AliExpress Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
CouponBespaar nu €10 op Aliexpress bestellingen van meer dan €100 met deze coupon24 juni 2020
CouponAliexpress coupon: €7 de korting geldt voor bestellingen van meer dan €5024 juni 2020
CouponVoor een beperkte tijd! Bespaar $7 op bestellingen van meer dan $50 met deze promo code26 mei 2020
CouponBespaar nu 4 € op bestelling van meer dan $5 met deze bon, geldig voor Nieuwe Gebruikers25 mei 2020

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Aliexpress.com beoordeling

Deze winkel biedt alles wat je nodig hebt, zowel in het dagelijks leven als voor speciale gelegenheden. De winkel heeft producten die geschikt zijn voor zowel dames als heren en kinderen van alle leeftijden. Het goede nieuws is dat u kunt profiteren van een couponcode om de juiste prijzen voor uw budget te krijgen, die u kunt gebruiken in combinatie met de tientallen aanbiedingen en promoties op de site. De winkel heeft een goede samenwerking met serieuze verkopers, die zowel goedkope producten biedt als producten die de namen van de grootste ontwerpers dragen, zoals Alexander McQueen, Burberry, Nike en vele anderen.

Nuttige informatie over AliExpress

AliExpress Store is van mening dat zowel alledaagse producten als serieuze langetermijninvesteringen, zoals meubels, niet uw volledige budget zouden moeten verbruiken. Om deze reden biedt het promoties en kortingsbonnen voor korting, gratis verzending, efficiënt rendement voor snelheid en verschillende producten waar veel klanten blij van zijn geworden.

Als u op zoek bent naar kleding voor de nieuwste trends, huis- en tuinmeubelen, gereedschap en meer, AliExpress is uw virtuele winkelcentrum, vol met goedkope en kwaliteitsproducten!

Betaling kan uitsluitend online geschieden, via veilige methoden, met bankpas of creditcard uitgegeven door Visa, MasterCard, Maestro, American Express, ticket, Qiwi Wallet of PayPal.

De producten kunnen worden geretourneerd door rechtstreeks contact op te nemen met de verkoper. Als u niet tot een dergelijke overeenkomst komt, kunt u een geschil openen, dat door het team van de winkel zal worden geanalyseerd voor een oplossing. Geretourneerde producten hoeven niet te zijn uitgepakt of gedragen om geldig te zijn. Verpakken en verzenden is uw verantwoordelijkheid en niet die van de verkoper.

Info over het gebruik van een AliExpress kortingscode

Een geldige couponcode wordt toegevoegd aan een speciaal gedeelte van uw klantaccount. Hier kunt u verschillende kortingsbonnen verzamelen voor extra kortingen. Je moet oppassen dat ze niet verlopen! Wanneer u voor de producten betaalt, wordt u gevraagd of u een van de beschikbare coupons in uw account wilt gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen, is de coupon of coupons selecteren en de betaling voltooien.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van de online winkel door een contactformulier in te vullen. U vindt dit op de site. Ook kunt u binnen de site een online chat vinden die 24/7 beschikbaar is.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
08 juli 2020

Andere vergelijkbare winkels