Vimeo Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponVIMEO promotiecoupon voor jaarabonnement: ontvang 10% extra korting06 juli
CouponPromo code op VIMEO.com: extra 10% korting jaarabonnement14 juni
PromotieNeem 40% promotie op VIMEO.com jaarplan06 juni
CouponVIMEO promotiecode voor jaarlijkse Productabonnementen: 15% korting22 oktober

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat Vimeo verkoopt Nederland

Het is gemaakt in 2004 en verkent een snelle, gemakkelijke en eenvoudige manier om uw video's te delen met uw dierbaren, met een uitstekend HD-bereik. In Vimeo bouwen ze de nodige tools om je video's te maken, op dezelfde manier waarop ze hier samenwerken met je verbeeldingskracht, aangezien ze een grote verscheidenheid aan soorten video's hebben, van familie tot bedrijf, hier helpen ze je bij het produceren. Er zijn miljoenen makers op dit platform.

Vimeo is een sociaal netwerk gevestigd in New York City, tegelijkertijd kun je er iets mee opslaan, maar hiervoor moet je geregistreerd zijn en een profiel aanmaken, de grootste beweging komt van mobiele apparaten.

Omdat het vanaf 2008 een online videoplatform is, wordt Vimeo Plus gepresenteerd waarmee gebruikers tot 5 GB kunnen uploaden, waarmee u onbeperkt aantal albums kunt maken.

Hoe verkrijgt u uw Vimeo-abonnement?

Er wordt een verscheidenheid aan abonnementen aangeboden, variërend van individueel tot onbeperkt, zoals vermeld zijn de Plus voor een bedrag van $ 7 USD per maand met een capaciteit van 25 GB per jaar, de tweede optie is het Pro Plan voor een kostprijs van $ 20 USD per maand met een wekelijkse capaciteit van 20 GB waar u maximaal 3 medewerkers kunt hebben, de derde optie is het Business Plan voor een bedrag van $ 50 USD en biedt tot een capaciteit van 10 personen zonder limiet en tot slot het Premium Plan met een onbeperkt aantal kijkers per A kost $ 75 USD per maand, om een ​​van deze abonnementen te verkrijgen, moet u naar behoren zijn geregistreerd.

Welke kortingen biedt Vimeo Nederland?

Vimeo biedt verschillende soorten kortingen voor haar gebruikers in Nederland. Het belangrijkste is dat je 30 dagen lang gebruik kunt maken van de gratis Vimeo-service. U kunt dan de Vimeo-coupon gebruiken die 15% korting geeft op Vimeo-abonnementen.

Betaalmethoden bij Vimeo Nederland

In Vimeo heeft u de mogelijkheid om te betalen via uw naar behoren geverifieerde PayPal-rekening, met creditcards Visa, MasterCard, American Express, Discover.
  
 

Hoe lang duurt het abonnement op Vimeo?

Nadat je de aankoop hebt gedaan en bent doorgegaan met betalen, is het volgende dat je moet doen een account aanmaken waar je je gebruiker kunt configureren, en nadat je een bevestigingsmail zult ontvangen die Vimeo je zal sturen om toegang te krijgen tot je abonnement.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij Vimeo Nederland

De volgende coupons en promotie-aanbiedingen van Vimeo zijn momenteel beschikbaar voor zijn gebruikers.

 • 25% coupon voor abonnement op het PREMIUM-abonnement
 • Vimeo coupon met 15% korting op het ProU plan
 • 15% actiecode voor het jaarabonnement.
 • Gratis proefperiode van 30 dagen voor nieuwe gebruikers
 • 15% korting voor Vimeo-leden

Vimeo Klantenservice Nederland

Bij Vimeo hebben ze een ondersteuningsteam waar ze van maandag tot vrijdag de hele dag snelle e-mailhulp bieden, evenals een livechat, maar dit is alleen voor Premium-leden, evenals beperkte ondersteuning voor leden Business en Premium elke dag van de week, feestdagen en weekenden. Het is noodzakelijk om er rekening mee te houden dat u moet communiceren vanaf het bijbehorende e-mailadres. Het is ook belangrijk om te vermelden dat Vimeo geen telefoonservice biedt.

Voordelen van het gebruik van een Vimeo coupon in Nederland

Een gratis proefperiode van 30 dagen en vervolgens een jaarlijkse abonnementscoupon van 15% zijn enkele van de voordelen van het gebruik van een Vimeo-coupon.

Hoe kan ik mijn Vimeo-abonnement opzeggen?

Als je niet tevreden bent met een van je lidmaatschappen, kun je je abonnement op elk van hun abonnementen opzeggen. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met de klantenservice om de instructies te volgen en je geld terug te krijgen.

Exclusieve coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Voor nieuwe Vimeo-gebruikers wordt een proefperiode van 30 dagen en een Vimeo-coupon van 15% aangeboden op het jaarabonnement voor PREMIUM-abonnementen.

Vimeo Nederland op sociale media

Soms kun je op sociale netwerken coupons en promotiecodes van Vimeo krijgen, naast nieuws over de producten die door dit videoplatform worden verkocht.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maximale korting aangeboden door Vimeo voor kopers in Nederland

Op dit moment is de maximale korting die wordt aangeboden door een Vimeo-promotiecode 15% voor premium-abonnementen. En als je een nieuwe klant bent, kun je elk Vimeo-abonnement 30 dagen gratis gebruiken.

Vimeo Nederland coupon voor nieuwsbrief abonnement

Als u ervoor kiest om u nu te abonneren op Vimeo, krijgt u een coupon waarmee u een gratis proefperiode van 30% krijgt. Een maand lang kun je genieten van alle faciliteiten van Vimeo zonder iets te betalen!

Platformen vergelijkbaar met Vimeo

Er zijn vergelijkbare pagina's waar u vergelijkbare producten kunt krijgen en waar u prijsvergelijkingen kunt maken. Deze pagina's kunnen cyberlink.com, depositphotos.com zijn
                                                          
 

Vimeo Coupons Nederland voor BLACK FRIDAY

Als het Black Friday is, kun je genieten van de grootste kortingen van het jaar! 15% kortingsbon en gratis proefperiode van 30 dagen!

Coupon voor Vimeo Nederland door 11.11

Vanaf 11.11 gaan de promoties verder op Vimeo: je krijgt een gratis proefperiode van 30 dagen en 10% en 15% kortingsbonnen op Vimeo-abonnementen.

Vimeo Nederland promotiecoupons voor Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY is de dag met de grootste kortingen op Vimeo voor dit jaar! Waardebonnen van 10%, 15% en 20% evenals de promotie-aanbieding waarin u 30 dagen gratis Vimeo-services kunt gebruiken!
 
 

Vimeo coupons Nederland voor Kerstmis

Met Kerstmis gaan de speciale eindejaarspromoties van Vimeo door: 15% coupon en gratis proefperiode van 30 dagen. Zo kan je een maand lang genieten van het premium abonnement zonder iets te betalen!

Vimeo mobiele applicatie voor iPhone en Android

Bij Vimeo kun je de mobiele applicatie eenvoudig en eenvoudig voor je iPhone uit de App Store halen en voor Android uit Google Play.

Bekende merken verkocht in de Vimeo-winkel

Vimeo komt overeen met een platform waar je gemakkelijk en gemakkelijk je video's kunt bewerken, daarnaast kun je ze delen, daarom komt Vimeo overeen met zijn eigen wereldberoemde merk.

 

Biedt Vimeo gratis abonnementen aan?

Vimeo biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om hun abonnementen voor een beperkte tijd gratis te verkrijgen, waar u zich kunt aanmelden en het product kunt uitproberen om te zien of het zich aanpast aan uw behoeften. De programma's op Vimeo worden gratis via een link naar je e-mail gestuurd.

Kan ik op Vimeo met PayPal betalen?

Een van de betalingsmethoden die Vimeo accepteert, zijn die welke zijn gemaakt via uw PayPal-account naar behoren geverifieerd, hiervoor moet u een sessie in uw Vimeo-account aangeven, vervolgens het product selecteren dat u wilt kopen en het zal u doorverwijzen naar de betaling methoden waarbij u op de gewenste methode moet klikken, in het geval van PayPal wordt u doorverwezen naar de pagina om de betaling en aankoop te voltooien.

Waar moet ik de kortingsbon op Vimeo schrijven?

Het eerste dat u moet doen, is het product kiezen dat u wilt kopen en het vervolgens annuleren, maar voordat u dit doet, krijgt u een vak te zien waar u uw codenummer moet plaatsen om over te gaan tot de laatste betaling van het product.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
13 april 2024

Promoties en speciale coupons op Vimeo Nederland

Hier zijn enkele van de nieuwste kortingsbonnen en promotie-aanbiedingen voor Vimeo hieronder:

 • 25% coupon voor abonnement op het PREMIUM-abonnement
 • Vimeo coupon met 15% korting op het ProU plan
 • 15% actiecode voor het jaarabonnement.
 • Gratis proefperiode van 30 dagen voor nieuwe gebruikers
 • 15% korting voor Vimeo-leden

Andere vergelijkbare winkels