SHEINCoupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon20% korting voor bestellingen van meer dan $49 met deze SHEIN promo code09 januari
Coupon15% extra korting voor SHEIN internationale versie van de winkel30 januari

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

SHEIN Recensie

Hoewel deze site op het eerste gezicht lijkt op elke andere online winkel, kan deze gemakkelijk worden onderscheiden door de plus-groottecategorie te introduceren, die alle soorten klanten helpt bij het vinden van producten van topkwaliteit tegen betaalbare prijzen voor elk budget. Afgezien van het brede scala aan producten, zijn kopers bovendien verrast en tegelijkertijd aangetrokken door een iets andere categorie voor een modewebsite. Dit is Home & Deco, waar u decoratieve objecten, kantoor- en kantoorartikelen, evenals badkamer- en verzorgingsaccessoires kunt vinden. Navigeren binnen de site is heel eenvoudig en je hebt zelfs verschillende filters om je te helpen de stijl te vinden die je zoekt.

Nuttige informatie over SHEIN

De levering gebeurt internationaal, met een wachttijd tussen 3-10 werkdagen vanaf de bevestiging van de verzending. De levering vereist de betaling van een extra transportbelasting, die verschilt afhankelijk van het land van verblijf. Als het totaal van uw bestelling echter de drempel van $ 30 bereikt, ontvangt u gratis verzending. Als de ontvangen producten u niet bedanken of niet overeenkomen, heeft u een periode van 30 dagen om ze te ontvangen om ze naar de winkel te retourneren. Alle beschikbare modaliteiten zijn online beschikbaar voordat u de producten ontvangt. Deze omvatten de meeste bankpassen of creditcards, zoals Visa, MsaterCard, Maestro, American Express, Discover, maar ook PayPal-accounts en -kaarten.

Info over het gebruik van een couponcode van SHEIN

Een kortingscode is een promotiecode die slechts één keer kan worden gebruikt en die aan het einde van het aankoopproces kan worden gekopieerd en in een speciaal vak kan worden ingevoerd. Na de introductie en validatie ontvangt u de definitieve prijs, met de door u toegevoegde korting, als deze geldig was.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
14 juni 2021

Andere vergelijkbare winkels