Trezor Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotieNemen 20% coupon code voor Trezor.io sitewide25 september
Promotie15% promotiecode voor Trezor.io 19 oktober
PromotieTrezor.io 10% promotiecode21 oktober

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat TREZOR Nederland verkoopt

TREZOR komt overeen met een portemonnee die werkt via hardware die functioneert als een veilige manier om valuta te hebben en uit te wisselen die gerelateerd is aan Bitcoin en die op zijn beurt zijn klanten in staat stelt om wereldwijde projecten veilig online uit te voeren met getalenteerde ontwikkelaars.

TREZOR is compatibel met verschillende applicatieportefeuilles, wat gemakkelijk te gebruiken is, waar je alles op één apparaat kunt hebben dat door de klant wordt beheerd.

TREZOR werkt via een apparaat en/of hardware die veilige verzameling van zijn cryptocurrency-kopers biedt, omdat het de informatie van zijn klanten vertrouwelijk houdt. Dit kan worden gedaan op besturingssystemen zoals Windows 10, macOS 10.11, Linux en Android OS. De ondersteunde valuta's komen overeen met Bitcoin, Litecoin, Dash, Zcash, Etjereum.

 Hoe TREZOR het softwareprogramma verzendt

TREZOR-producten worden verzonden via het logistieke koeriersbedrijf UPS.

 Welke kortingen biedt TREZOR Nederland?

TREZOR biedt een korting van 50 USD aan degenen die een couponcode gebruiken op een bestelling die vandaag is geplaatst.

Betaalmethoden in TREZOR Nederland

In TREZOR kunt u uw producten betalen met creditcards zoals Visa, MasterCard of via GoPay, Bitcoin en andere valuta's zoals Litecoin, Dash, Zcash, Etjereum. 
 

Hoe lang duurt de levering van producten die bij TREZOR zijn besteld?

De tijd die TREZOR-producten nodig hebben om hun bestemming te bereiken, kan variëren, afhankelijk van waar het naartoe gaat, maar wordt geschat op 2 tot 7 werkdagen.

 Coupons momenteel verkrijgbaar bij TREZOR Nederland

TREZOR toont momenteel verschillende kortingsbonnen van 10%, 20% en tot 25%, rekening houdend met het back-to-school-seizoen.

TREZOR bonus 50 USD voor elke bestelling
Actiecode TREZOR 50 euro korting voor het Trezor Starter Pack
Trezor Model T voor de beste prijs: 296.31 EUR
Shamir HODL-pakket voor een speciale prijs: 635,46 EUR

TREZOR Nederland Klantenservice

Om contact op te nemen met de TREZOR-klantenservice, moet dit worden gedaan via een contactformulier dat beschikbaar is op het ondersteuningstabblad, of door een e-mail te sturen naar support@satoshilabs.com, een andere manier is door te bellen naar +420774555756.

Voordelen van het gebruik van een TREZOR coupon in Nederland

Het gebruik van kortingsbonnen in TREZOR biedt voordelen voor uw klanten bij het kopen van uw producten, waarvan het belangrijkste voor hen het geld is dat ze kunnen besparen bij het kopen van uw producten.

Hoe kan ik een TREZOR-softwareprogramma retourneren of annuleren?

Om het product in TREZOR te retourneren, heeft de klant een termijn van 15 werkdagen na ontvangst van de bestelling, hiervoor moet het pakket in de originele verpakking zitten en moet de klant contact opnemen met de service van de klantenservice om retourinstructies te ontvangen.

 Exclusieve TREZOR coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Nieuwe klanten van TREZOR kunnen de coupons ontvangen die beschikbaar zijn bij de aankoop van haar producten. Vandaag biedt een TREZOR-couponcode 50 USD korting.

TREZOR Nederland in sociale netwerken

Op sociale netwerken kunt u enkele geweldige aanbiedingen vinden voor de diensten die door TREZOR worden aangeboden. Dan nodigen wij u uit om zelf promotionele aanbiedingen en kortingsbonnen te ontdekken op de volgende sociale netwerken:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door TREZOR voor kopers in Nederland

De maximale korting die wordt geboden door een TREZOR-promotiecode is 50 USD.

TREZOR Nederland coupon voor nieuwsbrief abonnement

Door u te abonneren op de TREZOR-nieuwsbrief, ontvangt u de laatste promotionele aanbiedingen, coupons en productnieuws. Bovendien kan een TREZOR-coupon van USD 50 worden gebruikt bij uw eerste bestelling.

Programma's vergelijkbaar met TREZOR

Er zijn een aantal winkels die producten aanbieden die vergelijkbaar zijn met TREZOR die klanten kunnen bezoeken en hun functies kunnen bekijken, onder andere, sommige van deze winkels kunnen Ledger.com zijn.
        

 TREZOR Coupons Nederland voor BLACK FRIDAY

Voor het speciale Black Friday-verkoopevenement heeft TREZOR uitstekende kortingen voor haar klanten voor de aankoop van haar producten waarbij ze 25% beschikbaar kunnen krijgen met extra coupons vanaf 3%.

Coupon voor TREZOR Nederland voor 11.11

Tijdens de vakantie van 11.11 levert TREZOR zeer goede promoties en enkele kortingen beschikbaar voor uw aankopen vanaf 25%.

 TREZOR Nederland promotiecoupons voor Cyber ​​​​Monday

Voor Cyber ​​​​Monday heeft TREZOR nieuwe kortingen beschikbaar voor zijn klanten op het hele scala aan beschikbare producten, waarvan u sommige met 27% kunt vinden.
 

TREZOR Nederland Coupons voor Kerstmis

Gedurende de maand december biedt TREZOR geweldige aanbiedingen en kortingen, zodat klanten kunnen genieten van het nemen van de producten vanaf 30%.

 TREZOR mobiele applicatie voor iPhone en Android

TREZOR heeft geen mobiele applicatie beschikbaar.

Bekende TREZOR-producten verkocht in de officiële winkel

Trezor Model T, Trezor Starter Pack, Trezor Model One Black, Trezor Model T Backup Pack, Shamir HODL Pack sunt cele mai populare modele ofdute in magazinul online oficial TREZOR.

 

 

Biedt TREZOR gratis verzending aan?

TREZOR biedt geen gratis verzending.

Waar schrijf ik de kortingsbon in TREZOR?

Bij het aanvragen van TREZOR-producten, toont het op zijn betalingspagina een vak in de rechterbovenhoek van de pagina dat klaar is om het couponnummer te schrijven.

Kan ik in TREZOR betalen met PayPal?

PayPal wordt niet ondersteund als betaalmethode via TREZOR.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
19 mei 2024
Trezor.io kortingscodes

 Speciale acties en coupons in TREZOR Nederland

Om u op de hoogte te houden van de nieuwste TREZOR-promotiecoupons, hier op deze pagina brengen we u de nieuwste coupons en aanbiedingen. Hier zijn er een aantal:

TREZOR bonus 50 USD voor elke bestelling
Actiecode TREZOR 50 euro korting voor het Trezor Starter Pack
Trezor Model T voor de beste prijs: 296.31 EUR
Shamir HODL-pakket voor een speciale prijs: 635,46 EUR

Trezor.io Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels