Crown Plaza Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotiePromotie voor CrownePlaza.com: 1% cash back sitewide order21 september
PromotieTot 25% korting voor CrownePlaza.com29 september
PromotieCrownePlaza.com promotie: tot 50% korting geselecteerde locaties30 september

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Wat CROWNEPLAZA Nederland verkoopt

CROWNEPLAZA is een luxe hotelketen die deel uitmaakt van de Intercontinental Hotels Group en waarvan de primaire functie is om haar gasten gastvrijheid en accommodatie in haar kamers te bieden, waarbij wordt geprobeerd ongelooflijke intieme en familiale ervaringen te bieden via haar personeel. ongelooflijke vakantie of een zakenreis.

CROWNEPLAZA heeft niet alleen de mogelijkheid om zijn accommodatiediensten aan te bieden, het heeft ook vergaderzalen beschikbaar om te genieten van een avond bij die speciale gelegenheden, waar u van de organisatie voor het evenement kunt ontvangen, of het nu een zakelijke bijeenkomst of een feest is, haar klanten kunnen ook genieten van fitnessruimtes, bars, restaurants en de ongelooflijke faciliteiten om uit te rusten.

CROWNEPLAZA heeft ongeveer 400 hotels over de hele wereld die zich in de belangrijkste toeristische bestemmingen van elke stad bevinden, en het is verantwoordelijk voor het verstrekken van accommodatieservice en evenementenruimtes, evenals de restaurants, de bar of het zwembad.

 Hoe maak ik een reservering bij CROWNEPLAZA?

In CROWNEPLAZA worden de reserveringen voor uw verblijf elektronisch afgeleverd, dat wil zeggen dat ze rechtstreeks via een e-mail naar uw post kunnen worden verzonden.

 Welke kortingen biedt CROWNEPLAZA Nederland?

Op dit moment heeft CROWNEPLAZA geen kortingen beschikbaar, maar voor haar leden zijn er enkele aanbiedingen of promoties.

Betaalmethoden in CROWNEPLAZA Nederland

Om de betaling van uw reserveringen op CROWNEPLAZA uit te voeren, is het beschikbaar zodat uw klanten hun accommodatie kunnen reserveren door middel van betalingen met creditcards zoals Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club.

Hoe lang duurt het voordat de reservering op CROWNEPLAZA arriveert?

Op CROWNEPLAZA wordt het ticket, zodra uw betaling is bevestigd, elektronisch verzonden, wat maximaal 30 minuten kan duren.

Coupons momenteel verkrijgbaar bij CROWNEPLAZA Nederland

Tot 5.000 IHG-punten voor elke CROWNEPLAZA-boeking
Kies gelokaliseerde tours en verdien tot 1.000 bonus IHG-punten
Tot 25% korting op het CROWNEPLAZA-netwerk met een promotiecode
Gratis wifi bij elke hotelreservering van CROWNEPLAZA
Tot 20% extra korting op uw vakantie als u een hotel kiest CROWNEPLAZA

CROWNEPLAZA Nederland Klantenservice

Om te kunnen communiceren met de klantenservice van CROWNEPLAZA, komt een van de voorgestelde alternatieven overeen met een telefoontje naar het nummer 800914288 of, indien u dat verkiest, via een beschikbare online chat.

Voordelen van het gebruik van een CROWNEPLAZA coupon in Nederland

Er zijn verschillende voordelen waar CROWNEPLAZA-klanten van kunnen genieten bij het toepassen van hun kortingsbonnen, met als belangrijkste het geld dat ze besparen op hun betalingen, waardoor ze nog een dag kunnen toevoegen of het kunnen gebruiken voor het plezier van hun reis voor een wandeling, of parken.

 Kan ik mijn CROWNEPLAZA-reservering annuleren of wijzigen?

Het eerste dat klanten van CROWNEPLAZA moeten doen om hun verblijf te annuleren, is contact op te nemen met de klantenservice. Het is noodzakelijk om te vermelden dat er enkele etablissementen zijn die kosten in rekening kunnen brengen voor annuleringen die niet van tevoren zijn gemaakt.

Exclusieve coupon voor nieuwe kopers in Nederland

Nieuwe CROWNEPLAZA-klanten krijgen 5.000 beloningspunten wanneer ze zich aanmelden voor het IHG.COM-netwerk en lid worden.

CROWNEPLAZA Nederland in sociale netwerken

In de volgende sociale netwerken vindt u de laatste aanbiedingen en kortingscodes van CROWNEPLAZA:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Maximale korting aangeboden door CROWNEPLAZA voor kopers in Nederland

De maximale korting die u nu kunt krijgen in een CROWNEPLAZA hotel is 20% op de aanvankelijk aangegeven prijs.

 Coupon van CROWNEPLAZA Nederland voor nieuwsbriefabonnement

Voor abonnees biedt CROWNEPLAZA zijn klanten informatiebulletins over zijn promoties en/of speciale aanbiedingen, evenals zijn nieuwe openingen of tips voor een aangenaam verblijf. Bovendien kunt u door lid te worden van de IHG-club nog eens 5.000 bonuspunten verdienen.

Online reserveringsportals vergelijkbaar met CROWNEPLAZA

Klanten kunnen een verscheidenheid aan winkels bezoeken die vergelijkbaar zijn met CROWNEPLAZA, aangezien ze vergelijkbare diensten aanbieden waarmee ze hun bestemmingen of hun beschikbare aanbiedingen kunnen bezoeken en bekijken. Sommige van deze winkels zijn HolidayinnExpress.com, Hotelindigo.com, intercontinentaal. com

CROWNEPLAZA Coupons Nederland voor BLACK FRIDAY

Gedurende de maand november biedt CROWNEPLAZA ongelooflijke kortingen voor Black Friday beschikbaar, die kunnen oplopen tot 65% beschikbaar, waardoor u met de tijd een aantal reserveringen kunt maken.

 Coupon voor CROWNEPLAZA Nederland voor 11.11

Op CROWNEPLAZA op de dag van de singles worden zeer goede promoties geleverd, evenals geweldige kortingen tot wel 45% om uw reserveringen te kunnen maken.

CROWNEPLAZA Nederland promotiecoupons voor Cyber ​​​​Monday

Voor CROWNEPLAZA komt een van de belangrijkste verkoopdagen overeen met de Cyber ​​​​Monday-korting en het is dat voor deze dag verschillende beschikbare kortingen worden geleverd, waaronder tot 72%, wat haar klanten tevreden stelt om reserveringen te kunnen maken op tijd.

CROWNEPLAZA Coupons Nederland voor Kerstmis

In de maand december biedt CROWNEPLAZA buitengewone aanbiedingen en kortingen waarmee haar klanten hun verblijf en/of accommodatie kunnen reserveren, kortingen die kunnen oplopen tot 40%.

CROWNEPLAZA mobiele applicatie voor iPhone en Android

CROWNEPLAZA heeft een mobiele applicatie beschikbaar voor iPhone en Android waarmee haar klanten op elk moment en waar ze ook zijn kunnen reserveren.

Wat zijn de populaire bestemmingen waar CROWNEPLAZA hotels zijn gevestigd?

CROWNEPLAZA Vilamoura - Algarve (Portugal), CROWNEPLAZA Istanbul - Oude stad (Turkije), CROWNEPLAZA Kathmandu-Soaltee (Nepal), ANA CROWNEPLAZA Kanazawa (Japan), CROWNEPLAZA Amsterdam - Zuid (Nederland) , CROWNEPLAZA Lima (Peru) en CROWNEPLAZA Manama (Bahrein) zijn de 10 populairste hotels ter wereld met internationale faam.

 

 

Biedt CROWNEPLAZA gratis reserveringen aan?

In CROWNEPLAZA worden de tickets van de gemaakte reserveringen naar uw e-mail gestuurd, zodat ze gratis worden verzonden.

Kan ik in CROWNEPLAZA met PayPal betalen?

Het is niet mogelijk om via PayPal te betalen voor uw diensten in CROWNEPLAZA.

Waar moet ik de kortingsbon schrijven in CROWNEPLAZA?

In CROWNEPLAZA is geen vakje voorzien om de kortingsbon te kunnen schrijven.

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
16 juni 2024
CrownePlaza.com kortingscodes

Promoties en speciale coupons in CROWNEPLAZA Nederland

Elke dag heeft CROWNEPLAZA aanbiedingen en kortingscodes voor haar klanten. In de volgende regels presenteren we de meest recente.

Tot 5.000 IHG-punten voor elke CROWNEPLAZA-boeking
Kies gelokaliseerde tours en verdien tot 1.000 extra IHG-punten
Tot 25% korting op het CROWNEPLAZA-netwerk met een promotiecode
Gratis wifi bij elke hotelreservering van CROWNEPLAZA
Tot 2o% extra korting op uw vakantie als u kiest voor een hotel CROWNEPLAZA

CrownePlaza.com Kortingscode

Andere vergelijkbare winkels