Kinguin Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon10% korting bij gebruik van deze coupon KINGUIN18 december
Coupon3% KINGUIN Promo Code voor uw huidige bestelling20 november

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Kinguin Recensie

De winkel heeft een van de meest gevarieerde gamereeksen, met meer dan 30 categorieën, om ervoor te zorgen dat iedereen een videogame naar wens vindt. Een van de meest succesvolle categorieën games zijn actie, avontuur, casual, anime, coöp, simulatoren, gevechten, FPS, horror, racen, sport en strategie. Daarnaast heeft de winkel ook een hele categorie gewijd aan softwareprogramma's. Deze omvatten Windows, Office-licenties, internetbeveiligingsprogramma's, antivirussoftware en iTunes-cadeaubonnen.

Nuttige informatie over Kinguin

Naast de prijs die ver onder het marktniveau ligt dat de online winkel u biedt, krijgt u ook gratis technische assistentie als u de programma's niet kunt installeren of niet compatibel zijn. Als u niet tevreden bent met het product, kunt u contact opnemen met de klantenservice om een ​​oplossing te vinden om uw geld te recupereren. Vanwege het feit dat u een digitaal product koopt, hoeft u niet te wachten met lange levertijden om videogames in bezit te nemen, zoals het geval is bij fysieke games. Na het accepteren van de betaling, zullen de gekochte producten onmiddellijk beschikbaar zijn, hetzij in uw klantaccount of per e-mail, via een activerings- of installatiecode.
Betaling voor Kinguin-producten kan alleen online worden gedaan, via erkende methoden voor online beveiliging. De meeste creditcards en betaalpassen worden geaccepteerd, samen met PayPal en enkele betaalmethoden via overschrijving.

Info over het gebruik van een Kinguin couponcode

Een Kinguin-couponcode is te vinden op verschillende gespecialiseerde sites, daarom moet u de authenticiteit en vervaldatum controleren, die alleen voor eenmalig gebruik beschikbaar is. De kortingsbon kan niet worden opgeslagen in het klantaccount. Het heeft de vorm van een code van letters of cijfers en kan tijdens het inkoopproces in een speciale sectie worden ingevoerd. Na bevestiging ontvangt u de definitieve prijs, met de procentuele korting toegepast.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels