AscendEX Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotiePromo code voor nieuwe gebruiker op AscendEX.com: 15% korting19 oktober
PromotieKortingscode voor AscendEX.com: 10% vergoeding terug 17 oktober
PromotieAscendEX.com 10% vergoeding promo code op BitMax.com30 oktober

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat is AscendEX.com?

Met meer dan 1 miljoen geregistreerde handelaren en meer dan 150 miljard in cumulatief handelsvolume, is AscendEX.com een full-stack cryptocurrency financieel platform geschikt voor zowel beginners als professionals. AscendEX.com, met hoofdkantoor in Singapore, werd in 2018 gelanceerd door Wall Street-investeerders die al vroeg wisten hoe ze succes moesten boeken. AscendEX.com is een van 's werelds toonaangevende cryptocurrency bedrijven die toegang biedt tot meer dan 200 blockchain projecten en komt met zeer beveiligde diensten en lage tarieven. Het maakt niet uit of u op zoek bent om te investeren, handelen of verdienen, met AscendEX.com zal uw bedrijf zeker in de lift zitten. 

Hoe kunt u een rekening openen bij AscendEX.com?

Volg onze snelle en gemakkelijk te gebruiken stappen om uw eigen AscendEX.com rekening te openen. Ga naar de officiële website en klik op de knop Aanmelden die u in de rechterbovenhoek van de homepage kunt vinden. U wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar u uw e-mailadres en een beveiligd wachtwoord moet invoeren. U kunt zich ook registreren met uw telefoonnummer in plaats van uw e-mailadres. Vink het vakje Ik accepteer de servicevoorwaarden en het privacybeleid aan en klik op de knop Doorgaan. U moet dan de verificatiecode invoeren die naar uw e-mailadres is gestuurd om door te gaan naar de volgende stap. U kunt nu uw telefoonnummer invoeren of u kunt wachten om het later toe te voegen door op de knop Nu overslaan te drukken. Bevestig deze laatste stap en begin uw avontuur in de wereld van de cryptocurrencies. 

Hoe kunt u uw AscendEX.com rekening financieren?

Het eerste belangrijke dat u moet weten over hoe u uw AscendEX.com rekening kunt financieren of opwaarderen is dat u dit kunt doen vanaf externe platforms of wallets via een stortingsadres op het platform. Ga naar AscendEx.com, klik op Mijn Vermogen - Geldrekening en vervolgens op de knop Storten. In deze stap selecteert u het digitale activum dat u wilt gebruiken om uw persoonlijke rekening te financieren en het Type Publieke Keten. Kopieer het stortingsadres en plak het in het opnameadres op het platform of de externe portemonnee. Of scan gewoon de QR-code om uw geld te storten. Sommige cryptocurrencies kunnen het gebruik van Tags vereisen. Als dit voor u het geval is, moet u zowel het label als het depotadres invoeren om uw transactie te bevestigen en af te ronden. U vindt uw transactie in het veld Depositogeschiedenis. 

Hoe kan ik geld opnemen van mijn AscendEX.com rekening?

De stappen om uw crypto op te nemen zijn vergelijkbaar met die voor het storten van uw digitale activa. Bezoek opnieuw de officiële AscendEX website. Klik op Mijn vermogen, dan Geldrekening, dan Opnemen. Selecteer de crypto die u wilt opnemen, samen met het type openbare keten van uw voorkeur. Gebruik de kopieer- en plakfunctie om het opnameadres van het externe platform of portemonnee over te brengen naar uw AscendEX-rekening. Vergeet niet dat u ook de QR-code kunt scannen om hetzelfde te doen. Bevestig uw opname-informatie om de emil of SMS-verificatiecode te krijgen. Voer het samen met de laatste Google 2FA-code in en klik op Bevestigen. Als u een token wilt opnemen waarvoor een token-tag nodig is, hoeft u alleen de tag en het depotadres in de vereiste velden in te voeren. U kunt uw opname bekijken in de Opname Geschiedenis sectie. 

Hoe lang duurt het om een rekening te openen bij AscendEX.com?

Als u onze stappen volgt, zult u uw AscendEX.com account in slechts een paar minuten opzetten. Het is zo makkelijk als 1,2,3 om lid te worden van dit cryptocurrency platform van wereldklasse.

Promotionele aanbiedingen beschikbaar op AscendEX.com

Wil je extra geld verdienen door je crypto te verhandelen op AscendEX.com? U kunt elke maand $1 miljoen krijgen, het hele jaar door, zolang u munten heeft - om het even welke munten - op het AscendEX.com platform. Een andere promotionele aanbieding van AscendEX.com is Futures Trading. Als u een beginner bent en alle opdrachten uitvoert, wordt u beloond met maximaal 220 dollar aan bonussen. Naast al het bovenstaande kan het aanbevelingsprogramma u tot 40% commissie op de handelskosten opleveren. En alles wat je hoeft te doen is je vrienden uitnodigen op AscendEX.com. 

AscendEX.com Klantenservice

De Help Center-pagina van de officiële website is zeer behulpzaam met antwoorden op uw vragen en oplossingen voor uw zorgen. Maar als u na het doornemen van deze pagina nog steeds hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met de 24/7 klantenservice door een e-mail te sturen naar support@ascendex.com, uw vraag in te dienen via het online contactformulier of contact op te nemen met de vertegenwoordigers via de live chat. 

De voordelen van het gebruik van AscendEX.com

De voordelen van het gebruik van AscendEX.com zijn ongelooflijk. U wordt begroet door een 24/7 klantenservice, strikte beveiligings- en verificatieacties om u te beschermen, evenals een uitstekend verwijzingsprogramma dat u tot 40% commissies oplevert en geavanceerde, hypermoderne standaard handelsinterfaces. Bovendien kunt u meer dan 200 cryptoactiva onmiddellijk kopen en converteren en hebt u toegang tot efficiënte manieren om nog meer te verdienen.  

Hoe kunt u uw AscendEX.com account sluiten? 

Zoals vele andere soortgelijke bedrijven, zal AscendEX.com u niet toestaan om uw persoonlijke rekening zelf te sluiten. Als u van gedachten verandert en niet langer AscendEX.com wilt gebruiken, moet u een e-mail sturen naar support @ascendex.com met als onderwerp Verzoek om mijn AscendEX account te verwijderen. Houd er rekening mee dat u hetzelfde e-mailadres moet gebruiken dat u gebruikte toen u zich registreerde op het platform. 

AscendEX.com kortingscode

Wil je wat bonussen krijgen terwijl je AscendEX.com gebruikt? Gebruik dan gerust een van de beschikbare coupon codes op onze pagina. U kunt ten minste 10% besparen door simpelweg te klikken op de View Offer knop die u rechtstreeks naar de officiële AscendEX website zal brengen en de kosten van uw tarieven zal verlagen of u verschillende kortingen zal geven als nieuwe gebruiker. 

AscendEX.com op sociale netwerken

Wil je als eerste alles weten over de evolutie van AscendEx.com? Wil je toegang hebben tot alle promotionele aanbiedingen, geweldige interviews en tutorials over hoe je je cryptocurrencies kunt verhandelen om elke dag meer te verdienen? Dan moet je lid worden van de AscendEX.com gemeenschap en ze volgen op Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Weibo, Medium en Reddit. Vergeet de officiële blog niet, waar u tips en trucs kunt vinden om de cryptowereld te veroveren. 

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

De grootste korting aangeboden door AscendEX.com referral coupon code.

AscendEX.com heeft een verbazingwekkend verwijzingsprogramma waardoor je 40% commissie krijgt als grootste korting die wordt aangeboden door de verwijzings coupon code.

AscendEX.com Coupon voor nieuwe klanten

Met AscendEX.com maakt het niet uit of u een beginner bent in de industrie. Je leert stap voor stap alles wat je moet weten over cryptohandel. AscendEX.com biedt geen klassieke aanmeldingsbonus voor haar nieuwe gebruikers. In plaats daarvan biedt het iets groters. De kans om tot 300USDT te verdienen met lucky draw beloningen door het voltooien van alle taken. En dit is een programma speciaal voor nieuwe klanten die zich geregistreerd hebben op AscendEX.com. 

Diensten vergelijkbaar met AscendEX.com

Als AscendEX.com niet voldoet aan uw behoeften en uw opkomst in de cryptocurrency industrie, moet u misschien andere diensten proberen die vergelijkbaar zijn met dit platform. Bekijk bybit.com, CoinSmart.com, paxful.com, BitYard.com, OKX.com, ProBit.com of TRASTRA.com en nog veel meer. Je vindt veel cryptocurrency platforms op het internet.

AscendEX.com zwarte vrijdag aanbiedingen

We weten allemaal dat je gewend bent grote kortingen te krijgen op Black Friday. Maar meestal is de situatie anders bij cryptocurrencies. Je krijgt geen kortingen zoals 90% korting, maar je profiteert nog steeds van geweldige aanbiedingen. Kom naar AscendEX.com en ontdek hoe u de kosten van uw vergoedingen kunt verminderen met ten minste 10% korting. 

AscendEX.com 11.11 Deals

Als u een koopjesjager bent en meer wilt verdienen met uw handel in cryptocurrency, dan moet u de datum opslaan en terugkomen naar AscendEX.com op 11 november, ook bekend als de Double 11 of het Singles' Day Event. U kunt kortingen krijgen van meer dan 10% op zoveel diensten. 

AscendEX.com Cyber Monday Deals

In november heb je een extra kans om te besparen op AscendEX.com. Het cryptocurrency platform verwelkomt zijn gebruikers op Cyber Monday met geweldige deals die kunnen oplopen tot 50% korting. 

AscendEX.com kerstaanbiedingen

Geef jezelf een kerstcadeau dat anders is dan anders. Vergeet je cadeau in te pakken om het mooi onder de kerstboom te leggen en investeer in de digitale activa op AscendEX.com. December is de maand waarin AscendEX.com verschillende promotionele evenementen organiseert voor aangepaste kerstfutures die u de kans geven om tot 10.000USDT aan beloningen te winnen.

AscendEX.com Mobiele App

Download nu de officiële AscendEX.com mobiele app, beschikbaar op de App Store en Google Play om real-time meldingen te ontvangen over uw cryptocurrency handel. U zult in staat zijn om onderweg te handelen waar en wanneer u maar wilt, rechtstreeks vanaf uw cruciale kleine gadget dat tegenwoordig zo cruciaal en noodzakelijk is.

De meest populaire cryptocurrencies verhandeld op AscendEX.com.

Je hebt meer dan 200 cryptocurrencies om uit te kiezen op AscendEX.com. De populairste die op dit platform worden verhandeld zijn Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Centric, Solana, Shiba Inu, Cudos, Cosmos, Polkadot, Algorand om er maar een paar te noemen.

 

 

Waar kunt u uw AscendEX-verwijzingscode schrijven?

Wanneer u naar de AscendEX-registratiepagina gaat, net onder de velden waar u uw e-mailadres of telefoonnummer en uw wachtwoord moet invoeren, vindt u het vak met het label Voer een verwijzingscode in (optioneel) waar u de code kunt typen. Nu kunt u doorgaan met de laatste stappen om uw registratieproces te voltooien.

Kan ik geld overmaken naar AscendEX vanaf een Mastercard/Visa-kaart?

Als u geld wilt overboeken naar uw AscendEX-account vanaf uw kaart, of het nu Visa of Mastercard is, moet u uw persoonlijke account invoeren en op de knop Investeren in de hoofdmenubalk klikken. Selecteer Koop crypto en creditcard/betaalkaart om doorgestuurd te worden naar de overboekingspagina. Hier moet u het bedrag dat u wilt overboeken toevoegen en moet u alle vereiste instructies volgen om uw transactie af te ronden.

Kan ik geld overmaken naar AscendEX vanuit PayPal?

Op dit moment kunt u PayPal niet gebruiken om geld over te boeken naar uw AscendEX-account.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
21 juli 2024
AscendEX.com kortingscodes

Tips om geld te besparen op AscendEX.com commissies

Als u uw commissie kosten op AscendEX.com wilt verminderen, moet u het AscendEX Earn product gebruiken dat u vele voordelen geeft inclusief kortingen op uw commissies. U kunt ook uw VIP-niveau upgraden om toegang te krijgen tot kortingen die van toepassing zijn op de basiscommissies op transacties.

AscendEX.com Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels