G2DEAL Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon4% G2Deal.com promo code is voor alle items!07 november
CouponOntvang nu een korting van 18% voor alle WINDOWS Software10 oktober

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

G2Deal Recensie

De sterren van deze online winkel zijn de online games, beschikbaar voor meerdere platforms, zoals laptop, pc, xbox, Play Station, evenals op digitale platforms, zoals Steam, Origin, Uplay of Battlenet. De laatste is toegankelijk via een eenvoudig online activeringssysteem, rechtstreeks vanuit de bevestigingsmail voor de aankoop van het spel. De gamegenres behoren tot de meest uiteenlopende, van sport, actie, schietspel, FPS, racen, simulators en strategische games. Vanwege het feit dat dit digitale producten zijn die geen fysieke kopie vereisen, zijn ze onmiddellijk beschikbaar, onmiddellijk na de betalingsbevestiging. In bepaalde gevallen en voor bepaalde producten kunt u profiteren van een proefperiode om te beslissen of het product aan uw behoeften en platform voldoet.

Nuttige informatie over G2Deal

Geen transport nodig, niet alleen is het inkoopproces veel sneller, maar de kosten worden ook verlaagd, dus u hoeft alleen maar voor het product te betalen. Als u hier niet tevreden over bent, heeft u een periode van 14 werkdagen, beginnend vanaf het moment dat u zijn bezit betreedt, om een ​​retourformulier in te vullen en uw investering terug te krijgen. De e-mail die de activeringssleutel van het product aanbiedt, arriveert binnen maximaal 5 minuten, waarna je het spel op elk van de gekozen platforms kunt gebruiken. G2Deal accepteert dat de enige betaalmethode de online methode is, via een creditcard of bankpas uitgegeven door Visa of MasterCard, evenals PayPal.

Info over het gebruik van een G2Deal couponcode

Om een ​​G2Deal-couponcode te registreren en te valideren, hoeft u alleen de code bestaande uit letters en / of cijfers te kopiëren en deze toe te voegen aan een speciaal ontworpen vak dat u aan het einde van het aankoopproces kunt vinden, voordat u de gewenste betalingswijze.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels