IObit Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponOntvang nu 20% korting op uw IOBIT winkelwagen09 april
CouponIObit coupon voor geselecteerde items: tot 80% korting25 september

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

IObit Recensie

Deze service heeft optimalisatietoepassingen voor computers, pc's, tablets en telefoons, met zowel Windows als iOS. Naast de optimalisatiehulpmiddelen, kunt u programma's krijgen die het apparaat opschonen, bestanden en items verwijderen die onnodig geheugen laden, het apparaat vertragen en het gebruiksproces bemoeilijken. U kunt ook enkele van de beste beveiligingssystemen aanschaffen, zowel voor bescherming tegen verschillende virussen als voor volledige bescherming bij surfen op internet en online betalingen. Het goede nieuws is dat de applicatie gratis kan worden gedownload, zodat u een idee kunt krijgen of het product geschikt is voor u en uw apparaat. De gratis versie legt echter verschillende beperkingen op, daarom wordt het aanbevolen om de volledige pakketten aan te schaffen om te profiteren van de beste oplossingen.

Nuttige informatie over IObit

Iobit vereist geen installatie op een fysiek medium (zoals een CD of een stick), daarom is het niet nodig om bepaalde producten te leveren. Na de betalingsbevestiging zijn de gekochte producten onmiddellijk beschikbaar en worden ze per e-mail of via het klantaccount binnen de applicatie naar u verzonden. Het product kan binnen 60 dagen na de aankoop worden geretourneerd door een teruggaveformulier in te vullen, dat de productcode en de reden voor de retourzending bevat. Betaling voor deze digitale producten vindt uitsluitend online plaats. De geaccepteerde betaalmethoden zijn creditcards of betaalkaarten Visa, MasterCard, American Express en Discover. U kunt ook betalen via PayPal-account en bankoverschrijving.

Info over het gebruik van een IObit couponcode

U vindt op de pagina voor het voltooien van de bestelling, waar u de betaalmethode, de aanvullende downloadverzekering en de optie om een ​​fysiek exemplaar van het product te ontvangen, een speciale sectie voor het invoeren van een Iobit-couponcode kunt selecteren. Na validatie ontvangt u de definitieve prijs van de bestelling.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels