TBDress Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponCoupon met 19% korting op alle bestellingen, alleen geldig deze week09 mei

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Dresslily Beoordeling

De producten die door deze online winkel op de markt worden gebracht, zijn succesvol onder de duizenden klanten die hiermee in contact zijn gekomen. Een aspect dat de webshop onderscheidt van andere bedrijven in deze sector is de productcategorie Plus-formaat, waarbinnen iedereen de juiste maat voor hetzelfde soort producten kan vinden. De meeste mensen die interactie hebben met deze winkel waarderen het feit dat er veel aanbiedingen zijn, zowel voor nieuwe als oude klanten, in de vorm van loyaliteitsprogramma's, vol met exclusieve aanbiedingen.

Nuttige informatie over Dresslily

De winkel heeft in totaal 4 leveringsmethoden, hetzij via professionele koerierssystemen of via het postsysteem. Afhankelijk van de gekozen leveringsmethode, kan de kortste tijd voor het ontvangen van de producten 3 dagen zijn en de langste niet langer dan 25 dagen. De leveringsbelasting verschilt ook afhankelijk van de leveringsmethode, maar deze ligt rond de bedragen van $ 2,99 - $ 5,99. Bestellingen met een totale waarde van $ 45 profiteren bovendien van gratis verzending, ongeacht het land van bestemming en de gekozen leveringsmethode. De producten kunnen binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling worden geretourneerd volgens het retourbeleid.
Betaling kan niet worden gedaan in een terugbetalingssysteem, alleen online, met een creditcard of bankpas, van Visa, MasterCard, Discover, American Express, cadeaubonnen of Dresslily-portemonnee.

Info over het gebruik van een Dresslily kortingsboncode

Elke Dresslily-kortingsboncode kan slechts één keer worden ingevoerd en is geldig voor een enkele winkelsessie. Het enige wat u hoeft te doen is deze code uit letters en / of cijfers te kopiëren en toe te voegen aan het speciale kortingsgedeelte van het aankoopproces. Na validatie wordt u op de hoogte gebracht van de definitieve prijs, samen met de toegepaste korting.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels