Bittrex Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Promotie60% coupon voor Bittrex.com verkoop05 oktober
PromotieBittrex.com USD15 promo code nieuwe klant20 oktober

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat is BITTREX?

BITTREX, met hoofdkantoor in Seattle, Verenigde Staten van Amerika, werd in 2014 opgericht door drie cyberbeveiligingsingenieurs, Bill Shihara, Richie Lai en Rami Kawach, en is een van 's werelds toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen die toegang geeft tot meer dan 440 cryptocurrencies die u kunt kopen , verkopen en ruilen. BITTREX wordt beschouwd als een van de veiligste handelsplatforms ter wereld en verwelkomt u met geavanceerde technologie en institutionele ervaring voor zowel professionals als beginners in de cryptocurrency-industrie. Met BITTREX krijgt u niet alleen toegang tot een beveiligd platform, maar heeft u ook toegang tot een op maat gemaakte handelsengine, snelle stortingen en opnames, stimulerende innovatie en de belofte van het bedrijf om diensten te leveren die voldoen aan alle huidige Amerikaanse, EU- en Liechtensteinse voorschriften.

Hoe kun je een account openen op BITTREX?

Voordat u uw eigen account op BITTREX opent, moet u weten dat u geduld moet hebben en al onze richtlijnen moet volgen, omdat u een verificatieproces moet doorlopen dat meerdere beveiligingsmaatregelen omvat. Dit wordt gedaan voor uw eigen veiligheid en beveiliging, om ongeoorloofde toegang te voorkomen. De eerste is de eerste. Ga naar de officiële website en klik op de knop Registreren die u in de rechterbovenhoek van de hoofdpagina vindt. Selecteer de juiste knop Accounttype. We denken dat het de Personal zou zijn. Voor Corporate zijn er nog een paar dingen die u moet volgen. Voer een geldig e-mailadres in dat ook uw BITTREX-gebruikersnaam is, samen met een sterk wachtwoord. Ga je gang en klik op de knop Account maken. Controleer nu uw e-mailinbox om het verificatieproces te doorlopen. U ontvangt een link van BITTREX. Klik erop om uw e-mailadres te verifiëren. Zodra dit is gebeurd, moet u de Servicevoorwaarden doornemen. Accepteer alle voorwaarden en beleidsregels en klik op de knop Voorwaarden accepteren. Dien uw basisprofielinformatie in door alle velden in te vullen die verschijnen met een toetsenbord met Latijnse tekens. Houd er rekening mee dat u uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs moet uploaden. Klik op Doorgaan om uw registratieproces te voltooien.

Hoe kunt u uw BITTREX-account opwaarderen?

Als u uw BITTREX-account wilt opwaarderen, moet u inloggen op uw eigen account. Nu moet u naar Holdings gaan en vervolgens naar Saldi waar u de lijst met alle beschikbare valuta's ziet. Zoek naar uw favoriete munt of token en wanneer u deze vindt, klikt u op de knop Storten net onder de kolom Acties. De stortingspagina verschijnt nu met een lijst met instructies voor uw gewenste munt/token. Houd er rekening mee dat als u de munt of token nog niet eerder op uw BITTREX-account heeft gestort, u een nieuw portemonnee-adres moet genereren voor die specifieke munt of token. Volg alle stortingsinstructies voor uw munt of token, kopieer het portefeuilleadres ervoor en plak het in het vereiste veld. Wanneer uw storting is begonnen, moet u naar het tabblad Stortingen gaan om de status van uw transactie te controleren. Ga naar de kolom Bevestigingen net onder In afwachting van stortingen om te zien of uw storting volledig is bevestigd op de blockchain voordat deze wordt bijgeschreven op uw BITTREX-account. Zodra uw storting is voltooid, ziet u deze in het tabblad Stortingsgeschiedenis.

Hoe kan geld worden opgenomen van een BITTREX-account?

De stappen die u moet nemen om geld van uw BITTREX-account op te nemen, zijn vergelijkbaar met de stappen die u gebruikte om geld aan uw account toe te voegen. Ga naar de officiële website en klik op het Holdings-pictogram dat u rechtsboven op de hoofdpagina kunt vinden. Zoek de portemonnee die u wilt gebruiken om geld op te nemen en klik op de knop Opnemen net onder het tabblad Aandelen. Het opnamescherm verschijnt. Nu moet u het portefeuilleadres van de ontvanger en het bedrag dat u wilt opnemen invoeren. Houd er rekening mee dat voor sommige valuta's een bericht of betalings-ID, label of notitie nodig is. Als dit bij u het geval is, moet u het verstrekken voor het opnameproces, want als u het niet bijvoegt, loopt u het risico het geld te verliezen. Als alles goed is, kun je nu op de knop Intrekken klikken. Voer uw 2FA-authenticatie of uw 6-cijferige code in en druk op de bevestigingsknop. U zou uw transactie moeten vinden in het gedeelte Uitbetalingsgeschiedenis.

 Hoe lang duurt het om een ​​account op BITTREX te openen?

Het openen van een eigen account op BITTREX duurt niet al te lang. U heeft maximaal 10 minuten nodig om u op het platform te registreren en dit alleen omdat u een verificatieproces moet doorlopen.

OF

promotionele aanbiedingen beschikbaar op BITTREX

Hoewel BITTREX geen klassieke sectie Aanbiedingen heeft, betekent dit niet noodzakelijk dat u geen toegang hebt tot promotionele aanbiedingen die u kunnen helpen bij uw kleine cryptocurrency-bedrijf. Er zijn bepaalde cryptocurrencies die u ongelooflijke beloningen kunnen opleveren. Als u bijvoorbeeld Cardano inzet op BITTREX Global, krijgt u toegang tot verschillende aanbiedingen. En het enige wat u hoeft te doen is naar het tabblad Verdien beloningen in uw eigen account te gaan. Word nu lid van het BITTREX Credits-programma en verdien genoeg credits met de commissies die u op uw transacties betaalt om flink te besparen op uw transactiekosten. Wil je minimaal 10% commissie ontvangen? Word nu lid van het verwijzingsprogramma en voor elke doorverwezen vriend die een transactie voltooit, verdient u veel.

BITTREX-klantenservice

Als u niet helemaal tevreden bent met de antwoorden die u op de ondersteuningspagina kunt vinden, neem dan contact op met het klantenserviceteam door uw vraag in te dienen via het online contactformulier of door contact op te nemen met een agent op het officiële Bittrex Telegram-kanaal. U kunt ook contact opnemen met een agent via de livechat-optie.

 De voordelen van het gebruik van BITTREX

Als u BITTREX gebruikt, krijgt u een eersteklas beveiligingssysteem. Het platform is vanaf de grond opgebouwd met meerdere beschermingslagen met behulp van de meest efficiënte en betrouwbare high-end technologieën om uw account en geld veilig te houden. Andere opmerkelijke voordelen zijn lage kosten, geavanceerde handelsfuncties zoals live orderboeken, geavanceerde grafiektools, limiet- en stoporders, evenals toegang tot educatieve inhoud. Ook heb je met BITTREX toegang tot een grote selectie cryptocurrencies en een gebruiksvriendelijk platform.

Hoe kunt u uw BITTREX-account sluiten?

Als u uw BITTREX-account wilt sluiten, moet u contact opnemen met het klantenserviceteam door uw verzoek in te dienen via het online contactformulier. U moet uw e-mailadres invoeren en een korte beschrijving van de reden waarom u BITTREX wilt verlaten. Uw account wordt binnen 45 uur gesloten om te voorkomen dat een account per ongeluk wordt gesloten. Zodra uw account is gesloten, kunt u het niet opnieuw openen.

 BITTREX couponcode

Wil je minimaal 10% korting op BITTREX? Wil je minimaal $15 ontvangen als je je aanmeldt op het platform? Op onze pagina vindt u de nieuwste couponcodes voor BITTREX die u geweldige voordelen kunnen opleveren. Wanneer u degene vindt die aan uw behoeften voldoet, klikt u gewoon op de knop Aanbieding bekijken om de stappen te zien die u moet volgen om uw korting te krijgen.

BITTREX op sociale netwerken

Wil je communiceren met gepassioneerde cryptoliefhebbers zoals jij? Wil jij als eerste weten in welke cryptovaluta je het beste kunt investeren? Wil je toegang hebben tot de laatste aanbiedingen en nieuws uit de wereld van cryptocurrencies? Word lid van de geweldige BITTREX sociale media-community en volg hun reis op Facebook, Instagram, Twitter, Reddit, LinkedIn, Telegram of YouTube om toegang te krijgen tot handige video-tutorials en interviews om tips en trucs voor uw bedrijf van cryptocurrencies te ontdekken. We raden je ook aan om de officiële blog te lezen waar je toegang hebt tot nuttige en interessante informatie. Hier vind je veel artikelen zoals The End of Ethereum, BTC vs ETH - Computational Logic, Transparency vs Privacy on the Blockchain of Bittrex blijft bouwen aan de toekomst.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 De grootste korting aangeboden door de BITTREX verwijzingscouponcode

De grootste korting die de verwijzingscouponcode van BITTREX biedt, is de commissie van 10% die u verdient elke keer dat een van uw doorverwezen vrienden een transactie op het platform voltooit.

 BITTREX coupon voor nieuwe klanten

De juiste coupon van BITTREX levert u $15 op als aanmeldbonus wanneer u voor de eerste keer uw eigen account aanmaakt.

 Diensten vergelijkbaar met BITTREX

Wilt u andere cryptocurrencies verhandelen die niet beschikbaar zijn op BITTREX? Of misschien wil je gewoon iets nieuws proberen? Ben je geïnteresseerd in cryptocurrency-uitwisselingen die veel beloningsprogramma's bieden voor hun meest loyale klanten? Tijd om andere diensten te proberen die vergelijkbaar zijn met BITTREX. Kijk eens op BitYard.com, paxful.com, KuCoin.com, ProBit.com, Bitpanda.com of Crypto.com.

BITTREX Black Friday-deals

Wat is het eerste dat in je opkomt als je Black Friday hoort? De speciale aanbiedingen natuurlijk. En BITTREX is een van de bedrijven die haar klanten lokt met promotionele aanbiedingen tijdens dit speciale verkoopevenement. Gewoonlijk biedt BITTREX u tijdens Black Friday een procentuele korting op de vergoeding, evenals verschillende kortingen wanneer u handelt met specifieke cryptocurrencies.

BITTREX 11.11 Aanbiedingen

Ga terug aan de slag en bewaar de datum. Op 11 november, ook wel bekend als Double 11 of de Singles' Day-uitverkoop, vieren bedrijven over de hele wereld de dag met de grootste verkopen in stijl. Ga terug naar BITTREX en kijk of het bedrijf iets voorbereidt voor zijn trouwste klanten.

 BITTREX Cyber ​​​​Monday-deals

Cyber ​​Monday is een ander groot verkoopevenement waar iedereen het hele jaar reikhalzend naar uitkijkt. Bij BITTREX kun je tijdens het Cyber ​​Monday event minimaal 10% korting krijgen op veel diensten.

 BITTREX Kerstdeals

Verlicht geluk en verras je dierbaren met een uniek en origineel kerstcadeau. Of waarom zou je jezelf niet trakteren op een cool kerstcadeau? Ga in december naar BITTREX voor exclusieve cryptocurrency-vakantiedeals. Je kunt een cadeaubon krijgen van je favoriete crypto-uitwisseling voor een spotprijs of je kunt enorme kortingen ontgrendelen op specifieke cryptocurrencies.

 BITTREX mobiele app

Blijf verbonden. Download nu de officiële BITTREX mobiele app, beschikbaar voor uw iOS- en Android-apparaten, om onderweg te handelen en uw veiligheid en flexibiliteit naar een hoger niveau te tillen. U kunt uw favoriete crypto altijd en overal rechtstreeks vanaf uw smartphone kopen, verkopen of verhandelen. Je hebt toegang tot alle functionaliteiten en features van de desktopversie, maar deze keer zijn ze perfect ontworpen voor mobiele gebruikers.

De meest populaire cryptocurrencies die worden verhandeld op BITTREX

Enkele van de meest populaire cryptocurrencies die op BITTREX worden verhandeld, zijn als volgt:: Bitcoin, Ethereum, Cardano, Chainlink, Dogecoin, Polkadot, Polygon, Tether, Litecoin en meer.

 

 

Waar kunt u uw Bittrex-verwijzingscode schrijven?

Wanneer u zich voor het eerst aanmeldt voor Bittrex, vindt u een tekst Voer een verwijzingscode in (optioneel) onder het vak waar u uw wachtwoord moet invoeren. Als u op de tekst klikt, verschijnt er een vak waarin u de referentiecode handmatig kunt invoeren met het toetsenbord of u kunt deze plakken als u de kopieer- en plakfunctie hebt gekozen.

Kan ik geld overmaken naar Bittrex vanaf een Mastercard/Visa-kaart?

Ja, u kunt geld overboeken van uw Mastercard- of Visa-kaart naar uw Bittrex-account. Log in op uw eigen Bittrex-account en selecteer het tabblad Holdings in het hoofdmenu. Selecteer vervolgens Storten met bankpas of creditcard in de kolom. Voer het bedrag in dat u naar uw account wilt overboeken, evenals de vereiste kaartgegevens. U moet persoonlijke gegevens invoeren zoals volledige wettelijke naam, rekeningnummer, adres, enz. Vink het vakje aan waarin staat dat u akkoord gaat met alle algemene voorwaarden en het privacybeleid. Ga vervolgens verder met alle stappen om uw transactie af te ronden. Houd er rekening mee dat u mogelijk de verificatie van de 3DSecure-portal van uw bank moet doorlopen. Zodra uw overschrijving is goedgekeurd, vindt u de status van uw bestelling in het gedeelte Stortingen.

Kan ik geld overmaken naar Bittrex vanuit PayPal?

Momenteel kunt u geen geld overboeken van uw PayPal-rekening naar uw Bittrex-rekening.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
16 juni 2024
Bittrex.com kortingscodes

Tips om geld te besparen op BITTREX-commissies

Als u geld wilt besparen op BITTREX-kosten, moet u meer cryptocurrencies verhandelen. Hoe meer u handelt, hoe minder uw commissies zullen zijn. Met het Bittrex Credits Reward Program kunt u ook commissievrije transacties verdienen, wat u bij veel transacties zal helpen. En vergeet niet dat Bittrex Global geen kosten heeft voor stortingen.

Bittrex.com Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels