Movavi Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon50% korting code voor Movavi Video Editor10 april

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Movavi Recensie

De applicatie zorgt voor een snelle conversie van alle aspecten met betrekking tot de video, van bewegingen tot audio en foto's. Movavi kan de originele kwaliteit van de afbeeldingen behouden, zelfs als deze HD of Ultra HD is. Het kan ook meer dan 180 soorten video-, audio- of beeldformaten ondersteunen, waardoor ze kunnen worden geconverteerd, waarmee je dynamiek hebt. Binnen deze applicatie heb je ook hulpmiddelen voor het opnemen van het scherm, dat de ingebouwde mogelijkheid heeft om op te nemen via de microfoon, maar ook de webcam. Een ander voordeel is dat u professionele presentaties, cd's kunt maken en uw oude familieboxen kunt digitaliseren en deze vervolgens kunt verspreiden via een compleet netwerk van Social Media-toepassingen.

Nuttige informatie over Movavi

Movavi heeft aan zijn klanten gedacht bij het maken van de applicatie en heeft er alles aan gedaan om het door een groot publiek te kunnen gebruiken. Daarom worden Windows XP, Vista, 7.8 en 10 ondersteund, samen met zijn updates. Vereist Intel-, AMD- of dual-coreprocessors van minimaal 1,5 GHz. Wat de videokaart betreft, deze moet een beetje efficiënter zijn, omdat we het hebben over videobewerking. U hebt NVIDIA GeForce series 8, Intel HD Graphics 2000, AMD Radeon R600 of nieuwere modellen nodig. Om de applicatie efficiënt te gebruiken, moet u een weergave van minimaal 1280x768 hebben, terwijl de branch 512 MB moet hebben voor Windows XP en Vista en minimaal 2 GB voor de andere versies.

Betaling kan uitsluitend plaatsvinden in het online systeem, door de introductie van een bankpas of creditcard, uitgegeven door Visa, MasterCard, Maestro, American Express of Paypal.

Info over het gebruik van een Movavi couponcode

De Movavi-couponcode moet worden gekopieerd van de plaats van bestemming en kan worden ingevoerd op de website van de online winkel. Deze stap wordt uitgevoerd bij de keuze van de betaalmethode, waarbij u een speciale ruimte hebt voor de coupon. Na de introductie wordt de validatie automatisch uitgevoerd als de code geldig is en krijgt u de definitieve te betalen prijs te zien, met de toegepaste korting.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels