Pandahall Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon$12 PANDAHALL promo code voor bestellingen van meer dan $14902 januari
CouponVandaag is de kortingsbon voor PANDAHALL: bespaar 5% op uw bestelling10 april

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Pandahall Recensie

Het creëren van sieraden is voor veel mensen een belangrijke bron van inkomsten, het creëren van een echt bedrijf uit passie. Voor anderen is het een hobby waar ze kunnen ontspannen en de kledingkast kunnen verrijken met de juiste accessoires. Daarom is de online winkel van Pandahall door de gemakkelijke en handige winkelervaring, maar ook door het brede scala aan producten en snelle leveringsmethoden, de belangrijkste bron voor de aankoop van de grondstof voor sieraden. Veel tevreden kopers waardeerden de aandacht en zorg voor de producten waarmee het winkelteam elke bestelling afhandelt, waarbij de producten zorgvuldig worden verpakt in verschillende beschermende lagen en dozen, om te voorkomen dat ze breken in het internationale transport. Hetzelfde team van de afdeling klantrelaties zal snel en effectief reageren op vragen en helpen bij het oplossen van problemen in het 24-7 werkende systeem.

Nuttige informatie over Pandahall

De winkel biedt 3 aflevermethoden voor haar producten, hetzij per snelle koerier of door de plaatselijke postdienst. Levering door EMS gebeurt binnen 10-12 werkdagen, luchtpost 20-30 dagen en per post binnen 15-20 dagen. De transportkosten worden berekend op basis van het gewicht van het pakket, de gekozen leveringsmethode en het land van bestemming. De producten kunnen worden geretourneerd volgens het retourbeleid binnen 30 dagen na ontvangst, voor de producten die bij u zijn aangekomen beschadigd of met zichtbare problemen. De winkel draagt ​​alle kosten met betrekking tot het retourneren.

Pandahall is een internationale retailer, met marketing die uitsluitend online wordt uitgevoerd. Om deze reden wordt de betaling gedaan met een creditcard of bankpas, uitgegeven door Visa, MasterCard, Maestro, PayPal, JCB, American Express of via overschrijving, als u geen kaart hebt.

Info over het gebruik van een PANDAHALL couponcode

De winkel heeft een goed georganiseerd systeem waarmee u een Pandahall kortingscode rechtstreeks aan uw klantaccount kunt toevoegen. Later, wanneer u de bestelling plaatst, kunt u de juiste coupon voor elke bestelling uit uw account selecteren.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels