Geekbuying Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
Coupon$10 korting code voor bestellingen van meer dan $20001 januari
Coupon2% korting coupon voor alle nieuwe klanten06 februari
Promotie4% GEEKBUYING Coupon als uw aanmelden voor de Nieuwsbrief04 juni

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

Geekbuying Recensie

Geekbuying is de winkel waar u alle elektronische producten kunt kopen, van mobiele telefoons, decoders, tablets, computers, laptops en accessoires daarvoor, speelgoed en hobbyproducten, consumentenelektronica, internet- en netwerkproducten, systemen en zelfs auto-motorfietsaccessoires.

Een ander voordeel dat je hebt is dat je hier ook alle kleding en schoeisel kunt vinden die je nodig hebt, zowel voor speciale gelegenheden als voor het dagelijks leven. Ook vindt u hier sportartikelen, tassen, accessoires, sieraden, evenals een hele afdeling gewijd aan producten en decoraties voor het huis en de tuin. Wat betreft de interactie met de site, dit wordt gemakkelijk en efficiënt gemaakt en het klantrelatie-team zal beschikbaar zijn in een non-stop systeem om de oplossing van eventuele problemen te verzekeren.

Nuttige informatie over Geekbuying

Geekbuying werkt in het marketplace-systeem, waardoor zowel de aankoop van producten van verschillende handelaren als de marketing door u mogelijk zijn. Elke verkoper wordt zorgvuldig gecontroleerd om de beste winkelervaring te garanderen. De winkel biedt klanten 3 leveringsmethoden: Prioriteit, met een geschatte levertijd van 5-8 werkdagen, express verzending binnen 3-5 dagen en transport via postdiensten, die 20 tot 30 dagen kunnen duren. De waarde van de verzendkosten wordt berekend na het plaatsen van de bestelling, afhankelijk van het gewicht van het pakket, de oorsprong, de bestemming en de gekozen leveringsmethode. De producten die worden teruggestuurd, worden binnen 30 dagen na ontvangst door de klant geaccepteerd. De meeste producten, vooral elektronische, hebben standaard 1 jaar garantie. De winkel biedt veilige online betaalmethoden via Visa masterCard, JCB, American Express, Diners Club, Maestro en PayPal. Op dit moment is er geen mogelijkheid om contant te betalen via een terugbetalingssysteem.

Info over het gebruik van een Geekbuying kortingsboncode

Elke geldige couponcode kan worden ingevoerd aan het einde van het aankoopproces, in een speciale ruimte voor deze bewerking. Als de couponcode geldig is, wordt de kortingswaarde automatisch toegepast en ontvangt u de definitieve prijs van de bestelling.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
06 december 2021

Andere vergelijkbare winkels