de zoekmachine een speciale ruimte biedt. Op die manier krijgt u een duidelijk beeld van de prijs van uw tickets.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
06 december 2021

Andere vergelijkbare winkels