Corel Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponCOREL.com 10% kortingscode op de hele site25 augustus

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat COREL verkoopt Nederland

COREL is al meer dan 30 jaar op de markt en biedt sinds de oprichting een staat van dienst op het gebied van innovatie die veel vertrouwen biedt dankzij de creatieve en productiviteitsoplossingen die uw avonturen van onbeperkte creativiteit van de verschillende aangeboden platforms bevorderen. laat ideeën stromen en hun uitvoering.

De producten van COREL innoveren en evolueren van dag tot dag om de beste alternatieven en oplossingen te bieden, waardoor we onze klanten altijd tevreden kunnen houden, erin slagen om te integreren om perfect te blijven vorderen, aangezien het de nodige tools biedt voor de groei en de winstgevendheid, en onze klanten in staat stellen om te creëren, te groeien, te ontwerpen, uit te werken en productief te zijn, evenals dagelijks creatief te zijn, door te doen wat ze het leukst vinden.

COREL heeft verschillende producten of softwaremerken, CorelDRAW die de ontwerpoplossing mogelijk maakt, MindManager helpt bij het maken van mentale kaarten, Parallels maakt de uitvoering van Windows mogelijk, WinZip gemaakt om bestanden te comprimeren, Gravit biedt snelle ontwerptools, Painter is realistische tekensoftware, PaintShop Pro biedt fotobewerking, Pinnacle biedt professionele videobewerking, Roxio maakt en bewerkt media voor herinneringen, VideoStudio verfijnt en bewerkt uw video's en WordPerfect biedt de oplossing om projecten af ​​te werken.
COREL en zijn programma's zijn meer dan een hulp aan alle behoeften van onze klanten.

Hoe COREL het softwareprogramma verzendt

In COREL voor de levering van uw aankopen of gedane abonnementen heeft u twee verschillende leveringsmethoden die kunnen variëren afhankelijk van het abonnement dat u hebt geselecteerd voor cd-software-aankopen dit wordt verzonden via UPS en voor online software-aankopen wordt dit op uw account afgeleverd gemaakt op de Corel-pagina, via een link of een activeringscode.

 Welke kortingen biedt COREL Nederland?

Op dit moment biedt COREL alleen 15% korting aan voor zijn jaarabonnement.

Betaalmethoden bij COREL Nederland

Op COREL kunt u verschillende alternatieven vinden om uw abonnementen of geselecteerde plannen te betalen, onder deze opties zijn betalingen via creditcards zoals Visa, MasterCard, Eurocard, Discover en JCB, evenals via creditcards. Delta en Visa Purchasing, naast het digitale PayPal-platform.
  

Hoe lang duurt de levering van producten die bij COREL zijn besteld?

De producten waarop uw klanten op COREL zijn geabonneerd, kunnen op twee verschillende manieren aankomen en dit is te wijten aan de selectie die u hebt gemaakt bij het maken van uw aankoop. 3 werkdagen, voor abonnementen vanaf de pagina, zal uw link of activeringscode binnen enkele seconden op uw account op de Corel-pagina aankomen nadat uw betaling is geverifieerd en geverifieerd.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij COREL Nederland

COREL toont momenteel verschillende kortingsbonnen van 10%, 20% en tot 25%, rekening houdend met het back-to-school-seizoen.

Extra 15% korting met COREL coupon
COREL promocode 10% korting
COREL-promotiecode voor het jaarabonnement: 15% korting
10% kortingscode voor de nieuwste versie van CORELDRAW
10% COREL coupon voor CORELCAD

COREL Nederland Klantenservice

Om contact op te nemen met de klantenservice op COREL, biedt het verschillende opties zodat de klant degene kiest die het beste bij zijn behoeften past, waaronder via een online chat, het verzenden van een e-mail vanaf het tabblad Hulpvraag of, als u dat liever hebt, door te bellen naar 18775826735 , zijn er andere internationale nummers die u kunt vinden op hun ondersteuningspagina.

Voordelen van het gebruik van een COREL coupon in Nederland

Door gebruik te maken van de kortingsbonnen die COREL beschikbaar heeft, kunnen klanten verschillende voordelen verkrijgen, waarvan het belangrijkste is dat ze geld kunnen besparen bij het betalen voor hun producten, wat hen een tweede voordeel geeft, zoals het kunnen verwerven van een ander abonnement .

Hoe kan ik een COREL-softwareprogramma retourneren of annuleren?

Om het abonnement op de producten die zijn gekocht bij COREL te annuleren, moet dit worden gedaan vanaf uw account op het platform dat moet worden verwijderd, en voor de gekochte software moeten klanten contact opnemen met de klantenservice, waar ze de instructies voor het retourneren binnen een periode zullen ontvangen van 30 dagen na ontvangst dienen zij er rekening mee te houden dat zij de handleidingen en andere dienen terug te sturen, deze teruggave dient traceerbaar te zijn door het Corel team.

Exclusieve COREL coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Nieuwe COREL-klanten profiteren van het huidige aanbod: 15% kortingscode en 30 dagen geld-terug-garantie als ze niet tevreden zijn.

COREL Nederland in sociale netwerken

Op sociale netwerken kunt u enkele geweldige aanbiedingen vinden voor de diensten die worden aangeboden door COREL. Dan nodigen wij u uit om zelf promotionele aanbiedingen en kortingsbonnen te ontdekken op de volgende sociale netwerken:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximale korting aangeboden door COREL voor kopers in Nederland

COREL heeft een maximale korting van 15% toegepast op het jaarplan.

COREL Nederland coupon voor nieuwsbrief abonnement

Door zich te abonneren op de nieuwsbrief van COREL, ontvangen klanten updates over de laatste trends, tactieken en thought leadership. Bovendien kunnen alle COREL-services 30 dagen gratis worden getest.

 Programma's vergelijkbaar met COREL

Er zijn talloze winkels op de markt die vergelijkbaar zijn met COREL die een aantal producten aanbieden met vergelijkbare abonnementen en abonnementen waarop hun klanten hun inhoud, hun prijzen of beschikbare kortingen kunnen bekijken en verifiëren. Sommige van deze winkels zijn: Photoshop.com, Sketch.com, Krita.com en Vectornator.com        

 COREL Nederland Coupons voor BLACK FRIDAY

Een van de belangrijkste merken in software zoals COREL heeft een aantal geweldige kortingen beschikbaar voor de Black Friday-uitverkoop, die kan oplopen tot 75% met extra coupons vanaf 5%.

Coupon voor COREL Nederland voor 11.11

Op COREL, tussen de verkoopvakanties in november, kunnen uw klanten de Singles Day-korting vinden die gevierd wordt op de 11e van de maand, en voor deze dag kunnen ze promoties op hun software krijgen, evenals kortingen vanaf 55%.

 COREL Nederland promotiecoupons voor Cyber ​​​​Monday

Een van de belangrijkste feestdagen voor COREL is de Cyber ​​​​Monday-verkoopvakantie en voor deze dag kun je megakortingen vinden die op hun producten worden toegepast, die kunnen oplopen tot 85%.
 

 COREL Nederland Coupons voor Kerstmis

Voor de maand december bereidt COREL enkele dagen voor als verkoopvakanties, die zeer goede aanbiedingen en kortingen bieden, evenals kortingen die kunnen variëren van 60%.

COREL mobiele applicatie voor iPhone en Android

Op dit moment heeft COREL geen mobiele applicatie beschikbaar.

Software waarvan bekend is dat deze te koop is op de COREL-website

De merken die op COREL worden verkocht en waarin u verschillende merken met verschillende inhoud kunt vinden, zijn eigendom van Corel, waaronder CorelDRAW, MindManager, Parallels, WinZip, Gravit, Painter, PaintShop Pro, Pinnacle, Roxio, VideoStudio en WordPerfect.

 

 

Waar moet ik de kortingsbon in COREL schrijven?

In COREL kunt u toegang krijgen om het couponnummer te schrijven dat u wilt toepassen op uw aankoop, via een vak dat zich linksonder op de pagina bevindt waar de betaling moet worden gedaan.

Biedt COREL gratis verzending aan?

COREL-producten die via een link via uw account worden geleverd, zijn gratis verzending.

Kan ik bij COREL betalen met PayPal?

Bij COREL kunnen uw klanten hun abonnement op een veilige en betrouwbare manier betalen via het digitale PayPal-platform.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
19 mei 2024
COREL kortingscodes

Promoties en speciale coupons bij COREL Nederland

Om u op de hoogte te houden van de nieuwste promotiecoupons van COREL, brengen we u hier op deze pagina de nieuwste coupons en aanbiedingen. Hier zijn er een aantal:

Extra 15% korting met COREL coupon
COREL promocode 10% korting
COREL-promotiecode voor het jaarabonnement: 15% korting
10% kortingscode voor de nieuwste versie van CORELDRAW
10% COREL coupon voor CORELCAD

COREL Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels