Trastra Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponOntvang 5 euro korting met deze TRASTRA promotiecode08 augustus
CouponTRASTRA promo code: Ontvang 5€ + 0.2% Commissie gratis!25 december

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

 Wat is TRASTRA?

TRASTRA, gevestigd in Praag, Tsjechië, werd opgericht in 2017 en een jaar later heeft het zijn krachten gebundeld met Contis, de meest uitgebreide instelling voor e-geld die zich richt op end-to-end bank- en betalingsoplossingen, om een ​​Crypto-debitcard te lanceren kaart om cryptocurrencies om te zetten in euro's en geld op te nemen zonder een bankrekening te gebruiken. TRASTRA heeft vanaf het begin groot succes gekend en is dankzij zijn unieke eigenschappen snel een van de belangrijkste Europese leiders in de cryptocurrency-industrie geworden. Met meer dan 200.000 downloads van de app in Europa, meer dan 4 miljoen euro aan maandelijks verwerkte transacties en met meer dan 46 miljoen handelaars die de TRASTRA-kaart wereldwijd accepteren, is het niet verwonderlijk dat het bedrijf het hart van zoveel gebruikers heeft verdiend.

 Hoe kan ik een account openen op TRASTRA?

Als u uw eigen account op TRASTRA wilt openen, moet u naar de officiële website gaan en op de knop Registreren klikken die u rechtsboven op de startpagina vindt. U wordt direct doorgestuurd naar de registratiepagina waar u uw voor- en achternaam moet invoeren, samen met een geldig e-mailadres en een veilig wachtwoord dat minimaal 8 symbolen, minimaal één cijfer en één kleine letter en één hoofdletter moet bevatten. Accepteer de gebruikersovereenkomst en het privacy- en cookiebeleid en bevestig dat u geen robot bent. U ontvangt dan een verificatie-e-mail in uw inbox, waar u de activeringslink vindt. Klik erop om teruggestuurd te worden naar TRASTRA om in te loggen op uw eigen account.

 Hoe kunt u geld op uw TRASTRA-account storten?

Als u geld wilt storten op uw TRASTRA-account, hoeft u slechts een paar eenvoudige stappen te volgen. Log in op uw persoonlijke TRASTRA-account en selecteer Geld storten in het hoofdmenu. Gebruik het vervolgkeuzemenu om de hoeveelheid crypto die u wilt toevoegen in te voeren en voeg uw portemonnee-adres toe door simpelweg de QR-code te scannen of het vooraf gegenereerde adres naar uw klembord te kopiëren en te delen met uw betaler. Uw crypto wordt rechtstreeks naar uw portemonnee overgemaakt en u kunt deze in uw saldo zien zodra de transactie ten minste één bevestiging van het netwerk heeft ontvangen.

Hoe kunt u geld opnemen van uw TRASTRA-account?

Wilt u geld opnemen van uw TRASTRA-account? Log opnieuw in op uw persoonlijke account en in plaats van de optie Geld storten in de hoofdmenubalk te kiezen, selecteert u Geld verzenden. Kies de crypto die je wilt opnemen en voer het crypto-portemonnee-adres in waarnaar je het geld wilt sturen, samen met het exacte bedrag dat je wilt opnemen. Als alles er goed uitziet, klikt u op de knop Geld verzenden en gaat u naar uw inbox waar u de bevestigingsmail vindt. Klik op de link om uw transactie te bevestigen. Houd er rekening mee dat als je eenmaal op de bevestigingslink in je inbox hebt geklikt, je de details van de transactie niet meer kunt wijzigen of annuleren omdat deze al naar de Blockchain is verzonden.

Hoe lang duurt het om een ​​account te openen bij TRASTRA?

Als u onze stappen volgt, duurt het slechts enkele minuten om uw account te openen. Wat meer tijd kost, is het verificatieproces dat wordt uitgevoerd door TRASTRA. Het duurt meestal slechts 15 minuten om uw account te verifiëren, maar soms kan het tot 2 dagen duren.

 Promotieaanbiedingen beschikbaar op TRASTRA

Van tijd tot tijd verwelkomt TRASTRA zijn trouwe gebruikers met geweldige wedstrijden die je grote beloningen kunnen opleveren. U kunt bijvoorbeeld 200 USDT verdienen op TRASTRA wanneer u een transactie van meer dan 2000 EUR in crypto doet. Daarnaast heeft TRASTRA verschillende loyaliteitsprogramma's, zoals het Referral Program, dat u geldelijke beloningen kan bieden voor elke verwijzing en een gratis TRASTRA Visa-betaalpas. En het Affiliate Programma staat klaar om u legitieme aanbiedingen, regelmatige betalingen van NET15 of NET30 en zelfs meer te geven.

TRASTRA-klantenservice

Als je geen bevredigend antwoord hebt gevonden op de pagina met veelgestelde vragen, raden we je aan contact op te nemen met het klantenserviceteam door een e-mail te sturen naar support@TRASTRA of door je verzoek in te dienen via het online contactformulier. U kunt ook live chatten met een van de ondersteuningsoperators van TRASTRA, die beschikbaar zijn tussen 08.00 uur en 17.00 uur UTC.

De voordelen van het gebruik van TRASTRA

Met TRASTRA heb je toegang tot een ongeëvenaarde webervaring, geavanceerde beveiliging en directe ondersteuning tijdens kantooruren. Daarnaast biedt TRASTRA snelle SEPA-opwaarderingen en -opnames, valutaconversie binnen uw persoonlijke account, evenals intuïtieve portemonnees voor zeven grote cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple, USDC en USDT. Bovendien heeft u toegang tot zeer veilige kaarten en lagere commissies dan wanneer u andere vergelijkbare platforms gebruikt.

Hoe kan het TRASTRA-account worden gesloten?

U kunt uw TRASTRA-account niet zelf sluiten. U moet contact opnemen met het klantenserviceteam door een e-mail te sturen naar support@TRASTRA waarin u aangeeft waarom u uw account wilt sluiten. U moet ook alle relevante informatie over uw TRASTRA-account verstrekken. Vergeet niet om het resterende bedrag van uw rekening op te nemen voordat u verzoekt om uw rekening te sluiten.

TRASTRA couponcode

Wilt u flink besparen op uw volgende TRASTRA transactie? Gebruik een van onze couponcodes en je kunt minimaal 10% korting krijgen bij het kopen van een specifieke crypto of kies een couponcode die commissiekosten verlaagt. Om van de voordelen te profiteren, hoeft u alleen maar op het vak Aanbieding bekijken te klikken om de stappen te zien die u moet volgen om de korting te krijgen.

 TRASTRA op sociale netwerken

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste aanbiedingen en marketingacties van TRASTRA? Wil je toegang hebben tot het laatste nieuws over de cryptocurrency markt? Word nu lid van de TRASTRA-gemeenschap op sociale netwerken en volg hun activiteiten op Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, LinkedIn, Telegram en Discord en je hebt toegang tot nog veel meer. En vergeet niet om ook de officiële blog te lezen, want u krijgt toegang tot nuttige en interessante artikelen en tips en trucs over hoe u een groeiend bedrijf kunt opbouwen op TRASTRA.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

De grootste korting aangeboden door TRASTRA verwijzingscouponcode

U verdient € 10 voor elke activering van een nieuwe kaart, evenals een commissie van 0,2% op alle cryptocurrency-transacties van uw doorverwezen vrienden.

 TRASTRA coupon voor nieuwe klanten

Misschien heb je het geluk om je registratiebonus te krijgen. TRASTRA biedt geen permanente kortingsbon aan voor haar nieuwe klanten, maar van tijd tot tijd kunt u 10% korting krijgen als startbonus.

 Diensten vergelijkbaar met TRASTRA

Wil je andere cryptodiensten proberen die vergelijkbaar zijn met TRASTRA? We hebben een aantal aanraders voor je. Probeer nu crypterium.com, BitYard.com, paxful.com, AscendEX.com, CoinSmart.com of KuCoin.com.

TRASTRA Black Friday-deals

Black Friday is het evenement dat geen inleidende beschrijving behoeft. En het is de beste periode om te investeren in je favoriete crypto op TRASTRA. U kunt minimaal 10% korting krijgen op specifieke crypto's en u kunt ook besparen op kosten.

TRASTRA 11.11 Aanbiedingen

Het Singles Day- of Double 11-verkoopevenement wordt elk jaar op 11 november georganiseerd en komt goed van pas op TRASTRA met speciale aanbiedingen tot 10%. Aarzel niet en pak wat nu van jou is.

TRASTRA Cyber ​​​​Monday-deals

Op Cyber ​​Monday verwelkomt de nieuwe generatie cryptocurrency-bank - TRASTRA - u met ongelooflijke aanbiedingen die u gratis cryptocurrencies en lagere commissies kunnen opleveren.

 TRASTRA Kerstaanbiedingen

Weg met de onrust voor de kerst. Vergeet staan ​​in druk verkeer en sla de wachtrijen bij het winkelcentrum en supermarkten over. Verspil geen tijd aan het zoeken naar de perfecte kerstcadeaus. Ga in december naar TRASTRA en ontgrendel uw kerstaanbiedingen die meer dan 10% korting kunnen betekenen op geselecteerde cryptocurrencies.

 TRASTRA mobiele applicatie

Blijf op de hoogte en download nu de officiële TRASTRA mobiele app van Google Play of de App Store om de meest populaire cryptocurrencies altijd en overal onderweg te kopen, verkopen en op te slaan. De app wordt geleverd met dezelfde geweldige en unieke functies en is de perfecte manier om met je favoriete crypto te spelen.

De meest populaire cryptocurrencies die worden verhandeld op TRASTRA

De meest populaire cryptocurrencies die worden ondersteund door TRASTRA zijn Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Tether en USD Coin.

 

 

Waar kunt u uw TRASTRA-verwijzingscode schrijven?

U dient uw eigen TRASTRA-account in te voeren. Open het gedeelte Beloningen van de tabbladlijst waar u uw verwijzingslink vindt. Als u erop klikt, wordt uw verwijzingscode automatisch toegepast op uw aankoop- of transactiepagina.

Kan ik geld overmaken naar TRASTRA vanaf een Mastercard/Visa-kaart?

Als u geld wilt overboeken naar uw TRASTRA-account vanaf uw Mastercard of Visa-kaart, moet u inloggen op uw persoonlijke TRASTRA-account en de optie Stortingsfondsen aanraken. Selecteer Stort EUR in de lijst met tabbladen en voer het IBAN-rekeningnummer in. Voeg nu het bedrag toe dat u wilt overboeken via bankoverschrijving of SEPA-overschrijving, voer al uw kaartgegevens in, inclusief rekeningnummer, adres, volledige wettelijke naam en vervaldatum, en ga verder met de laatste stappen om uw transactie af te ronden. U moet een veilig 3D-verificatieproces met uw kaart doorlopen om uw overdracht te voltooien.

Kan ik geld overmaken naar TRASTRA van PayPal?

Ja, u kunt geld overboeken naar uw TRASTRA-account vanaf uw PayPal.com-account, zolang u uw PayPal-account koppelt aan uw TRASTRA-account en zolang u uw eigen TRASTRA Visa-kaart bestelt. Log nu in op uw eigen TRASTRA-account en ga naar de hoofdmenubalk om Geld storten te selecteren. Voeg het bedrag toe dat u van PayPal wilt overboeken en volg alle instructies om uw transacties te voltooien.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
16 juni 2024
TRASTRA.com kortingscodes

 Tips om geld te besparen op commissies van TRASTRA

Aarzel niet en bestel nu uw eigen TRASTRA-kaart om geen herlaadkosten en geen transactiekosten te krijgen. Bespaar flink op uw TRASTRA-tarieven met wedstrijden die regelmatig door het bedrijf worden georganiseerd.

TRASTRA.com Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels