G2A Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponOntvang nu 15% korting met deze G2A promotiecode25 augustus
PromotieG2A Aanbieding: nu tot 80% korting voor Video Games Toetsen17 februari

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

G2A Beoordeling

G2A biedt het voordeel van zijn klanten om hun favoriete games in bezit te nemen tegen prijzen die ver onder de prijzen van de gamingplatforms liggen. Via het systeem van toetsen kun je de spellen zelfs spelen binnen platforms zoals Steam of Origin, met dezelfde voordelen als bij de normale aankoop van spellen. Als u bovendien een digitaal product van G2A hebt gekocht en bij installatie en gebruik constateert dat het niet compatibel is met uw apparaat, kunt u contact opnemen met de klantenservice om uw geld terug te krijgen. Hier kunt u ook alle accessoires kopen die zorgen voor een perfecte game-ervaring, van consoles, muizen, toetsenborden, koptelefoons, gamingstoelen en meer.

Nuttige informatie over G2A

De producten die in de online winkel van G2A zijn gekocht, zijn digitale producten en hoeven daarom niet te worden vervoerd. Nadat je de betaling hebt bevestigd, ontvang je onmiddellijk de sleutel die de installatie van het gekochte spel of product activeert. Elk van de producten heeft de garantie van het rendement van de investering, als u niet tevreden bent. Als u snellere toegang wilt hebben, vanaf elke locatie tot uw account en om aankopen eenvoudiger te maken, kunt u de mobiele applicatie downloaden, beschikbaar voor zowel iOS als Android.
In de winkel vind je speciale games voor RPG, Action & Shooter, Racing, Strategy, Adventure, Simulation, MMO, Sport en nog veel meer. Betaling kan uitsluitend online worden gedaan, via beveiligde betaalmethoden, per bankpas of creditcard, uitgegeven door Visa, MasterCard, American Express, OpenBucks, Discover, PayPal, Bitcoin, JCB, PaySafe Card, AliPay en Skrill.

Info over het gebruik van een G2A couponcode

Het enige wat u hoeft te doen om een ​​G2A-couponcode te gebruiken, is om de producten aan het winkelwagentje toe te voegen en naar de bevestiging te gaan, waar u aan de linkerkant van het venster een gebied ziet dat specifiek is gewijd aan deze promotiecodes. Indien geldig, wordt de kortingsbon automatisch toegepast en wordt de waarde ervan afgetrokken van de totale betaling van de bestelling.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels