VIMEO Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon15% VIMEO Kortingsbon voor het Jaarlijkse Abonnementen05 mei
Coupon15% KORTING voor Vimeo Plus -, PRO -, Business Of Premium Jaarlijkse Abonnementen04 maart

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

VIMEO Beoordeling

Vimeo is een online platform geschikt voor diegenen die prioriteit geven aan video-inhoud van hoge kwaliteit. Binnen dit platform kunnen korte en lange films, animaties, informatieve video's, journalistieke en seriële enquêtes worden vernietigd. Het platform is gratis te gebruiken voor iedereen die de inhoud wil bekijken, maar als je wilt uploaden, moet je een basisaccount maken, waarmee je maximaal 500 MB per week kunt uploaden. Er zijn verschillende soorten pakketten, afhankelijk van de behoeften en de grootte van de lading, maar de meeste worden geleverd met beveiligingsopties, statistieken en klantenondersteuning. De genereuzere pakketten bieden ook prioritaire videoconversie, evenals extra videobewerkings- en distributietools.

Nuttige informatie over VIMEO

Vimeo houdt in dat strikt digitale servicepakketten worden aangeschaft. Daarom is het niet nodig om te betalen voor extra services, zoals transport. Het enige wat u hoeft te doen is het juiste pakket te kiezen en na de betalingsbevestiging is het beschikbaar om in te loggen. Als u niet tevreden bent met de gekochte services, hebt u een periode van 30 dagen waarin u een aanvraag kunt invullen om de investering terug te betalen. Betaling kan uitsluitend online worden gedaan, via beveiligde betalingssystemen, met behulp van een creditcard of betaalpas, uitgegeven door Visa, MasterCard, Maestro, American Express of via een PayPal-account.

Info over het gebruik van een VIMEO couponcode

De Vimeo-couponcode kan heel eenvoudig en snel in een speciaal vak op de aankooppagina worden ingevoerd, voordat u de betaalmethode kiest. Na de introductie wordt deze automatisch gevalideerd en wordt de kortingswaarde toegepast op de totale transactie.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
06 december 2021

Andere vergelijkbare winkels