OKX Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotiePromotie voor OKX.com: 60% inschrijfgeld04 oktober
PromotieNeem USD30 bonus coupon code voor OKX.com nieuwe gebruiker25 september
PromotieOKX.com 20% promo code trading fees31 oktober

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat is OKX?

OKX werd in 2017 opgericht als OKEx door Star Xu, een leider in de cryptocurrency-markt, en is een privébedrijf met hoofdkantoor op de Seychellen dat de ondernemersgeest van miljoenen en miljoenen gebruikers in meer dan 100 landen heeft veroverd. Dit innovatieve cryptocurrency-uitwisselingsplatform wordt geleverd met geavanceerde financiële diensten en blockchain-technologie om u te helpen slagen tijdens het handelen en investeren in de cryptocurrency-industrie. Met best-in-class services zoals spothandel, marge, futures, opties, eeuwigdurende swaps, DeFI, uitlenen en mijnbouw, geeft OKX u toegang tot meer dan 300 cryptocurrencies en een intuïtief, gebruiksvriendelijk platform.

Hoe kan ik een OKX-account openen?

Wilt u uw eigen OKX-account openen? Ga naar de officiële website en klik op de knop Aanmelden die u in de rechterbovenhoek op de hoofdpagina kunt vinden. De registratie wordt geopend waar u kunt kiezen of u uw account wilt openen met uw e-mailadres of uw telefoonnummer. Vervolgens moet u een sterk wachtwoord invoeren van minimaal 8 en maximaal 32 tekens.Het wachtwoord moet één kleine letter en één hoofdletter bevatten, plus een cijfer en een symbool. Vervolgens moet u een verificatieproces doorlopen om uw geslachtscode te krijgen, hetzij in uw e-mailadres of telefoonnummer. Nadat u uw code heeft bevestigd, moet u akkoord gaan met alle OKX-beleidsregels en algemene voorwaarden en moet u op de knop registreren klikken. Je bent helemaal klaar om te beginnen met spelen met je favoriete cryptovaluta. U kunt uw account gemakkelijker en sneller maken met uw Telegram- of Google-account.

Hoe kunt u geld op uw OKX-account storten?

Als u uw OKX-account wilt opwaarderen, moet u inloggen op uw persoonlijke account. Ga naar het tabblad Activa dat u rechtsboven op de startpagina kunt vinden en selecteer Storten. Nu is het tijd om de munt te selecteren die u wilt storten, samen met uw vereiste netwerk. Klik op Doorgaan en selecteer en bevestig vervolgens uw stortingsadres. U heeft de keuze tussen Financieringsrekening en Handelsrekening, afhankelijk van het doel van uw rekening. Volg de instructies om uw transacties af te ronden. U vindt de status van uw storting in het speciale veld Stortingsgeschiedenis.

Hoe kunt u geld opnemen van uw OKX-account?

Als u geld van uw OKX-account wilt opnemen, moet u de knop Opnemen in de vervolgkeuzelijst selecteren. De volgende stap is het kiezen van de munt die u wilt opnemen en uw netwerk. Klik op Doorgaan om door te gaan met de volgende stappen. Nu moet u de details van de opname invoeren en bevestigen, inclusief het opnameadres, het bedrag dat u wilt opnemen, enzovoort. Selecteer het account dat u wilt gebruiken om geld op te nemen en klik op de knop Doorgaan. Nu moet u uw Funds-wachtwoord invoeren en, als u er eerder een heeft ingesteld, moet u de code invoeren die u op uw e-mailadres of telefoonnummer ontvangt. Voer de code in en bevestig uw opnameverzoek. Als alles goed gaat, vind je de transactie op het tabblad Uitbetalingsgeschiedenis.

Hoe lang duurt het om een ​​OKX-account te openen?

Het duurt maar een paar minuten om uw eigen OKX-account te openen. In principe zou het proces niet langer dan 10 minuten moeten duren vanwege de verificatieprocedure. Maar als er veel verzoeken zijn, kan het nog een paar minuten duren.

 Promotieaanbiedingen beschikbaar op OKX

Ben jij een koopjesjager? Aarzel niet en ga nu naar OKX naar de sectie Flash-aanbiedingen om toegang te krijgen tot exclusieve aanbiedingen met hoge beloningen en lage risico's. Of bekijk de categorie Sparen om rente per uur te verdienen door simpelweg OKX-margeleningen te financieren. Word een officiële OKX-makelaar om toegang te krijgen tot hoge commissietarieven, bonuspunten en vergoedingen, OKX-markten en hun toegewijde professionele klantenondersteuningsteam, dat 24 uur per dag beschikbaar is.

OKX-klantenservice

Als u geen passend antwoord kunt vinden op de pagina van het ondersteuningscentrum op de officiële website, kunt u contact opnemen met het klantenserviceteam door een e-mail te sturen naar support@OKX, via de volgende kanalen.van sociale media zoals Twitter en Telegram of via live chat waar je kunt chatten met AI chatbot.

 De voordelen van het gebruik van OKX

De voordelen van het gebruik van OKX zijn legio. Met OKX heb je niet alleen toegang tot een van de meest vertrouwde cryptocurrency-platforms ter wereld, maar heb je ook toegang tot een eersteklas beveiligingswebsite en een geweldig 24/7 klantenondersteuningsteam. Bovendien komt OKX van pas met zijngeavanceerde financiële ondeugden, lage kosten, een breed scala aan cryptocurrencies, educatieve inhoud, evenals APY's met hoge weddenschappen en geweldige beloningsprogramma's.

Hoe kunt u uw OKX-account sluiten?

Weet u zeker dat u uw OKX-account echt wilt sluiten? Zodra u dit doet, wordt uw account permanent gesloten. Log in op uw account en ga naar beveiligingsinstellingen. Klik op de knop Account sluiten op de beveiligingspagina en nadat u de risicomelding bij het sluiten van uw account en de algemene voorwaarden zorgvuldig hebt gecontroleerd, klikt u op Account sluiten die u onderaan de pagina kunt vinden. Voer de verificatiecode in die u in uw telefoonnummer heeft ontvangen, evenals de Google-verificatiecode en klik op Bevestigen om uw account permanent te sluiten.

OKX-couponcode

Op onze pagina vindt u de nieuwste couponcodes voor OKX. U kunt veel besparen op uw handelskosten met de juiste couponcode. Soms krijg je tot 60% korting op transactiekosten. Kies verstandig. En als u wilt profiteren van de voordelen van een van onze OKX couponcodes, hoeft u alleen maar op de knop Zie aanbieding te drukken die een nieuw venster opent. Hier vind je wat je moet doen om je korting te krijgen.

OKX op sociale media

Als het gaat om de cryptocurrency-markt, is het altijd raadzaam om op de hoogte te blijven van het nieuws. Het is het beste om deel te nemen aan de OKX-reis op sociale media. Volg hun activiteiten op een of meer van de volgende kanalen: Telegram, Line, Twitter, Instagram, Newsroom, YouTube, Discord, Facebook en LinkedIn om verborgen geheimen en het laatste nieuws uit de sector te ontdekken en de toekomst van beleggen te ontdekken. In elk van deze kanalen kun je vragen stellen en antwoorden krijgen en kun je ook chatten met andere gepassioneerde handelaren om samen een sterke crypto-toekomst te creëren.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 De grootste korting aangeboden door de OKX verwijzingscouponcode

Met het OKX-verwijzingsprogramma krijgt u toegang tot Mystery Boxes die u geweldige crypto-beloningen kunnen opleveren ter waarde van maximaal $ 10.000.

OKX coupon voor nieuwe klanten

Meld u nu aan bij OKX om minimaal 10% korting te krijgen als startbonus en om toegang te krijgen tot mystery boxes die u veel meer kunnen opleveren.

Diensten vergelijkbaar met OKX

Krijg je genoeg van OKX? Of wil je gewoon iets nieuws ervaren? Wist u dat er veel andere vergelijkbare services op internet zijn, zoals OKX? Probeer ProBit.com, Maiar.com, paxful.com, Bitpanda.com, FTX.com of crypterium.com.

OKX Black Friday-deals

Black Friday heeft geen beschrijving meer nodig. Het is het beste verkoopevenement dat jaarlijks in november wereldwijd wordt georganiseerd. Het is het moment waarop we allemaal onze ogen open houden om de aanbiedingen en verrassingen te zien die de grote bedrijven voorbereiden. En OKX verwelkomt u met geweldige deals die u bijvoorbeeld tot 30% korting op Bitcoin kunnen opleveren of die uw kosten aanzienlijk kunnen verlagen.

OKX 11.11 Aanbiedingen

Op 11 november viert de hele wereld het verkoopevenement singles day of double 11. En OKX is een van de bedrijven die zijn trouwe klanten verwelkomt met minstens 10% korting op sommige diensten.

OKX Cyber ​​​​Monday-deals

Cyber ​​Monday is een ander groot evenement dat je geweldige deals zal opleveren bij OKX. Als je de deals van de vorige verkoopevenementen hebt gemist, mag je die voor Cyber ​​​​Monday niet missen. U kunt de kosten van uw vergoedingen verlagen of u kunt grote kortingen krijgen bij het handelen in bepaalde cryptocurrencies.

OKX Vakantiedeals

Vier de feestdagen in crypto. Investeer meer in deze digitale activa en u wordt elke dag beloond. Bovendien kunt u uw dierbaren gelukkig maken en kunt u investeren in geschenken die hen steeds meer geld opleveren. December is de maand die voor ons ligt met veel verrassingen bij OKX en je krijgt tot 30% op specifieke crypto met het kerstcadeau.

OKX mobiele app

Wilt u altijd en overal onderweg handelen op een van de meest vertrouwde en betrouwbare apps voor het uitwisselen van cryptocurrency? Download nu de officiële mobiele app, beschikbaar op uw iOS- en Google-apparaten en u kunt uw favoriete crypto direct op uw mobiele telefoon verkopen, maar ook verhandelen.

 De meest populaire cryptocurrencies die worden verhandeld op OKX

Op OKX kunt u handelen in meer dan 300 cryptocurrencies, waaronder de meest populaire zijn: Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, OKB, Litecoin, Shiba Inu of Chainlink.

 

 

Waar kunt u uw OLX-referentiecode schrijven?

Uw OKX-verwijzingscode moet worden ingevoerd op de registratiepagina net onder uw e-mailadres en wachtwoord. Daar vindt u een tekst Referentiecode (optioneel). Als u erop klikt, verschijnt er een vak waarin u uw code handmatig kunt invoeren of kunt plakken als u deze eerder hebt gekopieerd.

Kan ik geld overmaken naar OKX vanaf een Mastercard/Visa-kaart?

Om geld over te schrijven naar uw OKX-account vanaf uw Mastercard of Visa-kaart, moet u inloggen op uw persoonlijke OKX-account. Eerst moet u uw creditcard- of betaalpasaccount koppelen aan uw OKX-account. U moet al uw persoonlijke gegevens invoeren, zoals de volledige officiële naam, adres en rekeningnummer, en u moet een verificatieproces doorlopen. Als u dit al heeft gedaan, kunt u naar het tabblad Activa gaan en Overboeken selecteren. Kies uw accounttype, voeg het bedrag toe dat u wilt overboeken en druk op de knop Bevestigen. U doorloopt nogmaals het beveiligde verificatieproces van uw bank en zodra dit is gebeurd, is uw overboeking voltooid.

Kan ik geld overmaken naar OKX vanuit PayPal?

We konden op de website geen informatie vinden over het overboeken van geld van uw PayPal-rekening naar uw OKX-rekening. Dit betekent dat OKX deze functie op dit moment waarschijnlijk niet biedt.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
16 juni 2024
OKX.com kortingscodes

Tips om geld te besparen op OKX-commissies

Het is gemakkelijk om geld te besparen op commissies van OKX. Wat is het beste om te doen? Welnu, u kunt eenvoudig een couponcode pakken waarmee u ten minste 20% korting krijgt op de tarieven. Of u kunt een VIP-handelaar worden en u krijgt lagere kosten of zelfs nul voor sommige transacties. Daarnaast zijn er veel producten zoals Sparen of Verdienen die de kosten van uw commissies kunnen verlagen.

OKX.com Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels