MOBIRISECoupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotieOntvang nu uw gratis mobiele website met MOBIRISE Software06 november

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Mobirise Recensie

Mobirise is een applicatie gespecialiseerd in het maken van websites, die wordt gekenmerkt door eenvoud en gebruiksgemak voor elke persoon, ongeacht de ervaring met het gebruik van een computer. De applicatie is dus specifiek gebouwd voor gebruik door mensen zonder technische kennis, die niet alle elementen kennen die nodig zijn voor webontwikkeling. De applicatie maakt het creëren van websites op een meer creatieve en visuele manier mogelijk. De minimalistische interface is geschikt voor het maken van websites voor elk type bedrijf en biedt mobielvriendelijke oplossingen voor de meeste apparaten. Als u ervoor kiest om het programma te gebruiken voor commerciële en non-profitdoeleinden, kunt u het bovendien gratis downloaden. Natuurlijk heeft de gratis versie verschillende soorten beperkingen, dus als u de meest efficiënte projecten wilt maken, moet u de premium-versie kiezen.

Nuttige informatie over Mobirise

U hebt de mogelijkheid om te kiezen om het product ook in een fysieke versie, op een CD-formaat te kopen, maar de meeste klanten kiezen alleen de digitale versie, omdat het niet nodig is om gedurende een bepaalde periode op transport te wachten, omdat het direct na bestelling beschikbaar is bevestiging. Betaling vindt alleen plaats door betaling via een bankpas of creditcard, uitgegeven door Visa, MasterCard, American Express of Discover, evenals via de PayPal-rekening of via bankoverschrijving, op de applicatierekening. U kunt het geld binnen 30 dagen na aankoop terugkrijgen door contact op te nemen met de klantenservice en de reden voor de retourzending te gebruiken. Later, als de aanvraag is goedgekeurd, wordt er contact met u opgenomen om de methode voor het ontvangen van het geld te selecteren.

Info over het gebruik van een Mobirise couponcode

Om een ​​Mobirise-couponcode te valideren, hoeft u alleen de code te kopiëren en in het speciale gedeelte van de site in te voeren, waar de korting automatisch wordt toegepast.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
06 december 2021

Andere vergelijkbare winkels