eBay Coupon → Kortingscode → Aanbiedingen

AanbiedingstypeKortingsdetailsverloopt
PromotieTrick or treat in stijl op ebay.com11 oktober
Coupon10% korting voor bestellingen van meer dan $100, voor klanten selecteren alleen13 maart

Coupons en aanbiedingen van vergelijkbare winkels

eBay beoordeling

De meeste klanten die op eBay winkelen, kiezen voor deze online winkel omdat ze altijd kortingen hebben, die gepaard gaan met andere voordelen. Deze omvatten gratis levering van producten, geld-terug-garantie, toegang tot de nieuwste trends en gepersonaliseerde aanbiedingen op basis van elke behoefte en elk type budget. eBay is het winkelcentrum van uw gezin, omdat elk lid kan vinden wat hij nodig heeft, misschien zelfs meer. U kunt uw boodschappen doen op de afdelingen elektronica, mode, verzorging en schoonheid, automotorfiets, sportartikelen, producten voor huis en tuin en nog veel meer. Onlangs is een nieuwe categorie geïntroduceerd, speciaal voor verzamelaars, met vintage objecten en niet alleen om hun hobby te bevredigen.

Nuttige informatie over eBay

Deze online winkel biedt u de mogelijkheid om alle producten die u nodig hebt, hetzij in het dagelijks leven of incidenteel, op dezelfde plaats te kopen. Bovendien biedt het zijn klanten een breed scala aan voordelen die hen helpen om een ​​winkelervaring op maat van hun behoeften en mogelijkheden te krijgen.

De producten kunnen worden geretourneerd door contact op te nemen met de verkoper, die een oplossing kan bieden: het geld wijzigen of vervangen of retourneren. Als na 3 dagen geen overeenstemming wordt bereikt, ontvangt u hulp bij het oplossen van het probleem van het eBay-team. Je moet voorzichtig zijn, omdat elk product van een andere verkoper zijn eigen retourbeleid heeft en als je niet binnen de genoemde periode past, is de retourzending niet langer geldig.
eBay accepteert, net als de meeste online winkels in dit land, geen betaling voor contante producten. Om uw favoriete producten te kopen, moet u een bankpas of creditcard of een PayPal-account hebben.

Informatie over het gebruik van een eBay couponcode

Een eBay-couponcode kan worden ingevoerd bij het selecteren van de betaalmethode. Voordat u de bestelling voltooit, ziet u onder de bestelgegevens een vak speciaal ontworpen voor deze promotiecode. Het enige wat u hoeft te doen is in die ruimte de gekopieerde code van de doellocatie toevoegen, waarna de reductie automatisch wordt toegepast.

 

Coupons Laatst bijgewerkt: vandaag
17 oktober 2021

Andere vergelijkbare winkels